Sardinië ➸ midden op de weg stoppen & een rivier oversteken | Vlog #28

Sardinië ➸ midden op de weg stoppen & een rivier oversteken | Vlog #28

Als doel hadden wij op dag drie om lekker vroeg te vertrekken, zodat we al ons activiteiten van die dag konden doen. We hadden twee leuke plekken gevonden waar we heen wilde en dat was het doel van de dag. Vroeg weg gingen we zeker niet, want we hadden andere prioriteiten; koffie! Wauw, er ging een wereld voor ons open toen we deze koffie voor het eerst proefde. Daarna vertrokken we vol goede moed naar het eerste plekje toe. Uiteraard ging het weer allemaal niet hoe we hadden gehoopt.

Sardinie hike hotspot 2017

Midden op de weg stoppen

Eenmaal onderweg naar het eerste plekje, kwamen we weer langs een hele boel mooie punten. We genoten van alles wat we tegen kwamen en het was allemaal erg mooi om te zien. Stoppen onderweg deden we liever niet, omdat alles naar boven loopt en dat vind ik erg eng om stil te staan. We kwamen langs een plekje waar ik moést stoppen. Het ging gewoon vanzelf. Het was een onwijs mooi uitzicht aan beide kanten van de weg. We hadden de auto op een goed zichtbaar plekje gezet. Telkens als er mensen langs kwamen rijden deden we gewoon net of we pech hadden. Kort daarna stopte er nog een auto, die mensen kwamen ook een paar foto’s nemen. Ha, blijkbaar vonden niet alleen wij het mooi.

Hike & een jeep terug naar de auto

Na de hike die we de dag ervoor hadden gedaan, dachten we dat we heel wat gewend waren. Toch was deze hike een hele andere dan die we toen deden. Zoals je kunt zien in de video is het een behoorlijk eng weggetje, wat je soms niet eens een weg kon noemen. Even hadden we de moed verloren, maar gelukkig was het uiteindelijk alles waard. Op het punt dat we dachten dat de hike eng was, hadden we nog niet eens de jeeptocht achter de rug. De jeep moest je zelf vinden en gelukkig konden wij twee mensen achterna die wisten waar die was. Niet wetend dat we daar voor een rivier moesten oversteken. We voelde ons helemaal stoer, haha.

Sardinië ➸ midden op de weg stoppen & een rivier oversteken | Vlog #28

Ondanks het gekke einde, hoop ik dat jullie deze vlog weer leuk vonden. Wij hebben deze dag veel meegemaakt en is zeker iets dat ik niet snel zal vergeten. Nog niet geabonneerd? Doe dat dan zeker, want daar maak je me erg blij mee. Als je hier klikt kom je op mijn Youtube kanaal, waar je kunt abonneren en ook gelijk meer video’s kunt bekijken. Dankjewel voor het kijken!

Liefs,
Rebecca

2 Reacties

  1. 15 april 2017 / 20:52

    Wauw zeg, ik begrijp wel dat je voor dit uitzicht midden op de weg ging stoppen! Looks goood 🙂

  2. 19 april 2017 / 13:25

    Wauw, wat ziet het er prachtig uit daar zeg! Ik ben daar nog nooit geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video