De pasen en lente in huis! | Een kijkje in mijn huis

De pasen en lente in huis! | Een kijkje in mijn huis

Toen wij net begonnen aan de verhuizing, was ik vol goede moed begonnen aan verhuisvlogs. Dit werd mega goed bekeken en er was ook steeds vraag naar wanneer de volgende vlog kwam. Toch werd het mij even te veel om te verhuizen, geopereerd te worden én te vloggen. Dit heb ik niet meer gedaan en eigenlijk is er vanaf dat moment nooit meer iets over mijn interieur op mijn blog gekomen. Nu moet je niet een mega hometour verwachten, maar een beetje inspiratie hoe je al heel snel de lente in huis kan halen. In mijn geval ook wat leuke Paasspulletjes, want ik ben echt dol op Pasen.

It’s the little things..

Persoonlijk ben ik dol op kleine accessoires. Natuurlijk niet teveel en ik wil ook zeker niet overal een beeldje of een kaarsje hebben staan. Toch vind ik het leuk om per seizoen en ‘feestdag’ weer andere spullen neer te zetten. Als klein kind was ik al dol op de seizoenstafels op de basisschool en eigenlijk heb ik het daar een beetje van overgenomen. Op school was het natuurlijk allemaal over de top, maar thuis houd ik het gewoon basic. Hier en daar een konijntje of een kipje en het is voor mij al pasen genoeg.

katjes in je interieur gebruikeninterieur inspiratie pasen 2017Katjes interieur idee

Katjes takken, plantjes & kleine details

De aller eerste stap die je kunt nemen is plantjes toevoegen aan je interieur! Plantjes zijn het hele jaar door, maar met de Pasen heb je allerlei leuke stukjes die speciaal voor die dagen zijn gemaakt. Mijn moeder en ik liepen afgelopen weekend tegen het leuke ei plantje aan. We waren gelijk om en beide namen we er één mee. Ik kreeg deze van mijn mams en koos voor de roze variant. Mijn moeder nam een vrolijk lila kleurtje mee. Het grijze konijntje met kraaloortjes nam ik al bijna twee maanden geleden mee bij de Xenos en ook mijn kaars werd vervangen voor een paaskaars. Bunny Cake van Yankee Candle is zó onwijs lekker en ziet er ook nog eens te lief uit!

De katjes takken nam ik eigenlijk mee voor productfoto’s. Ik vind het leuk om kleine dingen toe te voegen aan mijn foto’s en merk dat ik ook vaker complimenten krijg over mijn productfoto’s. Eenmaal in huis vond ik het zonde om gelijk boven te leggen, want de takjes zijn zo vrolijk. Ik deed ze in een heel simpel vaasje met een beetje water en vond het effect ontzettend leuk staan. Geel heb ik niet in mijn interieur, maar ik denk dat ik dit nu een heel leuk kleurtje begin te vinden.

paas geuren en decoratie 2017

Bye winter geuren & hello lente geurtjes!

Als je mij langer volgt dan weet je waarschijnlijk wel dat ik dol ben op warme en kruidige geuren. De winter vind ik dat geval heerlijk, omdat een sterke kaars dan veel beter tot z’n recht komt. In de lente merk ik dat ik die geuren niet meer heel lekker vind en daarom is het tijd om ook dat aan te passen. Mijn Santa’s Getaway kaars word ingeruild voor Lake Sunset. Een lege kaars die er stond van Winter Glow verving ik met mijn alltime favoriet Pink Sands. Dit is echt hét perfecte lente/zomer geurtje! Een leuke roze, iets te dikke kip en een vrolijk cactusje erbij en klaar is mijn kaarsen plateau!

 lente in huis

De lente in huis met Tulpen!

Hoe kan het ook anders? Tulpen mogen echt niet ontbreken in je huis tijdens de lente. De witte vaas waar ik mijn tulpen altijd in doe is eigenlijk net iets te klein, maar het staat nou eenmaal te leuk. Tulpjes voegen echt een instant gezelligheid toe. Sowieso houd ik erg van verse bloemen en zoals alles in huis moeten ook de bloemen zich aanpassen aan het seizoen. Automatisch neig ik al snel naar roze tulpen, maar ik neem voor om vaker andere kleuren te proberen. Er zijn er zo veel!

Bij deze wil ik jullie hele fijne Paas dagen wensen en hoop ik dat jullie genieten!

Liefs,
Rebecca

16 Reacties

 1. 16 april 2017 / 07:25

  Wat een schattige dingen allemaal. Hele fijne Pasen meis! <3

 2. 16 april 2017 / 08:25

  Wat gezellig, vooral de tulpen vind ik leuk!

 3. 16 april 2017 / 08:50

  Wat een superleuke accessoires! Ik kan ook niet wachten totdat ik mijn eigen huis heb en daar volop van dit soort dingen in kan zetten 🙂 Dat Yankee’s kaarsje is leuk! Fijne Pasen!

 4. 16 april 2017 / 10:36

  Fijne Pasen!! Wat ziet het er allemaal heerlijk licht uit. Mooi!

 5. 16 april 2017 / 12:08

  Wat superleuk en vrolijk ingericht zeg! Fijne Pasen <3

 6. 16 april 2017 / 12:09

  Dit ziet er wel mooi uit, zelf doe ik dat eigenlijk nooit, maar snap wel dat het net dat kleine beetje gezelligheid geeft 🙂 Fijne Pasen!

 7. 16 april 2017 / 13:20

  Wat ziet dat er allemaal mooi uit.
  Je hebt die takken leuk versierd!

 8. 16 april 2017 / 13:33

  Ziet er allemaal heel leuk, ik hou ook van al die kleine dingetjes.

 9. 16 april 2017 / 15:48

  <3 voor katjes! Wij hadden vroeger zo'n boom in onze tuin staan. Vond als kind niets leuker dan aan die pluizige dingetjes te voelen! 😀 Leuke paasaccessoires heb je voor de rest staan!

 10. 16 april 2017 / 17:25

  Super leuk gedaan zo met die kleine details! Ik heb ook een vaas met katjes staan 🙂 Fijne paasdagen!

 11. 16 april 2017 / 20:24

  Wat een gezelligheid! Wij hebben ook het roze potje met het plantje erin. Verder heb ik dit jaar -op tulpen na- niks in huis omdat Sofie alles van de kast trekt. Hopelijk volgend jaar wel weer 🙂

 12. 17 april 2017 / 12:23

  Jij ook een hele fijne feestdag. Emotioneel heb ik niet veel met Pasen. Wel vind ik het leuk om met mijn kinderen iets gezellig samen te doen. Mooie decoratie heb je in huis. 🙂

 13. 17 april 2017 / 12:53

  Het ziet er leuk uit hoor! En de kleine details maken het vaak al helemaal af, ik heb her en der ook wat Paas spulletjes in de woonkamer staan en sinds zaterdag ook tulpen (nog nooit in huis gehad eigenlijk…)
  Qua decoratie houd ik eigenlijk wel meer iets van de lente dan elk ander seizoen 🙂

 14. 17 april 2017 / 20:12

  Ziet er erg gezellig en mooi uit allemaal! Ik heb met Pasen niets gedaan in huis, gisteren waren we niet thuis en ik denk dat Tommy gek zou worden. We hebben al zoveel frutsels 😀

 15. 22 april 2017 / 17:19

  Lekker he zijn die Yankeecandles. Ik vind alleen de verpakkingen niet zo mooi in mijn huis passen. Maar ja, we moeten natuurlijk iéts te zeiken hebben he;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video