Catrice pure radiance glowrizer | C01 Natural Glow

Catrice pure radiance glowrizer | C01 Natural Glow

Ik heb een hekel aan die producten die er ontzettend mooi uit zien, dat je ze perse wilt hebben. Toen ik een tijdje geleden in Amsterdam belandde, zag ik dit product van Catrice in het schap staan. Ik pakte het product gelijk en liep verder naar de overige make-up. De vriendin die met mij mee was vroeg wat het nou eigenlijk was en ik had geen idee. Het zag er gewoon zo leuk uit en wilde gelijk mooie foto’s maken. Nou, dit is dus de Catrice pure radiance glowrizer in C01 Natural Glow.

Catrice pure radiance glowrizer | C01 Natural Glow Catrice pure radiance glowrizer review primer

Catrice pure radiance glowrizer | C01 Natural Glow

Als je het potje alleen al ziet, snap je wel waarom ik deze wilde toch? Het is eigenlijk te erg voor woorden, want ik had een primer helemaal niet nodig. Ik draag amper tot geen foundation en daardoor is primer toch wel overbodig. Toch doe ik het steeds vaker op als ik een video opneem en daardoor mocht ik deze toch meenemen van mezelf. Ik heb nog geen één primer in mijn collectie en ik was erg benieuwd wat voor effect dit zou geven. Ik zag hele subtiele glitters in de primer zitten en vroeg me af of je dit ook zou zien.

Catrice pure radiance glowrizer review

Helaas heeft mijn cameralens mij een tijdje geleden laten zitten, dus maak ik niet meer de beste foto’s. Ik leen nu tijdelijk een lens van mijn moeder maar moet hier nog erg aan wennen. Vandaar dat ik nu niet heel goed het effect kan laten zien van de glittertjes, maar die zitten er zeker weten in. You can trust me on that one. De primer is vrij dik en glijd ook niet zomaar van je hand af. De substantie is wat dikker en ergens een beetje slijmerig. Dan wel op een fijne manier en niet op een vieze manier. De geur is zoetig en zeker niet vervelend om te ruiken.

Catrice primer review Primer Catrice glowrizer review

Wat beloofd de primer?

Een primer zorgt er natuurlijk voor dat je foundation mooier zit, maar ook langer blijft zitten. Ik heb zelf ontzettend veel last van grove poriën en velletjes. Dat is toch wel de voornaamste reden dat ik geen foundation draag, in combinatie met het feit dat ik best wat donshaartjes heb op mijn gezicht. Ik heb elke vorm van foundation gebruikt, maar het effect blijft altijd hetzelfde. Natuurlijk weet ik dat primer niks doet tegen donshaartjes, maar verder was ik wel benieuwd wat het allemaal voor mij zou doen.

”The illuminating gel primer blurs imperfections and provides an exceptional radiant complexion. The rosy pearls melt with the fresh gel texture and give the skin a naturally fresh glow.”

budget primer catrice review

Het gebruik & resultaat van de primer

De primer smeert ontzettend makkelijk uit en voelde heerlijk over mijn gezicht. Het schijnt normaal te zijn dat een primer lekker uitsmeert maar dat weet ik natuurlijk niet. Zodra ik de primer op had gebracht vielen de glittertjes mij erg op. Dit klinkt voor de meeste misschien niet ideaal, maar ik vond dit een ontzettend mooi effect. Ik gebruik een niet al te dekkende foudation, waardoor je de glans van de glittertjes nog steeds erg goed ziet zitten. Op mijn wangen en voorhoofd is de foundation zeker weten mooier als ik eerst de primer gebruik. Toch is mijn neus echt een drama en werkt het daar niet goed genoeg. Ik heb daar een hele gekke huid en een boel velletjes, waardoor ik daar nog steeds liever geen foundation aanbreng.

budget primer

Al met al is het voor het kleine prijsje van €4,99 een prima primer. Áls ik nu foundation gebruik doe ik dit zeker met een laagje van deze Catrice pure radiance glowrizer  . Iets dat ik ook erg mooi vind hier aan, zijn toch echt die kleine glittertjes. Een paar dagen geleden bracht ik deze primer op, zonder daarna foundation te gebruiken. Mijn gezicht had echt een hele gezonde en mooie glow en ik was helemaal verbaasd. Je kunt deze primer dus ook op z’n tijd zonder foundation gebruiken.

Liefs,
Rebecca

31 Reacties

 1. 13 maart 2017 / 07:28

  Een tijdje geleden stond ik ook met deze primer in mijn handen. Ik vond het zo’n bijzonder product. Fijn om hier nu eens een review van te lezen! Het klinkt als een superfijn product. Wat gaaf dat je hem ook zonder foundation kunt gebruiken voor een mooi effect!

  • Rebecca
   Auteur
   14 maart 2017 / 21:09

   Dat maakt het product inderdaad nog een stuk interessanter. Ik draag zelf namelijk geen tot amper foundation, dus dat is zeker een pluspunt 🙂

 2. 13 maart 2017 / 07:48

  Wow wat een prachtige foto’s en wat ziet de primer er mooi uit in dat flesje zeg!

  • Rebecca
   Auteur
   14 maart 2017 / 21:09

   Hihi ja he, een echte eyecatcher! Dankjewel!

 3. 13 maart 2017 / 07:49

  Ik heb hier ook over zitten twijfelen maar uiteindelijk nooit gekocht. Prachtige foto’s heb je gemaakt!

 4. 13 maart 2017 / 09:37

  Oooh! Wat handig dit. Ik zag hem namelijk ook staan en twijfelde om hem mee te nemen. Fijn dan zo’n review.. echt mooie foto’s ook!

 5. 13 maart 2017 / 10:42

  Ten eerste ; waaaauwie wat een mooie foto’s! Ten tweede ; ik zag hem ook staan maar twijfelde om hem mee te nemen, ik ga hem denk ik tóch maar halen!

  • Rebecca
   Auteur
   14 maart 2017 / 21:10

   Jaaa zeker doen! Ik weet natuurlijk niet of deze goed is als je elke dag of vaker foundation draagt dan ook goed is. Maar voor zo af en toe vind ik m heel mooi!

 6. 13 maart 2017 / 11:35

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik denk alleen dat het niks voor mij is, ik heb echt een hele vette huid. Zo jammer want deze primer ziet er echt zo mooi uit!

  • Rebecca
   Auteur
   14 maart 2017 / 21:11

   Oei nee, dan denk ik niet dat dit product heel goed is..

 7. 13 maart 2017 / 11:35

  Wat is dit een mooi product zeg. Het ziet er heel erg chique uit. Fijn dat het een mooie glow geeft!

  • Rebecca
   Auteur
   14 maart 2017 / 21:11

   Ja hé, het ziet er inderdaad niet uit als een budget product. Vind het zo mooi!

 8. 13 maart 2017 / 12:41

  Wat ziet ie er prachtig uit! Hele mooie foto’s heb je gemaakt

 9. 13 maart 2017 / 15:46

  Het ziet er zoooo mooi uit! Ik draag alleen echt nooit (nou, oké bijna nooit) foundation dus ik hoef ook geen primer te kopen. Maar die pareltjes erin…

  • Rebecca
   Auteur
   14 maart 2017 / 21:12

   Haha ja maar dat is precies wat ik ook heb. Ik draag af en toe foundation als ik een video op neem en lang niet altijd. Maar voor die paar keer wilde ik het toch eens proberen.

 10. 13 maart 2017 / 16:06

  Het is zeker mooi om te zien! Ik heb ook een zwak voor mooie producten hihi. Deze primer is ook erg fotogeniek 😉 Toch gebruik ik zoiets eigenlijk niet. Ik heb toch het gevoel dat primers je huid heel erg afsluiten ofzo..

  • Rebecca
   Auteur
   14 maart 2017 / 21:13

   Ik ben ook van mening dat je een primer niet dagelijks moet gebruiken want ik denk ook dat het afsluit. Maar die ene keer in de twee weken dat ik foundation op heb kan het best denk ik, hihi. En al met al is het een leuk hebbedingetje.

 11. 13 maart 2017 / 18:46

  Ik vind de primer heel erg fijn en het potje is echt fotogeniek haha

 12. 13 maart 2017 / 20:39

  Hij is sowieso prachtig natuurlijk! Ben blij dat die ook z’n werk doet!

 13. 14 maart 2017 / 07:05

  Wauw, het is inderdaad echt een te mooie product om te zien. Ik zou het ook zo meenemen, hihi. Fijn dat het daarnaast ook een prima primer is. Lekker budget proof ook, altijd goed!

 14. 14 maart 2017 / 08:11

  Als ik het allemaal lees dan snap ik waarom je liever geen foundation gebruikt. Wat een goed tip: deze prachtige primer dat een hele gezonde en mooie glow geeft en op zijn tijd zonder foundation. 🙂

 15. 14 maart 2017 / 20:20

  Hij ziet er inderdaad zo ontzettend mooi uit! Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik zou hem ook zo kunnen meenemen, voor de heb, maar ik draag helemaal nooit foundation, dus dan zou het een beetje belachelijk zijn. :’D

  • Rebecca
   Auteur
   14 maart 2017 / 21:13

   Draag ik ook amper tot niet, maar zonder foundation is ‘ie ook mooi haha.

 16. 14 maart 2017 / 22:14

  Aaah hij klinkt superfijn! En ik snap helemaal wat je bedoelt met producten kopen om de verpakking *kuch, heeft een duur MAC palette gekocht vanwege de kartonnen verpakking*. Oh en ik vind je foto’s mooi geworden hoor!

 17. 15 maart 2017 / 15:18

  Hij ziet er zo leuk uit! Toch heb ik altijd mijn twijfels bij glittertjes in een product voor over je hele gezicht.

 18. 15 maart 2017 / 17:30

  Het ziet er inderdaad heel mooi uit! Maar ik gebruik echt amper make-up en al helemaal nooit foundation dus dit zou voor mij wel weggesmeten geld zijn. Maar ik snap zeker dat je in de verleiding kwam om het te kopen!

 19. 16 maart 2017 / 10:04

  Ahhh ik zou hem alleen al kopen omdat ie er zo mooi uitziet! Wat een prachtige primer zeg. Jammer genoeg ben ik niet echt van de glitters. Maar ik snap helemaal waarom je hem hebt meegenomen!

 20. 17 maart 2017 / 23:57

  Wauw, alleen dat flesje al 😀 <3 Zo gaaf!! Lijkt me een fijn product en ook helemaal niet duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video