Primark shoplog maart 2017 + try on!

Primark shoplog maart 2017 + try on!Het is weer tijd voor één van mijn favoriete video’s. Het opnemen van een Primark shoplog vind ik altijd ontzettend leuk, maar ik kijk ze ook graag. Ik bezocht in het oude jaar het filiaal in Amsterdam, alleen was dit te weinig voor een shoplog. Een paar dagen geleden was ik in Almere en had ik bij elkaar genoeg om een shoplog te vullen. Ik kocht voornamelijk truien, alsof dat een verrassing is. Ook kocht ik nog een paar dingen voor in huis.

Ondanks dat het mooiere weer af en toe eens om de hoek komt kijken, kon ik het niet laten om weer een paar truien te kopen. Hierover heb ik  dan ook gelijk een belangrijke vraag die ik stel in de video. Ik hoop dat iemand mij kan helpen want ik word er een klein beetje gek van. Ook vraag ik me af waarom ik toch telkens shirtjes koop waarbij ik geen idee heb hoe ik daar een bh bij draag. Herkent iemand dit? Ach, ik ben er alsnog blij mee en iemand komt vast met dé tip.

Primark shoplog maart 2017 + try on!

Het was weer even een tijdje geleden dat ik een video zoals dit op heb genomen. Gelukkig ging het niet zo slecht als vorige keer. Herinner je deze video nog? Ik hoop dat jullie het weer een leuke video vonden om naar te kijken. Als jullie tips hebben over hoe ik de meeste dingen kan combineren, dan hoor ik dat heel graag. Abonneren kun je hier doen, alvast heel erg bedankt.

Liefs,
Rebecca

 

11 Reacties

 1. 3 maart 2017 / 09:15

  Het is lang geleden dat ik bij de Primark ben geweest, krijg nu wel weer zin om te gaan shoppen. Vind dat je leuke items hebt gekocht!

 2. 3 maart 2017 / 09:44

  De grijze trui is zo mooi! Leuke shoplog.

 3. 4 maart 2017 / 11:07

  Die pluchen bol sleutelhanger is echt super leuk. En ik ben echt fan van die kaarsen van Primark! Zalige dingen 🙂 Leuke video!

 4. 4 maart 2017 / 18:35

  Hele leuke items heb je geshopt! Vooral de rode top vind ik gaaf, ondanks dat jij zelf aangaf dat je ietsje twijfelde. Hij staat je super en ik denk dat hij prima is met een felrode bh eronder! De truien zijn ook heerlijk voor de koude dagen! 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   6 maart 2017 / 11:14

   Oh ja, daar kan ik inderdaad nog eens naar kijken. Rood onder rood is wel heel mooi.

 5. 4 maart 2017 / 18:46

  Ik ga dinsdag eindelijk weer eens naar de primark! Heel leuk om jou items te zien!

 6. 5 maart 2017 / 21:33

  Leuke spulletjes allemaal weer!!
  Wassen in een waszak zou kunnen helpen denk ik tegen de pluisjes.

 7. 9 maart 2017 / 18:34

  Leuke aankopen en veel! 🙂 vooral de laatste trui vind ik super leuk! Ik moet toch eens wat beter neuzen bij de Primark.

 8. 12 maart 2017 / 09:06

  Wat een fijne blogvlog meid. Mooie kleren heb je weer eens gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video