Ik ga als verrassing op reis & uitleg over het bloggen

Ik ga als verrassing op reis & uitleg over het bloggen

Bron

Donderdag 23 maart werd mijn vriend gebeld door een nummer dat niet in zijn telefoon stond. Uiteraard was ik nieuwsgierig, aangezien diegene belde om kwart over tien ‘s avonds. Hij nam op en ik hoorde aan de andere kant van de lijn ‘Hi, met Kimberley’. Op dat moment weet ik even niet wat er door mij heen ging. Kimberley? Wie is Kimberley? Waarom belt ze nog zo laat? Tot dat Mitchell aangaf dat ik naast hem lag en dat hij de telefoon wel even zou doorgeven. AHA, het was de Kim die ik ken, maar uiteraard nam ik mijn telefoon niet op…

Ze klonk niet boos of verdrietig, dus waarom zou ze op zo een redelijk laat tijdstip bellen? Ze vertelde dat wij samen het weekend lang naar Drente gingen om de Hunebedden te bekijken. Het was nogal vaag en ik kon me niet bedenken dat ik ooit had gezegd dat het mij boeiend leek, laat staan voor een heel weekend.. Ah fijn, toch zou het wel gezellig worden ons kennende. Kort daar op werd mij verteld dat het niet Drente was waar we naar toe gingen, maar dat we wel ergens anders heen zouden gaan.

Ik ga naar Sardinië!

Samen met mijn vriend heeft ze geregeld dat wij vandaag -de dag dat je dit leest- samen vertrekken naar het prachtige eiland. Vijf dagen lang gaan wij genieten van het mooie uitzicht, dat je volgens mij op zo een beetje elke vierkante meter hebt op het eiland. De vlucht, het verblijf en zelfs de huurauto is allemaal al geregeld. HOE LIEF!? Toch maak ik me een klein beetje zorgen dat ik moet gaan autorijden op zo een eiland, met allemaal bergweggetjes. Anyhow, ik denk dat het wel goed komt en dat ik het maar gewoon moet gaan doen. Ik kreeg de foto’s door van bezienswaardigheden die Kim allemaal al had uitgezocht én van het verblijf. Ik ben mega enthousiast en vind het heel lief dat Mitchell & Kim dit voor mij hebben geregeld. Yep, ik kan het zeker weten gebruiken.

Gaat het bloggen nog wel?

Het is je vast niet ontgaan.. De laatste tijd komen er bijna alleen maar video’s online op de blog. Ik moet eerlijk zeggen dat ik video’s maken op dit moment nou eenmaal het leukst vind om te doen. Toch mis ik het foto’s maken nog meer dan genoeg en moet ik gewoon weer even mijn draai vinden. Het is niet dat ik nare opmerkingen heb gekregen dat ik bijna alleen maar video’s post, maar volgens mij zijn de lezeressen van mijn blog daar wel minder blij mee. Over het algemeen krijg ik veel minder reacties op video’s en merk ik dat mijn artikelen veel beter in de smaak vallen.

Ik heb een inimini beetje vooruit gewerkt en heb een paar leuke artikelen in mijn concepten staan. Dit wil ik echter niet nu al online zetten, maar ga dit doen vanaf het moment dat ik weer terug ben. Vanaf dat moment ga ik de draad weer oppakken en kunnen jullie ook weer regelmatig een geschreven artikel verwachten in plaats van alleen maar video’s.

Voor nu ga ik lekker genieten in Sardinië. Van het helderblauwe water en hopelijk een heerlijk temperatuurtje. Ik ga elke dag vloggen, net als in Portugal.

Liefs,
Rebecca

22 Reacties

 1. 30 maart 2017 / 06:59

  Wauw, wat een ontzettend lieve verrassing en het is je zó gegund! Geniet er lekker van!

 2. 30 maart 2017 / 08:20

  Aaahhh zo leuk girl! Heel veel plezier ! En leuk dat je het bloggen weer op gaat pakken!

  xoxox

 3. 30 maart 2017 / 08:43

  Wat een heerlijk iets om mee verrast te worden zeg! Fijn dat je lekker even er tussenuit gaat, en dat autorijden komt echt wel goed. Na de eerste paar meters is het vast alsof je nooit anders hebt gedaan dan op bergweggetjes rijden 🙂 Veel plezier!

 4. 30 maart 2017 / 08:46

  Ahh wat super leuk! Geniet van je vakantie 🙂

 5. 30 maart 2017 / 09:11

  Ohh wat een leuke verrassing! Geniet er lekker van meid!

 6. 30 maart 2017 / 09:37

  Wat een geweldige verrassing! Heel veel plezier 🙂 Liefs, Sija

 7. 30 maart 2017 / 10:08

  Zeker lief dat alles al is geregelds, bofkont ben jij. Video is leuk om naar te kijken alleen soms wegens tijdgebrek wil het weleens niet lukken. Veel plezier!

 8. 30 maart 2017 / 15:01

  Wat een geweldige verrassing! Geniet ervan, Rebecca! Je hebt het verdiend! xo

 9. 30 maart 2017 / 15:40

  Wat lief dat zij deze verrassing voor je hebben geregeld zeg! Geniet ervan <3

 10. 30 maart 2017 / 16:48

  Wat gaaf! het is dat wij met onze eigen auto gaan rijden naar italie maar Sardinië wil ik ook heeeel graag heen! ♥ have fun en doe voorzichtig

 11. 30 maart 2017 / 18:45

  Wat leuk zo’n verrassing. Mijn vriend en ik verblijven in mei 6 dagen in Santa Susanna. We gaan naar de formule 1 en een dagje naar Barcelona. Had ook een verrassing moeten blijven maar mijn vriend kon zijn mond niet houden, maar het is in ieder geval super leuk. Geniet van jullie tripje naar Sardinië!

 12. 31 maart 2017 / 12:16

  Wauw wat heerlijk! Heel lief zo’n verrassing! Ik wens je heel veel plezier <3

 13. 31 maart 2017 / 14:08

  Wat een lieve vriendin heb jij! Heel veel plezier.

 14. 31 maart 2017 / 19:19

  Beetje jammer dat ik niet mee mocht!! Hahaha.
  Geniet er lekker van meiden! ?

 15. 31 maart 2017 / 22:27

  Wat een gave verrassing!! 😀 Heel veel plezier!

 16. 1 april 2017 / 17:25

  Mega lief! Ga genieten daar, je zal het vast naar je zin hebben! X

 17. 1 april 2017 / 23:09

  Wat een gave verrassing! Heel veel plezier!

 18. 2 april 2017 / 16:29

  Wat een mooie verrassing, geniet ervan! X

 19. 2 april 2017 / 16:51

  Dat is inderdaad wel echt een hele lieve verrassing! Geniet maar lekker ♥

 20. 5 april 2017 / 17:51

  Ooh, wauw. Dat is inderdaad nogal een verrassing, zeg! Super leuk 🙂 En fijn dat je het bloggen weer gaat oppakken, al bekijk ik je video’s ook gewoon altijd met veel plezier hoor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video