MEGA Youtube collab winactie t.w.v. €125,00

MEGA Youtube collab winactie t.w.v. €125,00

Het is een beste tijd geleden dat ik een winactie heb gehad voor mijn youtube kanaal. Inmiddels heb ik de 1800 abonnees behaald (YAAY!) en daar ben ik natuurlijk erg trots op. Al een tijdje wilde ik weer een leuke winactie organiseren, maar besloot dat dit keer niet alleen te doen. Samen met vier andere youtubers heb ik een leuk me-time pakket samen gesteld met een totale waarde van ongeveer €125,00. Benieuwd wat je kunt winnen?

Youtube winactie

Omdat dit wel een echte winactie is die wij gemaakt hebben voor ons youtube kanaal, kun je niet mee doen zonder dat je een account hebt. Wij willen hiermee ons kanaal gewoon iets meer promoten en ook kun je via deze weg de andere accounts eens bekijken. Een youtube account aanmaken is echt niet moeilijk en is zo gedaan. Het kost je hooguit een paar minuutjes van je tijd, maar je kunt dan wel iets heel gaafs winnen.

MEGA Youtube collab winactie t.w.v. €125,00

Zoals je in de video kon zien, is een must natuurlijk dat je abonneert op mijn kanaal, dat kun je hier doen. Een duimpje omhoog op de video én een reactie horen daar ook bij. Verder hoef ik hier niet heel veel meer informatie te delen, want het gaat nou eenmaal allemaal om ons youtube kanaal. Alsnog hoop ik dat jullie de video leuk vonden! Doe jij mee?

Liefs,
Rebecca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video