Action shoplog | Ik had alleen maar een keukenweegschaal nodig

Action shoplog | Ik had alleen maar een keukenweegschaal nodigWaar ga je naartoe wanneer je shopdrang hebt, maar niet bepaald het budget hebt om die drang toe te laten? Yep, dan ga je uiteraard naar de Action. Nog nooit eerder ben ik met zó veel thuis gekomen als in deze shopsessie. Niet alles is van één keer, maar het feit dat ik er niet onder uit kwam om een big shopper te kopen zegt genoeg. Ik ben weer schandalig goed geslaagd en deel graag mijn aankopen in mijn Action shoplog.

Wanneer je maar één ding nodig hebt..

Oorspronkelijk ging ik maar voor één item naar de Action, en dat was een keukenweegschaal. Ik kwam met ontzettend veel dingen thuis en kocht weer een heleboel prulletjes voor in huis. Had ik het echt nodig? Ja, eigenlijk wel. Ons huis mist nog het één en ander aan gezellige decoratie en de Action heeft daar nou eenmaal genoeg dingen voor. Of ik uiteindelijk ook de keukenweegschaal kocht….?

Action shoplog | Ik had alleen maar een keukenweegschaal nodig

In de tussentijd dat deze video al ingepland stond, ben ik alweer een keer naar de Action geweest en kwam ik weer met wat items thuis. Ik denk dat ik mezelf voor een paar maanden even een verbod moet geven op deze winkel. Of dit ook gaat werken is natuurlijk het tweede.. De laatste tijd kom ik er echt schandalig vaak dus misschien deze maand maar gewoon even niet meer doen. Wat is het langst dat jullie niet in de Action zijn geweest? Natuurlijk hoop ik dat jullie de video weer leuk vonden om te zien. Als je wilt abonneren op mijn kanaal kun je dat hier doen. De 1700 abonnees zijn inmiddels behaald en wil jullie daar onwijs voor bedanken! Ik ben er zo ontzettend blij mee!

Liefs,
Rebecca

17 Reacties

 1. 17 maart 2017 / 08:37

  Leuke spullen heb je gekocht! Herkenbaar ook, maar kopen dan je van plan was..

 2. 17 maart 2017 / 08:40

  Oh erg hé! Ik kom ook altijd met onnodige spullen de Action weer uit.

 3. 17 maart 2017 / 09:18

  hahaha wat ontzettend herkenbaar dit! Gebeurt mij ook altijd 😉

 4. 17 maart 2017 / 10:24

  Wat heb je leuke items gekocht zeg! Vooral het tafeltje en de schaaltjes vind ik erg leuk! Action is idd erg slecht voor je portemonnee haha. 😉

 5. 17 maart 2017 / 10:51

  Ik ben eergisteren geweest, maar heb helemaal niets gekocht!! Ik schrok van mezelf, haha. Dat marmeren bijzettafeltje heb ik niet gezien! Misschien toch nog maar eens gaan kijken… O:-) Dan neem ik meteen de kledinghangers mee waarover ik toch heb staan twijfelen, want die in de ingemaakte kast in de hal passen helemaal niet bij elkaar en daar word ik een tikje nerveus van, haha. Leuke video (je kat op het einde! ♥), enneuh, I spy with my little eye … Lake Sunset van Yankee Candle!

 6. 17 maart 2017 / 11:17

  Hele leuke en handige spullen allemaal! Die kommetjes vind ik erg mooi, en ook dat tafeltje is inderdaad handig voor productfoto’s!

 7. 17 maart 2017 / 13:09

  Leuk leuk leuk! Ik kan nooit de action in als ik echt maar voor een ding hoef te gaan. Kom altijd met meer terug ?? maar ik denk dat dat het action effect is!

 8. 17 maart 2017 / 18:14

  Leuk allemaal weer hoor! Vooral de cactus!! Die wil ik ook wel.

 9. 17 maart 2017 / 20:16

  Haha ja dat heb ik bij de Action ook vaak als ik maar 1 ding nodig heb. Dat groene vaasje heb ik ook leuk is die he! En die schaaltjes zijn ook super, alleen wij hebben hier al zat liggen. Ik vond die groene en die oranje ook erg leuk. Ik ben wel benieuwd naar die thee, ga je er iets over schrijven? Nou ik vind die (neppe) cactus wel heel erg gaaf hoor. Ik denk dat ik die ook ga halen, want bij mij overleven echte planten het niet…oeps hihihihi. Lief trouwens van je moeder dat je dat giletje hebt gekregen. Ik vind hem heel erg mooi! Leuke shoplog!

 10. 18 maart 2017 / 11:17

  Haha zo herkenbaar voor 1 ding gaan en met een hoop thuis komen

 11. 18 maart 2017 / 14:13

  leuke items heb je gekocht.. ik vind de potjes, schaaltjes en vaasjes altijd zo verleidelijk..die kan ik blijven kopen daar haha

 12. 19 maart 2017 / 01:31

  Leuk om te zien! Wat heb je leuke dingen gekocht, en wat een gaaf truitje heb je aan <3

 13. 20 maart 2017 / 18:48

  Hihi ik hoor dit zo vaak! Ik heb het zelf eigenlijk niet, want ik ben best streng met wat ik koop. Maar, één ding is zeker, de Action heeft heel veel leuks 🙂

 14. 20 maart 2017 / 19:21

  Jij moet wel een mega voorraad geurkaarsen hebben haha. Wel heel herkenbaar, ik kan ook nooit de Action uit lopen zonder van alles te kopen wat ik eigenlijk niet nodig had 😀 Daarom kom ik er maar zo min mogelijk.

 15. 20 maart 2017 / 21:53

  En dat is de magie die Action heeft. Je gaat voor een ding de winkel in en je loopt met een heleboel spullen er weer uit.

 16. 31 maart 2017 / 22:25

  Super leuke shoplog! Ik ben benieuwd naar de zilvershampoo. En zo schattig hoe je kat daar ligt te slapen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video