Foto op hout review | Hoe kan het ook anders?

Foto op hout review | Hoe kan het ook anders?

Samen met mijn vriend woon ik nu iets langer dan zes maanden in ons huisje. Ik dacht altijd dat ik precies wist hoe ik mijn huis wilde inrichten, maar daar kom ik nu van terug. Ik heb erg veel moeite met mijn huis echt als thuis laten voelen en ik mis gezellige accessoires. Toen mij werd gevraagd of ik een foto wilde laten maken op hout hoefde ik ook niet lang na te denken. We missen nog steeds leuke foto’s in huis en één op hout is wel heel mooi.

fotoophout.nl review

Voordat ik op vakantie ging naar Portugal had ik besloten dat we daar samen een mooie foto zouden maken en die op hout te laten afdrukken. Helaas hebben we geen foto gemaakt die ik leuk genoeg vond voor op hout. Wat doe je dan in dat geval? Je zet Mia in als fotomodel. Mia is een ontzettend fotogenieke poes en is niet bepaald camera schuw. Hier verstoorde ze mijn foto’s die ik maakte voor een artikel. In dit geval is het goed uitgepakt en maakte ik deze prachtige foto van haar.

review FotoOpHout

De kleine details

Natuurlijk weet je wel waarom ik voor deze foto heb gekozen, kijk nou naar dat koppie. Toch is de reden ook dat ik de kwaliteit van de foto erg mooi vond en ik ben dol op witte, heldere foto’s. Het past bij ons interieur en kan in elke kamer. Ik ben er namelijk nog niet over uit of we deze in de woonkamer willen, in het kantoor of in de slaapkamer. Een witte en niet te drukke foto past overal bij. De foto die ik heb gekozen is op vurenhout gemaakt en is 30×40 cm. Zoals je goed ziet op de foto links onder, is dat je het hout heel subtiel door de foto ziet komen. Dit vind ik ontzettend mooi en geeft je het echte hout gevoel. Het zou zonde zijn als er niks te zien is van het hout.

detail foto op hout review

Whitewash voor een mooi effect

Omdat de foto zo mooi wit was, leek het mij wel mooi om dit ook te behouden. Bij FotoOpHout.nl kun je de gekozen foto aanpassen hoe jij dat zelf wilt. Je kiest de afmeting, het hout soort en dus ook of je whitewash wilt. Ik heb er voor gekozen om deze toe te passen omdat de foto anders heel anders uit kwam. Mocht je niet voor deze functie kiezen, dan veranderen alle witte delen in je foto in een houtkleur. De nerven worden dan nog duidelijker zichtbaar en de lijnen zie je heel goed. Nu zie je het ook al goed dus kan je nagaan hoe het er uit ziet als je de whitewash niet kiest.

Mia foto op hout review

Ondanks dat wij nog niet weten waar deze foto komt, zijn we er erg blij mee. Voor nu staat deze op het dressoir en iedereen die binnen komt heeft het er gelijk over. Als aller eerst vinden ze de foto heel gaaf, maar dan valt het ook op dat het op hout is. Een echte eyecatcher dus in ons huisje. Je kunt al een foto op hout bestellen vanaf €19,95 bij FotoOpHout.nl. Zoals je ziet keurt Mia deze foto ook goed, hihi.

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

32 Reacties

 1. 6 maart 2017 / 14:05

  Wat een super mooie foto zeg! En ik vind hem ook erg mooi uitgekomen zo op dat hout!

 2. 6 maart 2017 / 18:20

  Wat een leuke! Vind hout echt een leuk alternatief op een ‘gewone’ canvas ofzo. Mooie foto heb je gekozen, het is een schatje.

 3. 6 maart 2017 / 19:13

  Wauw, supermooie foto, en hij komt echt heel goed tot zijn recht zo! Leuk, zo’n lieve Mia aan de muur 🙂

 4. 6 maart 2017 / 21:15

  Prachtige foto! Lijkt me heel tof om eens een foto op hout te laten drukken. We hebben thuis een canvas en ik heb wel eens een foto op aluminium laten printen voor een vriendin, was ook tof.

 5. 6 maart 2017 / 21:36

  Ahhh wat een super leuke foto van een prachtige mooi katje. Mia is echt een knap modelletje en ze komt helemaal goed tot haar recht op hout. Purrretty!

 6. 7 maart 2017 / 00:00

  Oh dat ziet er echt heel leuk uit, zo schattig 😀 <3

 7. 7 maart 2017 / 09:43

  Ah wat leuk!!! Wat een schatje en wat ziet het er mooi uit zeg, het lijkt wel een tekening! Super mooi <3

 8. 7 maart 2017 / 10:24

  Oooh wat leuk!
  Mia kan echt zo in een commercial joh wat een fotomodel!

 9. 7 maart 2017 / 10:52

  Ahhh zo leuk! Het is ook echt een schatje om te zien! 🙂

 10. 7 maart 2017 / 14:02

  Wat een super mooie foto heb je uitgekozen! Echt heel lief.

 11. 7 maart 2017 / 16:11

  Wat een prachtige foto! Die zou zo op een wenskaart kunnen staan! Heel mooi effect ook, op dat hout.

 12. 7 maart 2017 / 18:59

  Oh prachtig zeg. Ze is inderdaad een fotomodel haha!

 13. 8 maart 2017 / 13:56

  Oh wauwie wat een mooie foto heb je uitgekozen zeg! En wat origineel een foto op hout; super tof! Deze gaat zeker een mooi plekje krijgen in jullie huis 😉 Liefs x

 14. 8 maart 2017 / 17:34

  Ahhhh jouw kat is ZO lief. Ik dacht eerst bijna dat het een stockfoto was. Je hebt geluk dat je kat zo fotogeniek is, dat is die van mij totaal niet haha. Ik heb denk ik één of twee goeie foto’s, eigenlijk zou ik die ook op hout moeten laten afdrukken 😉

 15. 9 maart 2017 / 08:51

  Heel erg tof! Ik mocht een foto op canvas uitzoeken, en heb daar mijn paardje op laten afdrukken: ook zo tof!

 16. 9 maart 2017 / 11:49

  Wat een ontzettende lieve foto, ahhh <3 Mia is echt een beauty haha!

 17. Rianne
  9 maart 2017 / 18:12

  Super mooi. Vind de foto van de foto met daar achter mia ook zo mooi

 18. 10 maart 2017 / 20:17

  Wat een tof resultaat zo! Zou zo een ‘model’ kat kunnen zijn haha.

 19. 10 maart 2017 / 21:39

  Wauw wat een mooie foto zeg! En het staat zeker mooi op dat hout 🙂

 20. 11 maart 2017 / 13:18

  Wat een super leuke foto’s heb je uitgekozen. Ik wil een foto van mijn kinderen op hout zetten, maar ik heb nog oude foto’s. Prachtige plaatjes. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video