Sudio Sweden Vasa Bla draadloze oordopjes | Rosegold & White

Sudio Sweden Vasa Bla draadloze oordopjes

Oordopjes zijn van die dingen die ik echt áltijd bij me heb. In kan geen treinreis maken zonder muziek te luisteren en natuurlijk ben ik niet zo een aso die haar muziek gewoon hardop luistert. Sinds ik een ontzettend mooie koptelefoon heb voor het sporten, vond ik mijn standaard witte oordopjes maar saai. Het is natuurlijk een luxe probleem, maar een paar mooie oordopjes is natuurlijk wel erg leuk.

Sudio Sweden Vasa BlaSudio sweden draadloze oordopjes review

Over Sudio Sweden

Sudio is een Zweeds hoofdtelefoon merk die bestaat sinds 2014. Het bedrijf hecht veel waarde aan elegante hoofdtelefoons maar wilt tegelijkertijd de beste kwaliteit qua muziek. Want een heel mooi setje oordopjes is een stuk minder leuk met een ruis in je geluid. Zij zien hoofdtelefoons een beetje zoals een horloge. Voorheen was dit alleen voor de functie, maar ook de horloges worden allemaal maar mooier en mooier. Waarom dan niet je hoofdtelefoon? Een mooi design, gecombineerd met super geluid en dat voor een goed prijsje. Dat is wat Sudio Sweden wilt en voor staat.

Sudio Sweden review Nederlandsrose gold white sudio sweden review nederlands

Mijn eerste indruk

Sudio Sweden bied alle koptelefoons aan in meerdere kleurcombinaties. Uiteraard heb ik gekozen voor de rose gold & white variant aangezien ik daar echt dol op ben. Ik was blij verrast toen het pakketje binnen kwam want alleen al de verpakking was heel elegant en chique om te zien. Op de achterkant van de verpakking zie je wat je er allemaal bij krijgt. Gelukkig krijg je verschillende groottes voor de oordopjes, anders past het bij mij nooit. Daarbij krijg je een echt lederen tasje waar je de oordopjes in kunt bewaren. Het doosje opent als een soort boekje en daarin zit alles wederom weer prachtig verpakt. Toen in eenmaal de verpakking had geopend werd ik er gelijk al blij van. Kijk nou hoe mooi!

Oké, dat ze mooi zijn weten we nu wel en dat heb je als het goed is ook al gezien. De dopjes die er op zaten waren iets te groot voor mij, dus deed ik er een kleinere variant op. In de ochtend ging ik sporten en nam deze gelijk mee. Het geluid dat hier uit komt is zó zuiver. Het is een hele pure vorm van muziek. Dat klinkt misschien gek want muziek is muziek zou je denken. Maar dit is zeker niet waar. Ik kan het bijna niet uitleggen want het klinkt denk ik gelijk heel overdreven, maar het is een onwijs fijne sound die er uit komt. Verder weet ik niet of het een kwestie is van wennen aan de ‘in ear’ plugs, maar dat vond ik niet heel lekker zitten. Niet dat ze uit mijn oren vielen, integendeel zelfs… Het bleef goed stevig zitten, maar toch voelt het heel anders dan de ‘normale’ oordopjes.

Sudio Sweden rosegold and white Sudio sweden oordopjes verbinden met telefoon

Sudio Sweden Vasa Bla rose gold & white draadloze oordopjes

De oordopjes zijn dus draadloos. Dat wilt zeggen dat je deze oordopjes niet hoeft (en niet kan) aan te sluiten op je telefoon, maar gewoon kan gebruiken. Deze oordopjes doe je achter in je nek en zo in je oren. Vooral tijdens het sporten kan ik me mateloos irriteren aan het draadje dat naar beneden loopt. Het gewicht blijft er in hangen waardoor mijn oortjes dan pijnlijk uit mijn oren gerukt worden, of mijn telefoon valt op de grond. Beide niet heel leuk en het belemmerd nogal in mijn sportroutine.

De oordopjes maken makkelijk verbinding met mijn telefoon doormiddel van bluetooth. Het bereik van de oordopjes is ongeveer 10 meter, waardoor je ook niet constant je telefoon dichtbij je hoeft te houden. Vooral bij het sporten vind ik dat erg fijn. De oortjes laden op met een USB kabel die je ook in de set krijgt. Het is erg makkelijk waar de kabel in moet, aangezien dit de enige poort is in de oordopjes. Aan de andere kant van de oordopjes zitten een paar knopjes waarmee je de volume kunt regelen of je muziek op pauze zetten.

Sudio Sweden oordopjes review

Deze Sudio Sweden Vasa Bla hoofdtelefoons zijn te koop via de webshop van Sudio Sweden. De oordopjes gaan ongeveer acht uur lang mee zonder deze tussendoor op te laden. Eenmaal in de lader zijn de dopjes snel opgeladen en zijn ze weer klaar voor gebruik. Naast de witte variant zijn er nog veel andere kleurtjes en deze zijn te bestellen voor €90.- Misschien iets aan de hogere kant, maar met de kortingscode ‘byrebeccadenise’ ontvang je 15% korting op je aankoop!

Liefs,
Rebecca

*Betreft een samenwerking

23 Reacties

 1. 13 april 2017 / 07:29

  Echt een goede uitvinding, draadloze oordopjes! Ik vind dat draadje ook altijd zo irritant. Qua vormgeving vind ik deze oordopjes van Sudio ook erg mooi!

 2. 13 april 2017 / 07:59

  Wauwie, wat een beauty’s. Nooit gedacht dat ik zoiets zou zeggen over oordopjes haha! Ik had zelf ook voor de rose goud met wit gekozen. Best een gek idee dat je deze oordopjes oplaad.

 3. 13 april 2017 / 08:09

  Zo mooi! Bij mij blijven ze helaas niet goed zitten. Ik heb te kleine oren 🙁 Fijn dat ze voor jou wel helemaal goed werken.

 4. 13 april 2017 / 08:32

  Ik heb ze ook! Ik vind ze echt heel gaaf! 🙂

 5. 13 april 2017 / 09:15

  Nooit gedacht dat ik dit nog eens zou zeggen : maar wat een mooie oordopjes. Die gaan op mijn wishlist.

 6. 13 april 2017 / 10:28

  Ik ben voor de Rose Gold Black-variant gegaan. 🙂 Ik moet ze nog op de foto zetten en testen, maar de verpakking ziet er alvast veelbelovend uit! Ik ben alleen een beetje bang dat ze niet gaan blijven zitten, ik heb kleine oren en in-ears zitten vaak niet goed vast. Spannend!

 7. 13 april 2017 / 16:20

  Ze zijn echt prachtig! En draadloze oordopjes zijn inderdaad erg handig. Mijn oordopjes raken altijd zo erg in de knoop!

 8. 13 april 2017 / 20:20

  Wat zien ze er mooi uit! Leuker dan die van Apple haha

 9. 13 april 2017 / 22:40

  Oh zo classy, I love it. Ik heb gewoon de standaard shizzle van Apple maar zou liever zo een setje willen hebben.

 10. 14 april 2017 / 09:41

  Rose gold & white variant vind ik ook erg mooi. Ik kan zo genieten van dit soort items wat ons leven makkelijker maakt. 🙂

 11. 14 april 2017 / 19:20

  Ja wauw, dit zijn wel echte eyecatchers! (nouja voor je oren dan hihi) Ze zijn idd niet goedkoop maar als ze echt zo goed zijn zou ik het als gadget liefhebber het er wel voor over hebben.

 12. 15 april 2017 / 12:05

  Dit is nou nog eens een goeie uitvinding!! Die wil ik ook! Dat ze mooi zijn is zeker ook mooi meegenomen maar dat het geluid goed is, is natuurlijk het belangrijkst.
  Mooie foto,’s!

 13. 15 april 2017 / 15:36

  Ze zien er prachtig uit! En handig ook dat je ze niet aan je telefoon aan moet sluiten; dat vind ik ook altijd onhandig met al die draden haha.

 14. 15 april 2017 / 16:41

  Ze zijn inderdaad echt heel erg mooi! ik heb de koptelefoon en die zit ook echt super.

 15. 18 april 2017 / 17:24

  Wat zien ze er prachtig uit! Gewoon een fashion must have om te hebben en dan ook nog handig voor de muziek 🙂

 16. 19 april 2017 / 00:34

  Wauw, dit klinkt heel goed 😀 Ik ben alleen bang dat ze makkelijk uit je oren kunnen vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video