Aliexpress & Ebay shoplog | Vooral tegenvallers?

Aliexpress & Ebay shoplog | Best wat tegenvallers

Het moment dat je iets besteld op Aliexpress of Ebay, weet je al dat het dik tegen kan vallen. Toch hoop je stiekem op een wonder en dat het ene jurkje van vier euro ineens als een luxe jurk valt. Inmiddels weten we allemaal wel beter, maar blijven we het toch bestellen. Geloof het of niet, maar dit is de eerste keer dat ik zelf iets bestelde op Aliexpress. Ik deel hier mijn aankopen en deed ook nog wat bestellingen op Ebay.

Aliexpress & Ebay shoplog

Omdat ik het zelf altijd fijn vind om de linkjes te vinden van de verkopers bij een video, voeg ik ze bij deze ook toe. Dit doe ik alleen niet op de blog want dat word één grote chaos. De verkopers en de linkjes van de items die ik nog kan vinden voeg ik daarom toe in de beschrijving van mijn video. Je vind de video op mijn Youtube kanaal hier.

* Het licht in deze video doet ontzettend vervelend. Ik hoop dat het niet te erg stoort en heb er alles aan geprobeerd om het op te lossen. Excuus als het toch een beetje vervelend is om naar te kijken. Kwaliteit word aan gewerkt ^^

Aliexpress & Ebay shoplog | Best wat tegenvallers

Zoals je ziet, zijn er wel wat dingetjes waar ik tevreden over ben. Ik had het niet verwacht, maar achteraf valt het dus best wel mee. De kwaliteit is echt niet om naar huis te schrijven, maar wat willen we dan voor die paar euro’s? Als je wilt abonneren op mijn kanaal kun je dat hier doen en dan hoop ik dat jullie deze video weer leuk vonden! Wat heb jij voor het laatst besteld op Aliexpress?

Liefs,
Rebecca

20 Reacties

 1. 14 mei 2017 / 16:05

  Wat een leuke video! Ik ben sinds kort ook helemaal AliExpress fan maar heb er eigenlijk nog nooit kleding besteld. Maar als ik dit zo hoor en zie denk ik dat ik het ook maar gewoon bij een shop die iets dichterbij is houdt, zeker voor die maten en de rare onafgemaakte items, haha. Bij mij doen vooral de telefoon hoesjes het goed en ik heb nu voor het eerst gelpolish via AliExpress besteld, dus ben benieuwd!

 2. 14 mei 2017 / 17:19

  Hey Rebecca! 😉 Ik was al zo benieuwd naar hoe het setje jou zou staan. Ik vind het leuk! Maar bij mij is de top ook aan de ietwat korte kant. Zelf ga ik hem denk ik alleen dragen op vakantie en misschien als ik in een waaghalzen bui ben haha. Wel leuke items! De bikini die je op het begin liet zien wil ik ook nog heel graag hebben.

 3. 14 mei 2017 / 17:27

  Oooh love ome Ali! Koop er veel maar ik heb nog nooit iets van kledij gekocht op Aliexpress. Altijd juwelen of bijvoorbeeld telefoonhoesjes. En daar ben ik eigenlijk nog nooit in teleurgesteld 🙂

 4. 14 mei 2017 / 18:54

  Ik heb eigenlijk nog nooit kleding besteld op Aliexpress, gewoon omdat ik het niet durf. Ik vind toch dat je er wel veel leuke items tussen hebt zitten! Dat rode topje wat een jurkje had moeten zijn is eventueel wel leuk om zo even over je bikini aan te trekken als je naar het strand gaat!

 5. 14 mei 2017 / 19:30

  Dat witte shirtje is inderdaad echt vormloos zeg. Kan er ook niks van maken denk ik… Jammer! Vind die korte trui erg leuk staan bij je trouwens! En oooh wat een gave bikini die je in het begin liet zien zeg. 😀

 6. 14 mei 2017 / 20:08

  Je jumpsuit is zo ontzettend leuk!!! ? Haha en die lipgloss, nee…ik vind hem ook niet heel mooi. Hij is een beetje kleurloos.

 7. 14 mei 2017 / 20:59

  Wat een leuke video! Ik bestel graag bij Aliexpress, maar heb nog nooit kleding of make-up besteld. Laatst kocht ik een prachtige unicorn-kwastenset! Heb er een shoplog over geschreven op mijn blog 🙂

 8. 14 mei 2017 / 21:05

  Ik vind kleding bestellen op zulke websites heel erg lastig. Maar zie steeds zoveel leuke dingen dat ik denk toch eens een kansje ga wagen. ik vind je two piece heel erg leuk!

 9. 14 mei 2017 / 22:30

  Leuke, rare dingen!! Hahahaha die jumpsuit is echt heel erg leuk!

 10. 14 mei 2017 / 22:55

  Leuke video! Aliexpress en Ebay hebben zoveel leuke dingen 😀 Maar ik koop er eigenlijk nooit kleding.

 11. 15 mei 2017 / 09:10

  Er zit zeker een mooi stuk bij en zoals je zeg misschien een paar keer wassen, dan komt het goed. Met de prijs kan ook niet echt veel verwachten, dat is ook zo. Wel fijn zo’n webshop met een lage prijs.

 12. 15 mei 2017 / 09:51

  Wat een leuke video!! Toevallig wilde ik net wat van Ebay bestellen, hihi. Die jumpsuit is heel erg mooi!

 13. 15 mei 2017 / 17:54

  De jumpsuit vind ik je heel leuk staan! Zelf durf ik nooit zo goed bij dit soort sites te bestellen, zeker niet qua kleding; ik verwacht dan haast al dat het mij tegen gaat vallen haha. De prijsjes klinken wel echt goed.

 14. 15 mei 2017 / 21:25

  De jumpsuit staat je goed zeg! Ik heb nog nooit iets bij Ali bestel, komt nog wel hoor haha

 15. 15 mei 2017 / 22:52

  Ik heb er nog nooit iets gekocht, ik noem dit zelfbescherming 😉 Ik vind de jumpsuit very cute en die prijskaartjes zijn echt ongelooflijk.

 16. 16 mei 2017 / 12:18

  Wat een leuke filmpje!! Ikzelf heb nog nooit besteld via ali ofzo :D. Ik durf het gewoon niet aan. Die crop sweater vind ik echt tof!!

 17. 16 mei 2017 / 18:33

  Hoewel alles niet echt optimaal zit, staat alles je wel goed hihi <3 Ik koop er eigenlijk nooit meer!

 18. 16 mei 2017 / 19:23

  Die lipstick is het niet nee hihi. Ik bestel zelf eigenlijk nooit bij Ebay en Ali heb ik sowieso nooit geprobeerd. Geen tips dus 🙂 Ben benieuwd hoe het egg masker bevalt 🙂

 19. 26 mei 2017 / 19:58

  Haha, helemaal NIETS! Ik bestel eigenlijk zelden kleding online, wil het toch altijd eerst passen. Heel af en toe bestel ik een gigantische berg bij H&M omdat alles in het boekje er dan zo leuk uitziet, maar meestal gaat die hele gigantische berg in zijn geheel weer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video