Naar het Rimmel London spring 2017 event & naar de huisarts | Vlog #25

Naar het Rimmel London spring 2017 event & naar de huisarts | Vlog #25

Deze week heb ik weer ontzettend veel leuke dingen meegemaakt. Ik genoot van de eerste zonnestraaltjes op het terras en werd uitgenodigd door Rimmel London voor een super gaaf event. Die dag sprak ik af met een hele boel andere bloggers/vloggers en was het weer een gezellige chaos. We waren al druk, tot dat we ook nog eens twee heel goed gevulde goodiebags meekregen. Het was een beetje alsof we kerst vierde, maar dan in maart.

”Het is niet altijd leuk en positief”

Al een paar keer eerder heb ik laten vallen op mijn blog dat het niet zo goed met mij gaat. Ik heb hier hele lieve reacties op gehad en ook een paar mailtjes van lezeressen. Iemand vertelde mij dat ze nog nooit gereageerd had, maar wel een trouwe volger is. Ze gaf aan dat ze zich zorgen om mij maakte en of ik al eens naar de huisarts was geweest. Natuurlijk wist ik dat ik dat moest doen, maar de drempel was zó hoog voor mij om te gaan. De week voor deze vlog gingen wij uiteten met een grote groep, deze avond gaf de doorslag en besloot daarom uiteindelijk toch te gaan. Dinsdag had ik het gesprek en wauw, wat ben ik blij dat dit achter de rug is. Ondanks dat het beeld wazig is (thank god) is duidelijk de stress te zien in mijn gezicht.

Ik krijg vaak de complimenten dat mijn vlogs ‘zo lekker echt’ zijn en daarom besloot ik dit moment ook te delen. Ergens wil ik er graag meer over vertellen en het delen, maar aan de andere kant ben ik bang dat het dan allemaal te negatief word. Toch mag het wel eens gezegd worden dat het niet altijd leuk en positief is en ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben.

Rimmel London event 2017

Rimmel London Spring 2017 event

Het moment dat ik een mailtje ontving of ik aanwezig wilde zijn bij het Rimmel London event appte ik gelijk vol enthousiasme een paar vriendinnen. De laatste tijd gaat het steeds beter met mijn blog/vlogs en daarom was dit echt een geluksmomentje. Ik was helemaal verbaasd en tegelijk ontzettend trots. Toen ik hoorde dat er veel bekende bloggers kwamen die ik al eens eerder had gezien wist ik al dat dit een enorm geslaagde dag zou worden. Bereid je op de vlog voor op veel gezellige chaos en gillende keukenmeiden!

Naar het Rimmel London spring 2017 event & naar de huisarts | Vlog #25

Deze week ging het ‘weekvloggen’ al een stuk beter. Helaas is dat van korte duur geweest want deze week was echt drama, haha. Anyhow, ik vind het alsnog leuk om te doen en het maakt mij niet uit dat ik niet elke dag vlog. Het is nou eenmaal niet elke dag feest en daarom bespaar ik jullie de saaie dagen. Ook heb ik de 1700 abonnees behaald, YAAY! Dankjewel allemaal voor het abonneren, heb je dat nog niet gedaan? Dan kun je dat hier doen en zo gaan we met z’n alle door naar de 1800! Ik hoop dat jullie deze vlog ook weer leuk vonden om te zien. Eind deze maand komt er een erg leuke verrassing voor jullie waar ik erg enthousiast over ben! Stay tuned!

Liefs,
Rebecca

10 Reacties

 1. 20 maart 2017 / 09:22

  Zo niet fijn dat het niet goed met je gaat. En mopperen of negatief doen hebben wij ook weleens, moet kunnen. Ik vind je op je vlog ook lekker echt. Altijd relaxt om er naar te kijken.

 2. 20 maart 2017 / 10:51

  Jammer dat het wat minder gaat met je meid! Maar je bent zeker goed bezig! Leuk dat je hiervoor uitgenodigd bent! En je arme katje hihi hij was echt bang, maar zooo schattig!!

 3. 20 maart 2017 / 14:49

  Wat een gaaf event joh! Echt supercool!

  Enne, denk goed aan jezelf he? 🙂 Daar is er maar één van!

 4. 20 maart 2017 / 18:07

  Wat onwijs goed dat je de stap naar de huisarts hebt gezet! Ik kan me voorstellen dat het niet makkelijk was, maar het is fijn om te weten dat er mensen zijn die je kunnen en willen helpen. Heel veel sterkte! En wat lief dat je Mia uitlaat. Helemaal niet raar, maar juist goed dat je daar de tijd voor neemt!

 5. 20 maart 2017 / 20:28

  Jammer dat het de laatste tijd minder goed gaat, sterkte! Leuk trouwens dat je bent uitgenodigd voor het Rimmel event, ziet er heel gaaf uit! X

 6. 20 maart 2017 / 21:37

  Leuke weekvlog heb je weer! Ik herken mezelf zó in jou over je afspraak bij de huisarts. Ik heb “het” gesprek nl ook een tijdje geleden bij mijn huisarts gehad.

 7. 23 maart 2017 / 00:37

  Whaa wat een gaaf event! Lijkt me zo leuk om een keer heen te gaan.
  Liefs, Florentine

 8. 23 maart 2017 / 23:32

  Leuke vlog! Ik hoop dat het gauw beter met je gaat. En omg, je kat uitlaten is zo leuk! Dat wil ik ook doen met mijn kat, maar als ik dat doe dan blijft ze zeuren dat ze weer naar buiten wilt haha.

 9. 29 maart 2017 / 22:52

  Wat een leuke vlog! Jammer dat het even minder gaat, hopelijk gaat het snel weer beter met je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video