Jil Sander SUNPOP Green Fusion | Limited Edition

Jil Sander SUNPOP Green Fusion | Limited Edition

Het welbekende luchtje SUN van Jil Sander kent denk ik iedereen wel. Het is een heerlijk, typisch zomers luchtje. Qua luchtjes ben ik dol op de wat warmere en zoetere geurtjes en ga ik niet zo snel voor voor fris. Toch leek het me leuk om eens wat af te wisselen en leek de lente mij er een heel goed begin voor. De nieuwe lijn van Jil Sander is Limited Edition en ik was benieuwd of een fris geurtje überhaupt bij mij zou passen.

Jil Sanders sunpop

Jil Sander SUNPOP your Summer!

Jil Sander komt met drie nieuwe geuren in deze nieuwe Limited edition collectie. De Jil Sander SUNPOP collectie bestaat uit drie super leuke, fel gekleurde flesjes. Van de verpakking alleen al word je vrolijk, maar uiteraard draait het ook om de geur. De drie geuren zijn allemaal weer erg anders, waardoor er vast wel iets voor iedereen bij zit.

Arty Pink is een Oosters-bloemige geur met limoen, rode bes, jasmijn, bloesem & vanille.
Coral pop is een blend van mandarijnzest en noten fresia, osmanthus en heliotroop met een zachte amber geur.
Green Fusion is een houtige bloemengeur met topnoten van vijgen, groene sinaasappel, jasmijn en musk.

Jil Sander Sunpop green fusion

Jil Sander SUNPOP Green Fusion eau de toilette

Tijdens het lezen van het persbericht over de nieuwe geuren werd ik gelijk nieuwsgierig naar Green Fusion. Het geurtje werd omschreven als verslavende houtige bloemengeur. Zelf ben ik dol op houtgeuren maar niet zo zeer op bloemengeuren. Toch sprak de combinatie van vijgen, sinaasappel en musk me erg aan. De verpakking is ontzettend zomers en valt erg op tussen al mijn andere luchtjes. Het flesje is mintgroen en de witte letters springen er gelijk uit.

Jill Sander sunPOP Green Fusion eau de toilette

Voortaan toch maar warme geuren?

Oké, ik moet eerlijk bekennen dat ik erg moest wennen aan het frisse geurtje. Het eerste waar ik aan dacht met dit geurtje is komkommer water in de zomer. Je weet wel, zo een grote kan met water en ijs met daarin komkommer en sinaasappel. In eerste instantie was ik niet gelijk omver geblazen. Toch werd de geur met de minuut aangenamer en na een paar minuten rook ik ook zeker het houtige in het geurtje. Ik spuit na een paar uur het luchtje nog eens op, maar eigenlijk is het niet nodig. Dit doe ik meer zodat ik zelf het luchtje ook weer opnieuw ruik.

Jil Sander sunpop

Als je nog niet over was door alleen al de verpakking, kan ik je ook vertellen dat dit luchtje een erg leuke prijs heeft. Voor een flesje van Jil Sander SUNPOP van 100ml betaal je €35,- en is te koop bij warenhuizen en Jil Sander Fragrances parfumerieën. Als je nog een zomers geurtje wilt dan raad ik je zeker aan om deze eens te ruiken in de winkel. I promise you will like it!

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

22 Reacties

 1. 11 april 2017 / 07:43

  Zo’n tof flesje! Deze lijkt me niet het lekkerst van alle varianten, maar wel op de tweede plek!

  • Rebecca
   Auteur
   11 april 2017 / 21:00

   Hihi juist daarom had ik ‘m uitgekozen. Deze leek me heel apart en ben blij dat ik deze uiteindelijk heb gekozen.

 2. 11 april 2017 / 08:24

  Ik vind deze flacons zo geweldig mooi!! Alleen daarvoor wil ik ze al allemaal hebben

 3. 11 april 2017 / 10:06

  Ik vind hem echt heerlijk! Top voor de zomer 😉 en inderdaad na een paar minuten wordt hij steeds een beetje lekkerder en warmer en zijn de scherpe kantjes er vanaf!

  • Rebecca
   Auteur
   11 april 2017 / 21:01

   Apart he! In eerste instantie vond ik ‘m niet echt wauw, maar als je even wacht is het een heel andere geur. Love it!

 4. 11 april 2017 / 11:55

  Hij is erg lekker!! Ik rook meteen het hout erin.
  Mooi flesje ook.

 5. 11 april 2017 / 12:14

  Ik vond deze echt te zwaar haha! Heel bijzonder om te zien hoe anderen dan zo’n parfum ruiken.

 6. 11 april 2017 / 12:40

  Ik ben enorm benieuwd naar deze geuren. Ik heb de roze al voorbij zien komen en die spreekt me het meeste aan puur om het roze haha! maa ook deze blauwe wil ik eens ruiken. leuke flesjes

 7. 11 april 2017 / 13:00

  Ik hou persoonlijk van een frisse geur, maar niet echt iets met komkommer erbij. Hij ruikt toch net iets anders. Om op te eten vind ik het wel lekker. 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   11 april 2017 / 21:01

   Haha nee, het ruikt ook totaal niet naar komkommer, maar daar deed het me gelijk aan denken hihi

 8. 11 april 2017 / 14:03

  Wat leuk zeg van Jill Sander het idee met het ijsje. Gaaf kleurtje heeft hij ook.

 9. 11 april 2017 / 16:14

  Lijkt me erg lekker voor de zomer! Wat maak je toch prachtige foto’s ! <3

 10. 11 april 2017 / 17:16

  Mijn roze flesje valt zelfs op tussen al mijn parfums, bijzonder hé haha! Ik ben ook ontzettend benieuwd geworden naar deze.

 11. 11 april 2017 / 20:50

  wauw je foto’s zijn prachtig! Ben zo ontzettend benieuwd naar dit geurtje! Heb zelf de coral pop 🙂

 12. 11 april 2017 / 21:28

  Ik ben deze leuke en vrolijke geurtjes al een paar keer tegen gekomen. Ben er toch ook wel nieuwsgierig naar! En voor zo’n prijsje.. dat is echt wel te doen!

  • Rebecca
   Auteur
   12 april 2017 / 10:25

   Het prijsje is inderdaad een heel groot pluspunt!

 13. 11 april 2017 / 22:31

  Klinkt interessant! Ben in ieder geval benieuwd geworden.. Xx

 14. 12 april 2017 / 11:27

  Deze nieuwe parfums klinken echt zo lekker, vooral een fris geurtje zoals deze in de zomer is heerlijk! Wat een fijne prijs ook. De verpakking vind ik echt geweldig, haha.

 15. 12 april 2017 / 23:54

  Wat een mooi fleurig flesje! En het luchtje klinkt heerlijk zomers! Je maakt me nieuwsgierig 🙂

 16. 14 april 2017 / 11:28

  Ben hier heel erg benieuwd naar, net als naar de andere geuren 🙂 Lijken me heerlijk!

 17. 14 april 2017 / 19:22

  Ik had me voorgenomen om deze vandaag in de stad eens te gaan ruiken maar helemaal vergeten! Ik ben gek op de klassieke Sun maar wil wel eens wat anders 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video