De mooie momenten van april | Bruiloft & Bloesembomen

Momenten april 2016

Hi all! Zoals de meeste mensen wel is opgevallen is er een beste tijd geen artikel online gekomen en ook geen filmpje op vrijdag. Na meerdere berichtjes en mailtjes te hebben gekregen wil ik toch even bevestigen dat ik nog leef en dat ik niet gestopt ben met bloggen. Wat ontzettend lief dat er zo veel mensen zijn die wilde weten of er wat aan de hand was, maar nee.. ik ben gewoon een beetje lui de laatste tijd.

Het leek mij leuk om weer eens wat ‘happy moments’ van afgelopen tijd met jullie te delen! Ondanks dat ik niet heel veel heb mee gemaakt zijn er toch een paar dingen die ik nog lang zal herinneren. Waarvan één in het bijzonder..

mooie momenten van april 2016Bruiloft 2016 aprilBruiloft van Niek & Samantha;

Één van mijn liefste vriendinnetjes is getrouwd! Als aller eerst hadden we begin april een erg gezellig vrijgezellenfeest waarbij we onder andere een super gave escape room in gingen en wauw, wat was dat leuk! Tot slot hadden we nog lekker wijntjes en sushi. Op 23 april was het de dag van het trouwen en heb ik gehuild als een baby, wat was ze mooi! De speech die vriend (nu man) Niek gaf was er één die zo in een film kon en was gewoonweg perfect, vooral toen de speech uiteindelijk een lied werd waarbij hij zijn gitaar gebruikte. Al die tijd hield ik het redelijk droog, maar toen begon het… Het was een mooie dag die we goed gevierd hebben in Zandvoort!

Waar ik ook erg aan moest denken was het feit dat ik nu op een leeftijd kom waar mensen gaan samenwonen, trouwen en zelfs kindjes krijgen. Samantha is nu mijn tweede vriendin die is getrouwd en een andere vriendin krijgt binnenkort haar eerste kindje! Ergens een heel bizar idee, de vriendinnen waar ik al bijna 10 jaar bevriend mee ben zijn gewoon getrouwd en wat ben ik blij dat ik daar een deel van uit heb mogen maken! Yep, we worden nu toch echt wat ouder..

Kingsland 2016 koningsdag

Kingsland festival Amsterdam;

Voor het derde jaar op rij ging ik samen met een vriendin naar Kingsland in Amsterdam. Koningsnacht hadden we al samen in Lelystad gevierd samen met mijn vriend en nog een vriendin en stiekem waren we daar nog wel een beetje brak van. Dit was het eerste festival wat ik ooit gehad heb met een jas aan en daaronder een dikke trui. Helaas werkte het weer echt niet mee en moesten we regelmatig de capuchon op. Het zusje van Roxanne was er ook samen met haar vriend en met zijn vieren hebben we het alsnog erg gezellig gehad. Toch hebben we besloten dat dit nu wel het laatste jaar Kingsland was, want na drie keer hebben we het wel een beetje gezien. Enne, die hamburger waar ik 40 minuten voor in de rij heb gestaan van €9,00(!) was ook niet echt speciaal. Ach, als het maar gezellig was!

Raf sport Lelystad Weer volop aan de bak in de sportschool;

Na mijn operatie (lees hier hoe en wat) mocht ik ruim zes weken niet sporten. Ik wist dat je spieren snel verslappen als je niets meer doet, maar dat het zo snel ging had ik geen idee van. Sinds drie weken ben ik weer begonnen en pas toen merkte ik hoe erg ik het mistte. Groepslessen zijn nog iets te zwaar om aan mee te doen en ben nog steeds in de opbouw fase. De focus heb ik nu vooral liggen bij mijn benen en billen, zodat de druk op mijn borst niet te hoog ligt. Het gaat erg lekker en ben onwijs blij dat ik weer drie keer per week aan de bak mag! Ik zie sporten gelukkig niet meer als iets dat perse moet! Nu nog wat aan mijn voeding doen en dan ben ik weer helemaal goed bezig.

bloesem & champagne 2016

De kleine dingen;

Dit zijn toch wel de drie highlights waar ik gelijk aan terug denk van de afgelopen tijd, bruiloften hebben ook echt iets magisch als je het mij vraagt. Verder heb ik ook nog een MAC lipstick gewonnen, heb ik een onwijs leuk jurkje gekregen -helaas te laat voor de bruiloft maar binnenkort heb ik er nog één- en zijn er bij ons in de straat twee hele mooie boompjes geplaatst, die met die roze bloemetjes. Heel gek, maar daar word ik vrolijk van hihi. Ondanks flinke sollicitatie tegenslagen heb ik toch erg leuke dingen meegemaakt en was april voor mij een mooie maand!

Wat is jouw hoogtepunt van afgelopen tijd?

Liefs,
Rebecca

17 Reacties

 1. 29 april 2016 / 07:58

  Prachtige momenten lieverd en ik ben blij dat ik klein beetje iets te maken heb met je mooi momenten van April! <3

 2. Rianne
  29 april 2016 / 09:17

  Fijn al die mooie momenten, en wat dat solliciteren betreft dat komt echt wel goed. De bedrijven die je nu niet aannemen weten niet wat ze laten lopen.

 3. 29 april 2016 / 09:37

  Lijkt me heel bijzonder een bruiloft mee te maken van een vriend(in) die je al zo lang kent. Pas dan besef je echt dat je ouder wordt ja. Best een gek idee. Fijn dat je weer lekker kunt sporten, rustig opbouwen.

 4. 29 april 2016 / 10:00

  Mooie momenten. Gek is dat inderdaad dat je opeens op een leeftijd bent dat je vrienden en vriendinnen gaan trouwen en kinderen krijgen. Mijn 2 vriendinnen zijn inmiddels ook moeders, voelt vooral gek omdat ik zelf geen kids wil.

 5. 29 april 2016 / 10:57

  Dat lijken me leuke momenten! Leuk ook dat je naar Kingsland ben geweest! Ik woon in Groningen en dit jaar was dat er voor het eerst.

 6. 29 april 2016 / 13:02

  Mooie momentjes hoor, lekker genieten! Dat is heel belangrijk!

 7. 29 april 2016 / 13:18

  Ah wat fijn om over je fijne momenten te lezen! Zo leuk dat je al naar bruiloften kan haha. En superfijn dat het net die dag wél mooi weer is geweest!

 8. 29 april 2016 / 16:15

  Erg leuk artikel om te lezen. Wat heb je leuke dingen meegemaakt zeg!

 9. 29 april 2016 / 17:00

  Fijne momenten en hele leuke foto’s! Wat goed dat het weer goed gaat met het sporten. Genieten van de kleine dingen is ook heel belangrijk 🙂

 10. 29 april 2016 / 18:52

  Ja daar is ze weer 😉 Vroeg me ook al af waar je uithing! Wat een mooie dingen, bruiloften zijn altijd zo bijzonder vind ik! Ik wil ohooookkk, haha. Nog gefeliciteerd met je nieuwe baan, waaahhh! Super goed.

 11. 30 april 2016 / 17:06

  Wat een fijne momenten Rebecca, je begin foto is ook heel mooi 🙂

 12. 30 april 2016 / 17:33

  Wat een leuke post! Zelf heb ik geen hoogtepunten.
  Liefs,
  Yara

 13. 1 mei 2016 / 00:30

  Wat een leuke post! Ik vroeg me ook al af waar je was;) Wat een leuke happy moments, dat je ging huilen als een baby toen je vriendin ging trouwen is heel herkenbaar. Mijn happy moment van de afgelopen tijd is toch wel dat ik ben gaan blog ben begonnen. Het is zeker nu veel langer dan een maand geleden, maar ik ben soms nog echt overweldigd hoe blij ik er van wordt;)

 14. 2 mei 2016 / 21:43

  Leuke foto’s! 🙂 Ik heb deze maand gehoord dat ik tante word. Mijn zusje is zwanger 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video