Calvin Klein Eternity Summer – for men and women

Calvin Klein Eternity Summer

Dat ik een blog heb vind Mitchell (mijn vriend) ontzettend leuk. Toen ik voor het eerst een pakketje ontving waar ook iets inzat waar hij iets aan had, vond hij het nóg leuker. Samen ontvingen wij een nieuwe geurset; Calvin Klein Eternity Summer. De meeste zullen de originele versie van Calvin Klein Eternity wel kennen, maar dit keer komen zij met een nieuwe editie, speciaal voor de zomer. De verpakkingen beloven alleen al een heel zomerse geur!

Calvin Klein Eternity Summer - for men and women

Geïnspireerd op de zomer

De verpakkingen van deze mooie geuren is geïnspireerd op de zomer, als je het mij vraagt is dat zeker gelukt. Ik krijg een heel vrolijk gevoel bij deze verpakking door de kleuren. Het gele/oranje kleurtje dat mooi overloopt in het blauw is  erg mooi en stiekem hoopte ik dat de flacons zelf er ook zo uitzagen. Eerlijk, ik had nog niet gekeken en wilde eerste de foto’s maken. Ik ben altijd bang dat ik anders de verpakking al sloop voordat ze op de foto staan. #struggleofbeingablogger

Calvin Klein Eternity Summer 2017 - for men and womenCalvin Klein Eternity Summer

Echte eyecatchers!

Yes! Gelukkig zijn de flacons zelf net zo mooi als de verpakkingen. Het zou nogal een tegenvaller zijn als dat niet zo was. Wat ik nog mooier vind aan deze flacon, is dat je er alsnog doorheen kunt kijken. Ik heb een zwak voor glazen flacons waarin je de inhoud kan zien. Handig, maar het oogt ook luxe. In een eerder artikel gaf ik al aan dat bijna al mijn parfums op elkaar lijken. Daarom is het extra leuk wanneer je een parfum hebt die er echt uit knalt. Bij Calvin Klein Eternity Summer is dat zeker gelukt!

Calvin Klein Eternity Summer for men

Calvin Klein Eternity Summer for men

Het was zo leuk om te zien hoe blij Mitchell was dat er ook iets voor hem bij zat. Ik krijg dagelijks pakketjes en vertel hier altijd dolblij over. Natuurlijk is hij altijd blij voor me, maar dit keer stiekem nog iets meer dan anders.

De topnoten voor deze geur zijn salie, bergamot en gember. De hartnoten bestaan uit jasmijn, kokosnektar en viooltjesblad. Daarbij nog als basisnoten vetiver, sandelhout en muskus. Persoonlijk ben ik dol op de geur van gember en muskus en ik was benieuwd wat Mitchell van deze geur vond.

Hij spoot het geurtje op en eigenlijk zat het gelijk wel goed. Dit is een echte mannengeur, maar het hele zware ”mannen luchtje” is er af en een zomers geurtje heeft deze plaats ingenomen. Ondanks dat deze geur heel fris en zomers is, ruikt het alsnog naar een écht mannen luchtje.

Calvin Klein Eternity Summer for womenCalvin Klein Eternity Summer 2017

Calvin Klein Eternity Summer for women

Iets dat ik ontzettend leuk vind aan deze flesjes, is het hoogte en breedte verschil. Het parfum voor de vrouw is lang en smal, waarbij die voor de man juist klein en breed is. Over het algemeen zijn de vrouwen flesjes altijd langer en daarbij oogt het ook eleganter.

De topnoten voor deze geur zijn steranijs, bergamot en woestijnroos. De hartnoten bestaan zijn osmanthus, saffraan en water. Daarbij nog als basisnoten vetiver, sandelhout, muskus en kerkwierook.

Dit is een geurtje waar ik persoonlijk erg aan moest wennen. Ik had al gelezen dat dit een sensuele bloemige geur zou zijn en dat is zeker gelukt. Eenmaal gewend aan het nieuwe geurtje vind ik deze heerlijk en weet ik zeker dat dit een favoriet word deze zomer.

Calvin klein Eternity summer 2017 reviewCalvin Klein eternity summer 2017 review

Soms heb ik wel eens dat mijn luchtje helemaal wegvalt als mijn vriend aan komt met zijn zware parfum. Met dit duo is het verleden tijd, want deze twee passen perfect bij elkaar. Gelukkig zijn ze ook los val elkaar net zo lekker! De Calvin Klein Eternity Summer editie is onder andere te koop bij Douglas. De dames variant kost €54,95 en voor de heren kost deze €49,95 voor 100ml. Tijdelijk wel met 25% korting te bestellen, dus neem zeker even een kijkje!

Liefs,
Rebecca

*ontvangen ter review

17 Reacties

 1. 6 mei 2017 / 08:23

  Wat een prachtig blog Rebecca! Mooie foto’s ook! Ik ga binnenkort weer naar Douglas en dan test ik ‘m even, ik ben benieuwd!

 2. 6 mei 2017 / 08:39

  Oh dat er kokos in zit is zeker al een pluspunt. Die flesjes zijn echt prachtig. Ik zou ze alleen al willen om te zetten op mijn kast. Mooie foto’s Rebecca echt waar.

 3. 6 mei 2017 / 08:47

  Hmm dat klinkt echt heerlijk! Deze moet ik maar een keer gaan ruiken ^^
  Ow en wat een prachtige foto’s heb je ervan gemaakt Rebecca!

 4. 6 mei 2017 / 09:24

  Ik ben reuze benieuwd naar deze nieuwe geuren. Ze zien er in ieder geval ontzettend mooi en zomers uit!

 5. 6 mei 2017 / 10:20

  Haha, die struggle met doosjes… Altijd. Ik durf het nooit aan om iets open te maken voor ik foto’s gemaakt heb. Mooie foto’s, vooral met poes, haha. Het lijken mij heerlijke geuren, fijn voor elke dag. Ik ga er eens aan ruiken.

 6. 6 mei 2017 / 16:01

  Wauw wat een prachtige foto’s!! Lijken me ook nog eens heerlijke luchtjes!

 7. 6 mei 2017 / 17:17

  Wat een mooie foto’s heb je ervan gemaakt 🙂 Ben ook wel benieuwd naar deze geur

 8. 6 mei 2017 / 22:04

  Prachtige foto’s en ik vind Eternity zo lekker! Ik had dit geurtje vroeger heel vaak, de Summer variant ken ik niet maar deze zou ik graag willen ruiken.

 9. 6 mei 2017 / 22:20

  Wat heerlijk Parfum is het altijd van deze merk

 10. 7 mei 2017 / 11:12

  Deze parfums klinken erg goed! Leuk ook dat je zowel een mannen als vrouwenvariant hebt.

 11. 7 mei 2017 / 12:22

  Prachtige flesjes (en foto’s)! De geur lijkt me heerlijk.

 12. 7 mei 2017 / 12:30

  Deze lijkt mij echt heerlijk! Jouw foto’s zijn trouwens ook prachtig, om jaloers op te worden haha! Mooi hoor!

 13. 8 mei 2017 / 11:39

  Deze parfums klinken zo heerlijk! Helaas heb ik ze in de winkel nog niet kunnen vinden om even snel te snuffelen.

 14. 8 mei 2017 / 23:48

  Ben heel benieuwd naar de geur nu 😀 Flesjes zien er echt heel tof uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video