Jil Sander SUNPOP Green Fusion | Limited Edition

Jil Sander SUNPOP Green Fusion | Limited Edition

Het welbekende luchtje SUN van Jil Sander kent denk ik iedereen wel. Het is een heerlijk, typisch zomers luchtje. Qua luchtjes ben ik dol op de wat warmere en zoetere geurtjes en ga ik niet zo snel voor voor fris. Toch leek het me leuk om eens wat af te wisselen en leek de lente mij er een heel goed begin voor. De nieuwe lijn van Jil Sander is Limited Edition en ik was benieuwd of een fris geurtje überhaupt bij mij zou passen.

Jil Sanders sunpop

Jil Sander SUNPOP your Summer!

Jil Sander komt met drie nieuwe geuren in deze nieuwe Limited edition collectie. De Jil Sander SUNPOP collectie bestaat uit drie super leuke, fel gekleurde flesjes. Van de verpakking alleen al word je vrolijk, maar uiteraard draait het ook om de geur. De drie geuren zijn allemaal weer erg anders, waardoor er vast wel iets voor iedereen bij zit.

Arty Pink is een Oosters-bloemige geur met limoen, rode bes, jasmijn, bloesem & vanille.
Coral pop is een blend van mandarijnzest en noten fresia, osmanthus en heliotroop met een zachte amber geur.
Green Fusion is een houtige bloemengeur met topnoten van vijgen, groene sinaasappel, jasmijn en musk.

Jil Sander Sunpop green fusion

Jil Sander SUNPOP Green Fusion eau de toilette

Tijdens het lezen van het persbericht over de nieuwe geuren werd ik gelijk nieuwsgierig naar Green Fusion. Het geurtje werd omschreven als verslavende houtige bloemengeur. Zelf ben ik dol op houtgeuren maar niet zo zeer op bloemengeuren. Toch sprak de combinatie van vijgen, sinaasappel en musk me erg aan. De verpakking is ontzettend zomers en valt erg op tussen al mijn andere luchtjes. Het flesje is mintgroen en de witte letters springen er gelijk uit.

Jill Sander sunPOP Green Fusion eau de toilette

Voortaan toch maar warme geuren?

Oké, ik moet eerlijk bekennen dat ik erg moest wennen aan het frisse geurtje. Het eerste waar ik aan dacht met dit geurtje is komkommer water in de zomer. Je weet wel, zo een grote kan met water en ijs met daarin komkommer en sinaasappel. In eerste instantie was ik niet gelijk omver geblazen. Toch werd de geur met de minuut aangenamer en na een paar minuten rook ik ook zeker het houtige in het geurtje. Ik spuit na een paar uur het luchtje nog eens op, maar eigenlijk is het niet nodig. Dit doe ik meer zodat ik zelf het luchtje ook weer opnieuw ruik.

Jil Sander sunpop

Als je nog niet over was door alleen al de verpakking, kan ik je ook vertellen dat dit luchtje een erg leuke prijs heeft. Voor een flesje van Jil Sander SUNPOP van 100ml betaal je €35,- en is te koop bij warenhuizen en Jil Sander Fragrances parfumerieën. Als je nog een zomers geurtje wilt dan raad ik je zeker aan om deze eens te ruiken in de winkel. I promise you will like it!

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

Related Post

22 thoughts on “Jil Sander SUNPOP Green Fusion | Limited Edition

  1. Deze nieuwe parfums klinken echt zo lekker, vooral een fris geurtje zoals deze in de zomer is heerlijk! Wat een fijne prijs ook. De verpakking vind ik echt geweldig, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *