Op pad met tante Kaka | VLOG #5

Op pad met tante Kaka | VLOG #5

Al een langere tijd geleden had ik mijn neefje beloofd om eens wat leuks te gaan doen.. Aangezien hij nu vakantie heeft en ik toch helemaal niks op de planning had staan, gingen we samen weg naar Hans & Grietje. Mijn vriend had die dag ook vrij Ên mijn zus ging mee samen met mijn kleine nichtje van 10 maanden. Ondanks dat ik uit mijn broek ben gescheurd met mijn poging om op de trampoline te komen, was het een hele gezellige dag.

Als je wilt abonneren op mijn kanaal, kan dat door hier te klikken. Weer onwijs bedankt voor het kijken! Enne, mocht je nog goeie tips hebben voor mooie grijs tinten, laat het dan vooral even weten in een reactie.

Liefs,
Rebecca

7 Reacties

 1. 30 juli 2016 / 08:47

  Wat gezellig! Haha dat stukje van de trampoline, zou ik zo zelf kunnen zijn ?

 2. Rianne
  30 juli 2016 / 09:55

  Het ziet er echt gezellig uit daar. En als je die kleintje ziet genieten dan smelt je toch bijna wat een schatjes . En jullie zijn ook best lief natuurlijk

 3. Tamara
  30 juli 2016 / 11:08

  Wist niet dat het zo leuk bij Hans & Grietjes was hahaha… zelfs voor grote mensen een leuk uitstapje hihi…Of is dat echt een bridge to far 😛 Leuk filmpje dame! X Tamara

 4. 30 juli 2016 / 16:43

  Hahaha zo grappig!! Toch knap dat je erop bent gekomen, ik zou het niet eens proberen! Leuk filmpje.

 5. 1 augustus 2016 / 10:13

  Haha ahw, wat een poepies! Zo leuk dat je gaat samenwonen, leuk om daar spulletjes voor te kopen 🙂

 6. 1 augustus 2016 / 20:09

  Ziet er super gezellig uit!! 😀

 7. Dieuw
  9 augustus 2016 / 21:54

  Ziet er gezellig uit! En pannenkoekenhuis ziet er zeker leuk uit om als ‘jong’volwassene toch zelf te gaan 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video