What’s in my mouth challenge met Brittany | Kokosvet & rode bieten!?

What's in my mouth challenge met Brittany | Kokosvet & rode bieten!?

Eindelijk was het dan zo ver, Britt en ik gingen samen een video opnemen. We hadden het er al heel lang over dat we dit echt eens samen wilden doen. Vorige week hakte we de knoop door en plande een datum. We wilde voor allebei ons kanaal een video opnemen en eigenlijk waren we er al vrij snel over uit welke video’s dat werden. Omdat ik sowieso al heel graag een keer de ‘what’s in my mouth challenge’ wilde doen, leek dit me een zeer geschikt moment. Er zijn weinig mensen die ik met deze challenge zou vertrouwen, maar met Britt zat dat wel goed. Of toch niet…?

Eindelijk samen filmen!

Iets dat ik ontzettend leuk vind aan het hele Youtube wereldje, is nieuwe mensen leren kennen. Britt ken ik door het bloggen en we hebben elkaar nu meerdere keren in het echt gezien. We wisten al vrij snel dat we samen een video op wilde nemen en dit is ook zeker niet de laatste keer. Op 21 maart was het zo ver en man, ik ben nog nooit zo snel geweest met editten. Ik kon niet wachten en daarom staat de video nu al online. Gelukkig was Brittany het er mee eens en had zij haar video ook al klaar. We hebben ontzettend gelachen met het filmen van ons beide video’s en ik hoop dat jij ze ook leuk vind! Enjoy!

What’s in my mouth challenge met Brittany

Zou jij deze challenge aandurven? Je moest eens weten hoeveel momentjes ik er uit moest knippen dat we weer in een deuk lagen. Het was zo gezellig! Meer van deze dag kun je over twee weken vinden in mijn weekvlog (yep, eigenlijk mocht deze video pas tegen die tijd online). Op de hoogte blijven? Je kunt je hier abonneren! Benieuwd naar welke video we voor Brittany haar kanaal hebben gemaakt? Als je hier klikt kom je daar nu achter!

Liefs,
Rebecca

7 Reacties

 1. 23 maart 2017 / 07:38

  Haha!! Leuke challenge, al zou ik hem zelf niet snel durven hoor ??

 2. 23 maart 2017 / 13:33

  Haha die bieten lijken me ook zo goor , blegh! Leuk dat jullie dit samen hebben gedaan!

 3. 23 maart 2017 / 23:18

  Leuke challenge 😀 Heb af en toe wel echt gelachen 🙂

 4. 23 maart 2017 / 23:54

  Hahaha, ik heb echt gelachen tijdens het kijken van de video! Het lijkt mij zo eng om te moeten proeven zonder dat je ziet en weet wat het is. :’) Bahh en dat kokosvet joh, dat lijkt me zo smerig!

 5. 25 maart 2017 / 21:00

  Hij is super leuk geworden! Zo knap dat jullie dit deden haha! Dat babyhapje bleghhh!

 6. 26 maart 2017 / 21:18

  Oh je gezicht bij de rode bieten, geweldig! Leuk filmpje!

 7. 27 maart 2017 / 08:42

  Hahahaha toffe video ! Ik zou het niet durven om geblinddoekt gevoerd te worden haha! Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video