Eindelijk weer foto’s maken & mijn neefje verrassen! | Vlog #26

Eindelijk weer foto's maken & mijn neefje verrassen! | Vlog #26

De weekvlog van deze afgelopen week komt dit keer perongeluk een dagje te laat. Normaal lopen mijn weekvlogs een hele week achter, maar de beelden van de vlog van vorige week vond ik niet leuk genoeg. Die week heb ik weggelaten en daarom is dit nu een vlog van vorige week. Oké, lekker verwarrend maar het feit blijft dat het een dag te laat is. Deze week heb ik ontzettend veel leuke dingen gedaan en ben er ook best een beetje moe van. Is maar goed dat ik dinsdag naar de spa ga.

Deze week

In deze week was het elke dag ontzettend lekker weer, behalve maandag. Het regende behoorlijk hard en moest mijzelf daarom echt uit bed slepen om te gaan sporten. De rest van de dagen heb ik zo veel mogelijk van het weer genoten en ben zo veel mogelijk naar buiten geweest. Het is balen dat ik alleen maar een inimini klein balkonnetje heb, waardoor ik niet languit in de zon kan liggen. Toch mag ik niet klagen en ben ik genoeg buiten geweest.

Brittany kwam langs om samen twee video’s op te nemen. Beide konden we het niet laten en zijn gelijk begonnen met editten, vandaar dat de video’s nu al online staan. De video van Brittany kun je hier bekijken, mijn video kun je hier terug vinden. We kwamen zelf niet meer bij en we hebben er erg leuke reacties op gekregen. Dit gaan we dus zeker vaker doen.

Eindelijk weer foto’s maken & mijn neefje verrassen! | Vlog #26

Deze week was voor mij echt een hele positieve week. Ik heb ook eindelijk een afspraak geregeld om een gesprek aan te gaan met een praktijk ondersteunende huisarts. Via deze weg hoop ik dat de positiviteit aan blijft houden en ik me steeds iets beter ga voelen. Het leuke nieuws dat ik vertel aan het einde van de video werkt daar ook zeker aan mee. Als je nog niet geabonneerd bent, dan kun je dat hier doen. Natuurlijk alleen als je het zelf wilt, mij maak je er heel blij mee ^^ Aankomende woensdag komt er ook nog eens een leuke winactie online!

Liefs,
Rebecca

4 Reacties

  1. 28 maart 2017 / 07:53

    Fijn dat je zo’n goede week hebt gehad! Hopelijk blijft dit zo!

  2. 28 maart 2017 / 21:14

    Heerlijk om je week te zien! Ben dol op hoe je bent en hoe je filmt! Met of zonder make-up, ik houd ervan!

  3. 29 maart 2017 / 10:47

    Hele leuke vlog. Al maak je veel plezier, ik zie dat je ook veel bezig bent voor je blog. De outfit heeft een erg leuke combinatie. Ik kan de afgelopen tijd ook flink genieten van het weer. Waar blijft de zon vandaag..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video