Lente shoplog 2017 ❀ Primark, Forever21 & New Yorker ❀

Lente shoplog 2017 ❀ Primark, Forever21 & New Yorker ❀

Jaaa, het is weer tijd voor één van mijn favorieten video’s, een shoplog. Dit keer een lente shoplog vol met leuke items! Althans, ik vind ze erg leuk! Het is niet allemaal van één keer, want een goede shopsessie heb ik in lange tijd niet gehad. Ik heb alles bij elkaar opgespaard en zo uiteindelijk genoeg bij elkaar gekregen om een shoplog mee te vullen. Binnenkort ga ik natuurlijk met mijn moeder naar Mallorca en daar had ik wel wat leuke spulletjes voor nodig.

Primark shoplog mei 2017

Bikini shoplog?

In deze video zien jullie mijn nieuwste aanwinsten. Binnenkort komt er nog een hele spannende (voor mij doen) video online waarin ik al mijn nieuwe Aliexpress bikini’s laat zien. Ze zijn nog niet binnen, maar het lijkt me erg leuk om hier ook een video over te maken. Op dit moment twijfel ik een beetje of ik het ga doen, toch heb ik er wat vraag naar gekregen. Op het moment dat ik de bikini’s heb, kijk ik wel even hoe ik me dan voel en of ik het durf.

Lente shoplog 2017 ❀ Primark, Forever21 & New Yorker ❀

Goed, we zijn nu niet bezig met die video maar met deze. Hier laat ik je zien wat voor leuke, nieuwe items ik heb gekocht. Onder andere voor Mallorca, maar zeker niet minder leuk voor hier. Ik heb drie items waar ik echt op slag verliefd op werd en waar ik méga blij mee ben. Ohhh ik zie het al voor me, lekker in het zonnetje in Mallorca.

Mijn moeder en ik willen ook weer een leuke lookbook maken in Mallorca. Met deze items komt het zeker goed. Met mijn vorige lookbook ben ik nog steeds erg blij en ben benieuwd hoe deze word. Altijd leuk in een andere omgeving. Als je wilt abonneren op mijn kanaal dan kun je dat hier doen. It means a lot to me ♥ Ik hoop dat jullie deze video weer leuk vonden en bedankt voor het kijken!

Liefs,
Rebecca

20 Reacties

 1. 4 mei 2017 / 07:31

  Wat heb je goed geshopt!! Dat witte jurkje staat je echt ontzettend mooi!! De donkerblauwe top en die met die blaadjes zijn ook echt heel leuk. Daar ga ik ook nog voor kijken!!

  • Rebecca
   Auteur
   4 mei 2017 / 11:13

   Jaaa ik ben zeker goed geslaagd hihi! Was lang geleden. Dankjewel, ik ben ook echt verliefd op het witte jurkje hihi. Ik hoop dat je ze kan vinden!

 2. 4 mei 2017 / 08:39

  Leuke shoplog! 🙂 De rode jumpsuit staat je echt super leuk, die moet je wel aan doen hoor!! <3 Ik ben ook verliefd op dat laatste witte jurkje, zo lekker zomers!

  • Rebecca
   Auteur
   4 mei 2017 / 11:13

   Ah dankjewel! Ik ga het proberen maar ik kan niks beloven haha.

 3. Beauty_By_Bibi
  4 mei 2017 / 12:08

  Die top met blaadjesprint is superleuk! En je kat is zo een knappert! Net als jij!
  Super leuke blog! You go girl.

 4. 4 mei 2017 / 12:49

  Hele leuke shoplog Rebecca! Alle items staan je echt geweldig. Ik ga zaterdag naar Amsterdam, hopen dat ik dan ook zulke leuke items kan vinden! X

  • Rebecca
   Auteur
   4 mei 2017 / 16:08

   Oh dat hoop ik ook voor je! Maar dat komt vast wel goed 🙂

 5. 4 mei 2017 / 14:14

  Wat een onwijs leuke items! Vooral alle off shoulder items hihi! Ik vond dat je er weer straalde in deze video <3

 6. 4 mei 2017 / 18:38

  Nou, goed geslaagd hihi! Ik kwam ook altijd graag bij Primark maar nu kom ik er nooit meer (minimalisme & fair fashion) en eigenlijk heb ik er ook wel vrede mee. Maar altijd leuk om te zien!

 7. 4 mei 2017 / 18:58

  Wat een leuke kleuren allemaal! Word er zo vrolijk van, hihi. Leuke dingen heb je gescoord hoor. 🙂 Die witte jurk vind ik jou echt fantastisch staan! En die top met palmprint is ook zo leuk. 😀

 8. 5 mei 2017 / 10:09

  Aah wat heb je heerlijk en veel geshopt! Nu wil ik ook lekker winkelen en fijne zomer kleding kopen 😀 Word al vrolijk van al die fijne kleurtjes 🙂

 9. 5 mei 2017 / 10:26

  Leuke items! En een lookbook op een zonnig eiland is altijd goed!!

 10. 5 mei 2017 / 10:47

  Wat heb je mooie dingen gekocht. Ahh nu begint het bij mij ook te kriebelen om te gaan zomershoppen haha. Die off shoulder tops staan je echt prachtig.

 11. 5 mei 2017 / 10:54

  Wauw wat een leuke kleuren heb je allemaal geshopt zeg. Ik wou dat ik net als jij dit kan dragen. Staat je erg goed meis. Lekker kontje heb jij in die broek! 😉

 12. 5 mei 2017 / 17:28

  Prachtig! Nu ben jij volgens mij nog mooi in een vuilniszak 😉 Die rode jumpsuit is echt te gek!

 13. 6 mei 2017 / 22:25

  Wat een leuke vlogblog was het weer… Wat super mooie kleren heb je weer aan gekocht meid.

 14. 16 mei 2017 / 19:02

  Heel veel leuke kleding heb je geshopt! Vind de laatste losse broek erg leuk, het jurkje aan het eind en die groene top. Staat je erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video