Een gepersonaliseerde fashion box van B-Dressed

B-Dressed fashion box reviewEen beste tijd geleden kon je in een vlog van mij zien dat ik een gezellige borrel bezocht van B-dressed. Daarin vertelde ik dat ik een box had ontvangen, maar eigenlijk ben ik er nooit meer aan toe gekomen om te laten zien wat er in zat. Vandaag laat ik zien wat er in mijn box zat, die speciaal voor mij was samengesteld.

Wat is de B-dressed fashionbox?

B-Dressed is een fashion box die je thuis gestuurd krijgt aan de hand van een stijlquiz die je invult op de website. Door middel van verschillende vragen over onder andere je stijl, je maten en je voorkeuren word er een box samengesteld waarvan zij denken dat precies bij jou stijl past. Je hebt keuze uit drie verschillende boxen; je hebt box Kylie (€225), Kendall (€275) en Kim (€325). Het verschil bij de boxen is de hoeveelheid aan kleding stukken die je thuis gestuurd krijgt. Bij Kylie krijg je 5 stuks, bij Kendall krijg je er 6 en bij Kim krijg je er 7.

B-Dressed fashion box review

In eerste instantie kreeg ik een box mee naar huis, dat niet helemaal mijn smaak was. Dit kan natuurlijk gebeuren. Mocht je niet tevreden zijn met je spullen kun je alles gratis retourneren. Als je er wel tevreden mee bent en je besluit alles te houden, krijg je op je volgende box €10,00 korting.

Na dat ik mijn box had geretourneerd kreeg ik al vrij snel mijn nieuwe box thuis. Dit keer zaten er twee items in waar ik erg blij van werd. Samen met de box komt er een aantekening hoe je de items kunt dragen en waar je het mee kunt stijlen om zo verschillende looks met dezelfde outfit kunt maken.

Mijn B-dressed Fashion box.

B-Dressed fashion boxEen gepersonaliseerde fashion box van B-Dressed

In mijn box zat dit keer een prachtige lederen rok en een schattig gestreept shirt. Het advies was om deze outfit te combineren met een mooi paar heels voor een chique look, of met een paar sneakers om de outfit wat meer casual te maken. In beide gevallen vind ik het een geslaagde combinatie. De laatste tijd draag ik steeds liever rokken, dus toen ik deze in de box tegen kwam werd ik erg enthousiast.

Persoonlijk had ik het shirt nooit gekocht, of überhaupt aangepast in de winkel als ik deze had zien hangen. Het leuke aan deze box is dat je op deze manier dingen probeert die je normaal nooit zou proberen. In mijn geval ging dat de eerste keer niet helemaal naar wens, maar deze keer vond ik het een zeer geslaagde box!

bdressed reviewB-Dressed

Als je ook de stijlquiz wilt invullen kun je dat op de website van B-Dressed doen. De prijzen liggen misschien wat hoger, maar vaak krijg je erg unieke items toegestuurd die niet zomaar in de h&m liggen. Zeker als je een beetje moeite hebt met je stijl ontwikkelen of setjes maken, is dit een goeie opstap!

Liefs,
Rebecca

13 Reacties

 1. 28 juli 2016 / 06:50

  Leuk dat het dit keer meer je ding is. Dat rokje vind ik leuk. Dat peplum topje staat je goed hoor :-)!

 2. 28 juli 2016 / 06:51

  Wat een ontzettende leuke outfit! Ik zou zelf ook niet zo snel de top hebben gekozen, maar hij combineert erg leuk met de rok. Kende het concept nog niet. Erg leuk, want vind het zelf echt lastig om te combineren. Vaak is het een skinny jeans met een shirtje.

 3. 28 juli 2016 / 07:16

  Wat een bijzonder concept! Dat iemand anders kleding voor je uitkiest kan best een lastige opgave zijn, maar fijn dat je nu een setje hebt die wel naar wens is :). Het leren rokje is echt heel leuk!

 4. 28 juli 2016 / 09:50

  Dat topje zou ik ook overslaan als ik hem in de winkel tegen was gekomen, maar als ik hem nu zo zie is ie best wel leuk. Dat is nou tof aan zo’n box: dat je uit je uit je comfortzone moet gaan wat betreft kleding!
  Liefs,
  Elles

 5. 28 juli 2016 / 13:02

  Jammer dat het de eerste keer ‘niet gelukt’ was, maar goed dat je later alsnog iets hebt ontvangen wat je leuk vind. Het idee is leuk!

 6. 29 juli 2016 / 21:33

  Ik vind het een hele leuke outfit!
  Staat leuk bij elkaar.
  Inderdaad had ik het zelf niet zo snel uitgezocht, haha.

 7. 2 augustus 2016 / 11:13

  Ik ben blij dat de tweede box wel in de smaak viel nu moet ik eerlijk bekennen dat ik graag de eerste box ook had willen zien haha

 8. 2 augustus 2016 / 13:12

  Hihi jij hebt ook kennis gemaakt? Ik vind het concept super leuk en de outfit staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video