Sardinië ➸ Paniek tijdens autorijden & angst voor geiten | Vlog #27

Sardinië - Paniek tijdens autorijden & angst voor geiten | Vlog #27

Oh wat was ik blij dat ik te horen kreeg dat een vriendin mij mee nam naar Sardinië. De avond van te voren sliep ik bij haar, zodat we samen vroeg in de ochtend naar Eindhoven airport konden. Het is een lange tijd geleden dat ik zo vroeg op moest, maar voor een reisje is dat een stuk minder erg. Dag één wilde we eigenlijk vergeten omdat we echt een horror rit hebben meegemaakt. Toch leek het me leuk om een paar beelden alsnog in de vlog te doen en combineerde ik deze met ons tweede dag.

met fiat panda in de bergen rijden

Met een Fiat Panda door de bergen?

Dit was een foto die ik nam toen ik net twee seconde in de auto zat. Ik was trots dat ik door had hoe deze werkte en was klaar voor de rit. Je moet er even bij bedenken dat ik nooit in een andere auto heb gereden dan mijn Kever, dus was dit wel even spannend. Ik had nog nooit in de bergen gereden en achteraf had ik gewild dat ik me even had ingelezen. Ik dacht dat doen wij wel even, maar in de vlog zie je dat het duidelijk mis ging. Halverwege de dag besloot ik om niet verder te vloggen. We waren boos, moe en heel emotioneel door alle drama onderweg. Op één punt hebben we zelfs de auto stopgezet om uit te stappen en elkaar even flink te knuffelen. De tranen waren duidelijk in ons ogen maar besloten die toch maar binnen te houden.

Gelukkig hebben wij het redelijk netjes gehouden naar elkaar toe en zijn we de volgende dag met een frisse start begonnen. Dag één zouden we officieel gewoon lekker vergeten. Dag twee stonden we redelijk vroeg op omdat er twee hele mooie wandelingen op het programma stonden. Ik neem je mee en geniet weer helemaal opnieuw bij deze beelden. Ik heb geprobeerd om zo veel mogelijk stukjes er uit te knippen dat ik zeg hoe mooi ik het vind, maar dat is best lastig.

Sardinie zonvakantie 2017 reviewSardinie vakantie 2017

Sardinië – Paniek tijdens autorijden & angst voor geiten | Vlog #27

Zelf hadden wij geen idee dat Sardinië zo mooi zou zijn. Natuurlijk hadden we wel het één en ander verwacht, maar dit sloeg echt alles. Het was op sommige stukken zo mooi dat we ook niks anders konden doen dan alleen maar staren. Dit was het voor dag één en twee van ons tripje naar Sardinië. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Als je wilt abonneren op mijn kanaal dan kun je dat hier doen en dan hoop ik je bij de volgende vlog weer te zien!

Liefs,
Rebecca

19 Reacties

 1. 7 april 2017 / 12:10

  Krijg er meteen een heerlijk vakantie gevoel van! Ik ga deze zomer een weekje naar Corsica, vanaf daar kan je ook een dagje naar Sardinie en dat ga ik denk ik wel doen! x

  • Rebecca
   Auteur
   7 april 2017 / 13:39

   Ohhh ja, zeker doen! Misschien zie je in mijn aankomende vlogs nog een plekje waar je dan heen wilt ^^

 2. 7 april 2017 / 13:19

  Oooh wat ziet dat er prachtig uit zeg. Hahaha! Autorijden in het buitenland is sowieso ENG !

 3. 7 april 2017 / 13:31

  Leuke vlog meid! Super stoer dat je daar gewoon durft te rijden! YOU GO X

 4. 7 april 2017 / 13:53

  Wat een prachtige video heb je ervan gemaakt zeg! ik ga hem in z’n totaliteit thuis afkijken (zit nu op mijn werk haha oeps) ♥

 5. 7 april 2017 / 15:57

  Wat lekker naar Sardinië. Ik wil ook op vakantie haha !

 6. 7 april 2017 / 16:40

  Ooooh nu wil ik ook op vakantie <3 Hele leuke vlog, dat kun je goed 🙂 En weest trots op jezelf!

 7. 8 april 2017 / 09:30

  Mooi maar ik vond het wel eng, 2 meiden zo in dat afgelegen gebied, blij dat jullie weer hier zijn!

 8. 8 april 2017 / 13:04

  Wat ziet dat er allemaal mooi uit zeg! Lijkt mij echt helemaal niks om in de bergen te rijden hihi.

 9. 8 april 2017 / 19:14

  Leuke vlog! Daar in de bergen rijden lijkt mij ook wel heel eng; ik houd hier al niet van heuvels haha en die stellen eigenlijk niks voor. Wat een mooie uitzichten heb je daar ook!

  • Rebecca
   Auteur
   10 april 2017 / 22:27

   Oh maar dat heb ik dus ook en daarom was het nog 100 keer enger, haha. Ik heb een soort angst voor hellingen en heuvels dus het was echt niet leuk.

 10. 8 april 2017 / 23:29

  Zo leuk dat je gevlogd hebt! Ik vind dat je dat echt onwijs leuk doet.
  <3

 11. 10 april 2017 / 00:19

  Wauw, ziet er prachtig uit daar en die geiten zijn super schattig 😀 <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video