s.Oliver Feels like Summer | For men and women

s.Oliver Feels like Summer | For men and women

Net als kleuren, stem ik ook graag geuren af op het seizoen. In de winter ben ik dol op warme en kruidige geuren, maar zodra het warmer word neig ik veel meer naar zoet. Nu is het nog niet bepaald warm buiten, toch ruil ik graag mijn warme geuren in voor de fris zoete geuren. Met deze luchtjes van s.Oliver heb ik toch nog een beetje het zomer gevoel, want het weer laat wel op zich wachten..

s.Oliver Feels like Summer | For men and women

s.Oliver Feels like Summer | For men and women

”Geuren zo levendig en zomers als een vakantie aan de zee” Deze nieuwe geuren van s.Oliver zouden je een instant zomergevoel geven en ja, daar ben ik het mee eens. Ik kreeg deze te schattige luchtjes binnen en werd er gelijk vrolijk van. Nog nooit eerder heb ik een luchtje geprobeerd van s.Oliver, dus ik was wel erg benieuwd. Wederom had Mitchell geluk, want ook dit keer zat er een luchtje voor hem bij! Omdat ik nog amper zonnestraaltjes op mijn gezicht heb gevoeld, hoop ik dat een zomers luchtje mij al meer in de stemming kan brengen. Qua verpakking is het iniedergeval al gelukt!

Feels like summer s.Oliver reviews.Oliver Feels like summer eau de toilette

Summer in a bottle

De flacons zijn geïnspireerd uit elementen van de zee. De damesgeur heeft vrolijke en heel kleurrijke koralen. De herengeur is zo gemaakt dat het er uit ziet alsof de zee op gaat in de horizon. Beide flacons vind ik erg mooi en geeft inderdaad een instant zomer gevoel. In eerste instantie moest ik wel even wennen aan de flacon van de damesgeur, aangezien ik het niet gewend ben dat een luchtje zo veel kleur heeft. Eenmaal tussen al mijn andere luchtjes, staat deze erg leuk.

s.Oliver feels like summer Women eau de toilette

s.Oliver feels like summer Women eau de toilette

Feels like summer voor vrouwen zou je laten denken aan een fruitige cocktail in een barretje op het strand. De geur bevat vooral frisse geurnoten en zorgt voor een heerlijk zomers gevoel.

De topnoten voor deze geur zijn perzik, citroen en thee. De hartnoten bestaan uit oceaan, jasmijn en pioenroos. De basisnoten zijn muskus, ambrox en sandelhout.

Zoals ik al eerder zei moest ik erg wennen aan het design van deze flacon. Over het algemeen zijn mijn luchtjes kleurloos en gewoon doorzichtig. Steeds vaker komen geurtjes met leuke kleurtjes en persoonlijk vind ik dat ontzettend leuk. Het is een klein, schattig flesje die alsnog erg opvalt tussen mijn overige luchtjes. Het luchtje vind ik zó ontzettend lekker! Het eerste waar ik aan moet denken bij dit luchtje zijn snoepjes. Daarbij een vleugje bloemen, maar gelukkig is dit subtiel.

s.Oliver feels like summer men eau de toilette

s.Oliver feels like summer Men eau de toilette

Dit luchtje word omschreven als ‘fris als de zeewind’. De geur zou je in de stemming moeten brengen voor een actieve dag op het water. Het is een dynamische en krachtige geur, perfect voor de warmere temperaturen van de zomer.

De topnoten voor deze geur zijn rabarber, citroen en pepermunt. De hartnoten bestaan uit gember, lavendel en geranium. De basisnoten zijn vetiver, muskus en ambrox.

In eerste instantie knapte ik nogal af van het feit dat lavendel onderdeel is van de hartnoten. Alles waar ook maar een vleugje lavendel in zit vind ik vies. Gelukkig is het bij deze geur niet het geval en daar was ik wel blij mee. Het is een iets sportievere geur dan wat Mitchell normaal draagt, maar daardoor zeker niet minder lekker.

Feels like summer eau de toilette

Feels like summer ☼

Beide geuren hebben mij echt positief verrast. Grappig dat je een bepaald idee hebt bij het zien van de flacon, maar deze dan alsnog helemaal anders kan zijn. Wat mij betreft is het mannen parfum een echte aanrader. Ik herken het luchtje gelijk wanneer Mitchell deze op heeft en dat zegt best wat. Ook blijft het mannen luchtje ontzettend lang hangen. Beide ruiken wij deze geur de hele dag door en dat is zeker niet vervelend. Het parfum voor de vrouwen is daarentegen iets subtieler en blijft iets minder lang hangen. Zelf ruik ik dit luchtje een halve dag, maar dat is normaal bij een eau de toilette.

Feels like summer eau de toilette S.Oliver

s.Oliver Feels like summer is verkrijgbaar bij geselecteerde apotheken, warenhuizen en winkelcentra. Ook is dit luchtje online te bestellen op de webshop van s.Oliver. Een flesje Eau de Toilette van 30ml. kost €16,50. Wat mij betreft een betaalbaar zomers luchtje! Pas jij ook je parfum aan per seizoen?

Liefs,
Rebecca

*ontvangen ter review

19 Reacties

 1. 16 mei 2017 / 06:35

  Wat zijn ze leuk! Mooie flacons zeg. Ik ben ook wel erg benieuwd naar de geur.

 2. 16 mei 2017 / 07:47

  Oooh snoepjes klinkt altijd goed! Ik wil hem 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   16 mei 2017 / 15:10

   Hihi ja hé! Ik ben ook dol op snoepjes geuren.

 3. 16 mei 2017 / 07:48

  Alleen je opening maakte me al helemaal blij: ”Geuren zo levendig en zomers als een vakantie aan de zee”. Haha! Prachtige flesjes en ik ben erg benieuwd geworden naar de geur. Ik wissel in de lente/zomer ook altijd en ben dol op frisse en zoete geuren. Ik ben ook wel benieuwd naar het mannenparfum aangezien mijn vriend/verloofde in juli jarig is haha.

  • Rebecca
   Auteur
   16 mei 2017 / 15:09

   Oh dan is dit misschien wel een heel leuk idee! Een erg sportieve geur en een leuk vrolijk flesje ^^

 4. 16 mei 2017 / 10:16

  Dit klinkt heerlijk! Ik hou van zomergeuren. De flacons zien er ook leuk uit, vooral die voor mannen vind ik mooi <3

 5. 16 mei 2017 / 17:02

  Van die flacon alleen al word ik heeelemaal vrolijk!

 6. 16 mei 2017 / 17:17

  Mooie flacons, lekker vrolijk. De geuren klinken goed.

 7. 16 mei 2017 / 17:30

  Klinkt wel goed! Ik merk dat ik in de lente/zomer ook hele andere geuren draag in de herfst/winter.

 8. 16 mei 2017 / 20:25

  oh ik ben erg benieuwd naar deze geuren! fijne review heb je geschreven meid

 9. 16 mei 2017 / 21:45

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! De parfums zien er leuk uit. Erg vrolijk!

 10. 16 mei 2017 / 23:10

  Wat zien ze er leuk uit! Ik ga ze zeker eens testen bij de drogist.

 11. 17 mei 2017 / 21:00

  Och, wat zijn doe cute zeg! Ze lijken me beide wel lekker ruiken.
  Liefs,
  Elles

 12. 17 mei 2017 / 23:38

  De flesjes zien er heel lief en fris uit. Ze lijken mij beide lekker ruiken, als ik ze tegenkom dan ga ik ruiken.

 13. 19 mei 2017 / 08:10

  De flesjes zien er vrolijk uit! Echt leuk. Ik ben heel benieuwd geworden naar de geuren

 14. 26 mei 2017 / 19:56

  Ah, zulke zonnige flaconnetjes dit. Helemaal leuk! Ik vind het altijd zo leuk om reviews over parfum te lezen, want iedereen ervaart geuren zo ontzettend op een eigen manier. ‘Vroeger’ hield ik ook totaal niet van lavendel, nu vind ik het juist erg lekker;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video