Miss Sporty 3D Precious Shine lip gloss

Miss Sporty 3D Precious Shine lip gloss

Miss Sporty is een merk dat al jaren lang verkocht word in verschillende drogisterijen. Volgens mij heb ik van dit merk mijn aller eerste make-up gekocht. Toen der tijd was het mijn favoriete merk en eigenlijk heb ik langzaam aan nooit meer iets van dit merk gekocht. Gek eigenlijk, want Miss sporty komt alsnog regelmatig met nieuwe producten. De schappen blijven up to date, maar alsnog kocht ik er nooit meer wat van.

Een tijdje geleden zocht een PR-bureau contact met mij op of ik wat items wilde ontvangen. Nieuwe producten proberen vind ik ontzettend leuk en ook was ik wel erg benieuwd wat ik kreeg. Het was een verrassing en verrast was ik zeker toen ik het pakketje binnen kreeg.

Miss sporty lipgloss review

Miss Sporty is kinderachtig?

In mijn beleving ben ik gestopt met Miss Sporty make-up aanschaffen, omdat ik het een beetje kinder make-up vond. Ik was er dan ook op voorbereid om items binnen te krijgen waar ik niks mee zou kunnen. Niks is minder waar, want in eerste oogopslag vond ik alles er super goed uit zien. Het meest enthousiast werd ik van de lipproducten die er in zaten. Die ga ik dan nu ook met jullie doornemen en stuk voor stuk laten zien.

Miss Sporty 3D Precious shine lip gloss

De uitstraling die het make-up van Miss Sporty heeft vind ik prima in orde. Het zijn leuke, vrolijke kleurtjes en de huls is strak vormgegeven. Geen gekke, mega opvallende dingen. Gewoon de naam van het product en het merk. Ik ontving vier kleurtjes van de Miss Sporty 3D Precious shine lipglosses. Over het algemeen hele ‘normale’ kleurtjes, maar ook een paarse. Daar was ik ook wel erg benieuwd naar.

In de lipgloss zit een unieke multidimensionale technologie dat zorgt voor een 3D-effect op je lippen. Deze lijn bevat zes kleuren en beloven je lippen ook te hydrateren.

Bling plum Miss Sporty lip gloss410 Bling PlumMiss Sporty 3D Precious shine | 410 Bling Plum

Miss Sporty 3D Precious shine | 410 Bling Plum

We beginnen maar gelijk met de lip gloss waar ik het meest benieuwd naar was. Niet zo zeer omdat ik graag een paarse lipgloss wilde, maar omdat ik geen idee had hoe dit mij zou staan. Deze paarse lipgloss heet Bling Plum en is een behoorlijk paars kleurtje. Er zitten hele subtiele zilveren en roze glitters in, die gaan zorgen voor de extra shine.

Tijdens het aanbrengen was ik blij verrast. Het paarse kleurtje viel best mee en daar was ik zelf erg blij mee. Ik ben niet zo van de mega opvallende en gekke kleuren. Deze kleur is eenmaal op de lippen iets meer aan de roze kant, maar toch nog het effect van paars. Het is lastig uit te leggen, maar ik ben blij dat ik deze nu in mijn stash heb. In de winkel had ik deze nooit meegenomen. Deze gloss blijft ongeveer vier uur achter elkaar zitten, zelfs na te hebben gedronken.

Miss sporty Magnificent Rose lipglossMagnificent rose lipgloss miss sporty130 Magnificent Rose miss sporty

Miss Sporty 3D Precious shine | 130 Magnificent Rose

Deze lipgloss genaamd Magnificent Rose is de meest neutrale van de vier. De gloss heeft een heel licht roze kleurtje met subtiele glittertjes er in. De glitters zijn een beetje goud/geel en zijn echt onwijs mooi om te zien. Bij deze gloss had ik al het idee dat er vrij weinig mis kon zijn.

Eenmaal aangebracht had ik toch het idee dat deze net iets te licht is voor mij. Mijn lippen vallen er eerder een beetje door weg, dan dat het mooi neutraal staat. Dit is echt de meest subtiele gloss die ik zelf ooit op heb gehad. Ik weet niet of dit een gloss is die ik vaker zou dragen, maar misschien met een heftigere ooglook dat deze weer heel mooi is. Lastig.. Wat vind jij? Dit glossje bleef ongeveer twee uur mooi zitten. Na het drinken was het kleine beetje kleur dat deze gloss geeft weg.

Miss sporty Precious Coral lipgloss300 precious coral miss sporty

Miss Sporty 3D Precious shine | 300 Precious Coral

Wederom een vrij neutraal kleurtje. Zelf heb ik geen één lipgloss of lipstick in een koraal kleurtje, terwijl het zo super leuk is met het lekkere weer. Als die tenminste ooit nog eens komt.. Omdat er in alle andere glossjes ook glitter zit, moest het bij deze er ook in zitten. Als je de eerste keer kijkt zie je niks, tot dat je beter gaat kijken. In dit glossje zitten paars/roze glitters die ontzettend klein zijn. Het valt amper op, dus ik was erg benieuwd.

Dit glossje is denk ik, op de rode na, mijn favoriet. Het heeft een hele mooie glans en geeft me een heel zomers gevoel. Vooral nu ik een paar keer onder de zonnebank ben geweest, staat dit kleurtje mooi bij mijn huid en haar. Als ik geen kleurtje had, was dit geen lipgloss voor mij geweest. Deze blijft, net als de paarse, goed zitten tijdens en na het drinken.

Miss sporty Eternal Ruby lipgloss320 Eternal Ruby miss sporty Eternal Red lipgloss Miss sporty

Miss Sporty 3D Precious shine | 320 Eternal Ruby

Dan als laatst, mijn favoriet van de vier. Deze prachtige rode lipgloss draagt de naam Eternal Ruby en is zó ontzettend mooi. Het is een felrode kleur met daar in wederom de glittertjes. In dit glossje zitten paarse en roze glittertjes met een ondertoon van blauw. Ik had geen idee of de rode lipgloss ook echt rood zou zijn, aangezien de kleur van de overige glossjes niet heel erg aanwezig was.

Tijdens het aanbrengen werd gelijk mijn vraag beantwoord. Deze lipgloss geeft ontzettend veel kleur af en daarom moet je ook meer opletten tijdens het aanbrengen. Door de applicator gaat het gelukkig vrij makkelijk. De blauwe ondertoon in deze gloss vind ik misschien nog het mooist. Eternal Ruby bleef zelfs tijdens en na het sporten nog erg lang mooi zitten. Yep, ik heb deze opgehad tijdens het sporten haha.

Miss Sporty 3D Precious shine

Aanbrengen, houdbaarheid & gevoel

Een vooroordeel wat we vaak hebben over lipgloss is dat het plakt, niet blijft zitten en naar aanvoelt. Het aanbrengen van de Miss Sporty precious shine lip gloss gaat erg eenvoudig. Er komt precies genoeg product op de applicator waardoor je niet teveel aanbrengt. Toch ga ik nog een tweede keer terug om net wat meer op te doen. Wel moet je opletten dat je niet té veel doet, want dan krijg je zo een vieze ophoping. De rode gloss blijft ontzéttend lang zitten en heeft mij echt verrast. De overige glossjes blijven zo een vier uur goed zitten, inclusief glans. Bij deze lipgloss heb ik niet het gevoel dat ik een vieze dikke laag op mijn lippen heb. Het voelt glad en totaal niet vervelend. De lipgloss geeft wel af op je kopje of beker, maar hey.. ik kan daar wel doorheen kijken.

Ook plakt een lipgloss nou eenmaal. Met een flinke windstoot zit je haar in de lipgloss, maar daar ontkom je niet aan.

Miss Sporty 3D Precious Shine lip gloss

Oh, had ik al vermeld dat ik de geur van deze lipgloss echt heerlijk vind? De geur is net zo zoet als dat de kleurtjes er uit zien en dat vind ik zelf echt een pluspunt! De Miss Sporty Precious Shine lipgloss is onder andere te koop bij Etos en kosten €2,99 per stuk. Wanneer heb jij voor het laatst iets van Miss Sporty geprobeerd?

Groetjes,
Rebecca

*ontvangen ter review

25 Reacties

 1. 12 mei 2017 / 07:39

  Ben je een foto vergeten van de derde? Ben erg benieuwd naar die! Vind die eerste je erg goed staan. Eigenlijk alles wel haha!

  • Rebecca
   Auteur
   12 mei 2017 / 12:48

   Klopt, ik snap er niks van. Ik zie deze wel staan in het concept bericht, maar niet hier. Ik ga er zo even goed naar kijken want dit is een beetje vreemd.

 2. 12 mei 2017 / 08:56

  Vind ze je allemaal echt prachtig staan, zijn mooie kleuren.

 3. 12 mei 2017 / 10:35

  Mooie kleurtjes, lekker draagbaar, maar toch wat extra kleur! Mooie foto’s ook!

 4. 12 mei 2017 / 11:24

  Wat een verfrissende kleurtjes. Ik miste ook een foto van de laatste 😉

 5. 12 mei 2017 / 12:25

  De paarse kleur vind ik het érg mooi zeg! Die staat jou ook echt geweldig vind ik. Kan je heel goed hebben! 😀 Ik sla Miss Sporty ook altijd over omdat ik het ook altijd een beetje kinder make-up vind, maar nu breng je mij toch wel in twijfel met deze producten. Ze zien er écht goed uit!!

 6. 12 mei 2017 / 13:18

  Lang geleden dat ik iets van Miss Sporty heb gekocht. Best gek eigenlijk, maar het schap valt ook niet zo op in de winkel. Eternal Ruby vind ik ook de mooiste en een goede tip, want ik zoek een lipstick met een blauwe ondertoon!

 7. 12 mei 2017 / 17:33

  Wat een mooie kleurtjes zeg! De rode vind ik zo mooi staan bij je!

 8. 12 mei 2017 / 19:30

  Wat een mooie kleurtjes (en foto’s!). Zelf ben ik nooit zo’n fan van lipgloss, dus ik denk dat ik ze toch oversla hihi.

 9. 13 mei 2017 / 00:24

  Mooie kleuren, vooral de rode is zo mooi! X

 10. 13 mei 2017 / 09:39

  Jouw foto’s zijn altijd zo mooi! Die rode lijkt me echt tof!

  Love,
  Dascha

 11. 13 mei 2017 / 16:14

  Nais nais en wauw wat zijn de foto’s toch mooi. Liefde voor de kaki off shoulder top.

 12. 13 mei 2017 / 20:47

  Wat een schattige kleurtjes zijn het allemaal!

 13. 13 mei 2017 / 20:56

  wat mooi! Ik vind de rode toch het mooiste!❤ Ik heb volgens mij nooit iets van Miss Sporty gebruikt, misschien heeeeeel vroeger!

 14. 14 mei 2017 / 10:24

  Wauw!!! Die rode is echt heel mooi ??
  Mooie foto’s ook weer!

 15. 14 mei 2017 / 18:39

  Wat een leuke, mooie kleurtjes. Ik denk dat de laatste keer dat ik iets van Miss Sporty kocht echt héél wat jaartjes terug is haha. Kan het me eigenlijk niet eens herinneren. Best stom want ik zie best wel eens leuke producten voorbij komen.

  • Rebecca
   Auteur
   16 mei 2017 / 20:00

   Ja het is best een onderschat merk denk ik zo. Misschien zijn het toch de vooroordelen die we hebben. Nergens voor nodig!

 16. 14 mei 2017 / 23:01

  De laatste vind ik erg mooi. Op zich heeft dit merk wel veel leuke dingen. Waaronder de nagellak 😀

 17. 15 mei 2017 / 19:00

  Mooie kleuren Rebecca! Ze staan je zeker goed. Het merk kocht ik vroeger altijd, een fijne herinnering aan mijn jeugd periode haha.

  • Rebecca
   Auteur
   16 mei 2017 / 20:00

   Haha ja dat heb ik ook. Het is echt een ding van vroeger, maar nu zeker nog net zo leuk!

 18. 26 mei 2017 / 20:00

  Ik snap dat de rode je fav is, vind ik zelf ook het mooist. Mijn aller-aller-aller-eerste nagellak was er een van Miss Spory. In het paars nog wel;-) Nu ben ik hier (stiekem) te verwend voor , haha;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video