Een overhemd combineren met sneakers

Een overhemd combineren met sneakers

Oh yes! Eindelijk is de lente dan toch echt aanwezig nu. De temperatuurtjes gaan langzaam aan omhoog en ik ben al een paar keer op een terrasje geweest. Mij maak je echt vele malen gelukkiger met dit weer, dan dat vieze grauwe. Nu is het zo dat ik een nummer één zwarte kleur drager ben en ik dit ook nooit zou veranderen. Toch komt het in de lente en zomer steeds vaker voor dat ik geen zwart draag en zo ook deze keer. Het is ongeveer maar één keer eerder voorgekomen, die outfit kun je hier terug zien. Nog steeds een combinatie die ik ontzettend graag draag.

dames overhemd outfit inspiratienike air max en blouse combineren

Mijn liefde voor overhemden is terug

Voor mijn opleiding die ik volgde moest ik heel vaak in pak. Ik ging uitgebreid shoppen met mijn ouders en beide vonden ze het ontzettend goed staan. Mijn moeder zag mij altijd erg graag in mijn pak. Zelf vond ik het ook wel leuk, totdat ik ineens een afkeer tegen dat ding kreeg. In één klap vond ik het verschrikkelijk en moest ik er niks meer van hebben. Na de opleiding ging alles in een koffer en daar bleef het ongeveer drie jaar staan. Tot dat ik twee weken geleden eindelijk een keer die koffer ging uitpakken en ik mijn broeken, colberts en overhemd tegen kwam. De broeken paste ik al lang niet meer en de colberts vond ik niet mooi. Zodra ik het overhemd zag was ik spontaan verliefd. Wel wat faal geworden, maar oh wat vond ik deze leuk!

blouse combineren met sneakerssooco sneaker webshop review

Maar hoe combineer je nou een overhemd?

Omdat ik niks meer met overhemden had, had ik ook geen idee hoe ik dit nou moest combineren. Het leek mij leuk om met een mooie jeans aan te trekken, maar dit vond ik al gauw te truttig. Het overhemd is niet bepaald fitted en ik leek er erg vierkant in. Voor een samenwerking kreeg ik prachtige sneakers binnen en voor ik het wist zag ik mijn outfit voor me. Ik wist dat mijn tas perfect bij de sneakers paste en ook had ik nog ergens in mijn kast een iets te ver uitgescheurde ripped jeans. Deze wilde ik eigenlijk al weg doen omdat de scheuren hun eigen leven aan het leiden zijn. Achteraf ben ik blij dat ik de jeans bewaard heb, want de combinatie zo vind ik heel gaaf! Verder combineerde ik de outfit met mijn horloge van Mockberg en mijn nieuwe chocker die ik kocht bij de Primark.

Nike air max thea beige outfit inspirationNike air max thea beige

Nike Air Max Thea in Beige

De sneakers die uiteindelijk deze outfit helemaal af hebben gemaakt, zijn de Nike Air Max Thea in een mooie beige kleur. Normaal gesproken ben ik echt geen persoon die Nike Air Max sneakers draagt, maar dit was liefde op het eerste gezicht. Omdat de lente er eindelijk is, is het leuk om af en toe ook wat lichtere kleuren te dragen. Beige sneakers had ik nog niet in mijn collectie. Dat deze ook nog eens perfect match met mijn Moschino tas is puur toeval, maar daarom nóg leuker. De sneakers lopen heerlijk en ik kan er makkelijk een hele dag mee rond lopen. Zodra ik het overhemd in mijn broek stop, is de outfit vrouwelijk maar toch stoerder gemaakt door broek en sneakers.

sooco webshop review

Ondanks dat dit niet gelijk een outfit is die je bij mij zou verwachten, ben ik toch blij dat ik eens mijn kast in ben gedoken. Ik merk dat ik het steeds leuker vind om combinaties te maken en volgens mij is deze combi best goed gelukt. Zo zie je me een keer in iets anders dan een rokje, hihi. De sneakers komen bij Sooco vandaan, waar ze deze ook nog in veel meer andere kleuren hebben. Als je nog meer leuke ideeen hebt hoe ik sneakers kan combineren, laat het me dan zeker weten!

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

31 Reacties

 1. 9 april 2017 / 07:56

  Dat overhemd staat je echt supergoed en je hebt het zo leuk gecombineerd! Door de ripped jeans en de sneakers staat het overhemd meteen wat meer casual. Helemaal leuk!

  • Rebecca
   Auteur
   10 april 2017 / 22:22

   Hihi ja he, ik was erg blij dat het uiteindelijk een stuk meer casual oogde door de jeans!

 2. 9 april 2017 / 08:22

  Aah, ik ben al super lang op zoek naar een leuk overhemd, en deze vind ik echt tof! Mooie outfit heb je gemaakt, net zoals Romy zei: de combinatie is top 😀 Liefs!

  • Rebecca
   Auteur
   10 april 2017 / 22:22

   Dit is zeker een aanrader, al denk ik niet meer dat ze deze zullen hebben na al die jaren in mijn koffer te hebben gezeten haha.

 3. 9 april 2017 / 09:48

  Het staat echt leuk hoe je het overhemd hebt gecombineerd!
  Door die gaten in je broek staat het inderdaad wat meer casual 🙂

 4. 9 april 2017 / 10:14

  Wat een leuke outfit Rebecca! Ik ben verliefd op die sneakers, wat een prachtige kleur!

  • Rebecca
   Auteur
   10 april 2017 / 22:25

   Apart he! Ik was er ook gelijk verliefd op hihi

 5. 9 april 2017 / 14:21

  Wat een toffe combi! Ik vind overhemden ook best leuk, maar weet ook niet zo goed hoe ik het moet combineren.

 6. 9 april 2017 / 16:08

  Mooie foto’s en leuke outfit Rebecca! Ik ben zo jaloers op jouw lichaam <3

  • Rebecca
   Auteur
   10 april 2017 / 22:25

   Ah wat lief, is alleen nergens voor nodig want je ziet er zelf prachtig uit!

 7. 9 april 2017 / 18:00

  Ik vind de combinatie met sneakers echt zo leuk!

 8. 9 april 2017 / 19:19

  Ben dol op je look! Staat je erg mooi die kleur! <3

 9. 9 april 2017 / 19:58

  Leuke outfit! Dat overhemd staat je echt heel leuk 🙂 Mooie schoenen ook!

 10. 10 april 2017 / 13:11

  Leuke outfit, deze combi draag ik ook erg vaak.

 11. 10 april 2017 / 19:32

  I loveeee your look! Te gekke sneakers hoor, heel gaaf gecombineerd en het staat je heel goed.

 12. 10 april 2017 / 20:21

  Wat een super mooie outfit. Ik vind je schoenen heel gaaf!

 13. 10 april 2017 / 21:25

  Wat een mooie look! Je blouse is echt tof.

  Love,
  Dascha

 14. 11 april 2017 / 11:57

  Beauty ben je!! Erg leuk gecombineerd zo, vaker een blouse aantrekken!

 15. 11 april 2017 / 22:30

  Vind ik juist zo leuk: classy en toch stoer. Xx

 16. 12 april 2017 / 11:49

  Wat een superleuke outfit! Een overhemd hoeft helemaal niet truttig te zijn, maar kan juist heel vet staan met sneakers. Ik vind de kleur van je Thea’s heel mooi! Zelf heb ik de zwarte daarvan en die heb ik met heel veel liefde gedragen!

 17. 23 april 2017 / 17:59

  Hele leuke oufit! Ik vind het zelf ook altijd leuk om een beetje netjes met stoer te combineren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video