Corner Bakery Amsterdam & een gekke bruisbal | Vlog #24

Corner Bakery Amsterdam & een gekke bruisbal | Vlog #24

Het stond al zo lang op mijn bucketlist. Ontbijten of lunchen in Amsterdam bij de Corner Bakery. Toen een vriendin en ik eindelijk een datum hadden om af te spreken stelde ik dit te leuke plekje voor. Ik stuurde wat foto’s door wat je daar allemaal kon bestellen en het duurde niet lang voordat ze om was. Het was voor het eerst dat ik moest rijden in hartje Amsterdam en ik kon de grond wel kussen toen ik een ‘normale’ parkeerplek had gevonden. Ik ben weer tien jaar ouder, maar we made it!

Corner Bakery Amsterdam

Corner Bakery Amsterdam

Johannes Vermeerstraat 40

Voor zover ik weet bestaat de Corner Bakery nog niet heel lang. Het is een schattig -erg klein- eettentje in Amsterdam. Het is voornamelijk geïnspireerd op ontbijt en lunch en zoals je kan zien, ziet het er ook ontzettend schattig uit. Daarbij was het ook nog eens onwijs lekker en zaten we erg vol. Na het eten wilde we nog wat gaan wandelen en zo kwamen we uit op een hele bekende plek. Je ziet alles natuurlijk terug in de vlog dus ik ga niet teveel verklappen.

Corner Bakery Amsterdam & een gekke bruisbal | Vlog #24

Zoals je kunt zien heb ik weer genoeg leuke dingen meegemaakt. Het blijft voor mij heel bijzonder om zo veel leuke mensen om mij heen te hebben. Op dit moment heb ik geen behoefte om veel leuke dingen te doen, maar probeer ik het toch zo veel mogelijk. Ik waardeer een rustige avond uiteten op dit moment meer dan uitgaan en pas vroeg in de ochtend weer thuis komen. Op dit moment trek ik dit niet en daarom zijn dit soort uitstapjes perfect. Ik hoop dat jullie mijn ‘weekvlog’ weer leuk vonden. Abonneren kun je hier doen, wie weet haal ik snel de 2000 abonnees hihi.

Liefs,
Rebecca

9 Reacties

 1. 11 maart 2017 / 13:35

  Het ziet er lekker en uitnodigend uit. Om zoveel leuke mensen om je heen te hebben dat is zeker bijzonder en een zegen!

 2. 11 maart 2017 / 15:06

  Oh die milkshake, zo leuk! De corner bakery lijkt me erg leuk om eens naar toe te gaan!

 3. 11 maart 2017 / 21:53

  Het ziet er allemaal zo heerlijk uit!!! Ik zou hier super graag een keer heen willen <3

 4. 12 maart 2017 / 09:04

  Wat een fijne weekje heb je weer beleeft. Wel echt ballen dat je ziekjes bent

 5. 12 maart 2017 / 12:05

  The Corner Bakery, AAAH! Ik zie het steeds meer voorbij komen en elke keer word ik steeds enthousiaster. Het ziet er zó goed uit allemaal! Haha, en toen je die grap maakte over dat je zwanger was. Die reactie was mooi. :’)

 6. 12 maart 2017 / 16:20

  Ohhh die lekkere dingen allemaal ??
  Leuk filmpje weer! En het etentje was reuze gezellig!

 7. 12 maart 2017 / 20:05

  Oh jeetje wat een lekkere dingen! Echt te heerlijk 😀

  Liefs,
  Dascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid