Op reis met srprs.me, waar gaan wij heen? | Vlog #18

Op reis met srprs.me, waar worden wij heen gestuurd? | Vlog #18

Eeeeindelijk was het zondag 22 januari tijd voor ons om  er achter te komen waar wij heen gestuurd werden door srprs.me. Al een paar weken hadden we het er telkens weer over, dat we zo benieuwd waren waar we heen zouden gaan. Zelf had ik heel erg het gevoel dat het Griekenland zou worden, maar Mitchell dacht meer aan Zuid-Frankrijk. Zou één van ons gelijk hebben gehad? In de eerste vlog van de srprs trip kom je er achter waar wij op dit moment zitten!

Op Schiphol

Rond zes uur ging de wekker en daar heb ik zelf behoorlijk moeite mee. Hoe leuk het ook is dat ik ga doen, vroeg op staan is gewoon niet voor mij gemaakt. Mijn ouders brachten ons naar Schiphol en na een bak koffie van uiteraard de Starbucks, was het tijd om de kraskaart te openen. Het moment dat we eindelijk wisten waar wij heen gestuurd werden! Zelf zijn we erg blij dat dit ons bestemming is geworden en hebben wij het tot nu toe erg naar ons zin.

Op reis met srprs.me, waar worden wij heen gestuurd? | Vlog #18

Op Instagram had ik al een foto gedeeld, waardoor behoorlijk wat mensen al wisten waar wij waren. Ik was verbaasd dat zo veel mensen dit wisten door alleen maar een plein op de achtergrond te zien. Op het moment dat jij waarschijnlijk deze vlog kijkt, zijn wij nog op de bestemming. Doordat wij niet hebben ingelezen wat wij hier kunnen doen, lijkt het ons leuk als iemand tips en hotspots voor ons hebben. Er is genoeg te doen, maar toch altijd leuk om het van andere te horen. Mocht je dus leuke ideeën hebben, laat ze dan zeker achter in de reacties! Abonneren kun je hier doen en dan hoop ik je bij dag twee van ons avontuur gewoon weer terug te zien!

Liefs,
Rebecca

22 Reacties

 1. 24 januari 2017 / 08:24

  Zo een verrassingsreis lijkt mij heel spannend. Maar wauw, Lissabon is echt een prachtige locatie. De hotel kamer ziet er ook erg mooi en verzorgd uit. Leuk om te zien dat jullie er zo van genieten samen <3 Kan niet wachten tot de volgende vlog!

 2. 24 januari 2017 / 10:32

  Wauw wat geweldig dat je daar heen mocht als verrassing! Het is zo’n fijne stad. Hopelijk heb je het naar je zin gehad! Liefs, Merel

 3. Dieuw
  24 januari 2017 / 10:55

  Ziet er goed uit! Hele leuke verrassing. Geniet er samen van!

 4. 24 januari 2017 / 12:19

  Wat een leuke bestemming! Wel jammer van de vlucht die niet zo fijn was. Oh je ketting vind ik zo juist heel leuk!

 5. 24 januari 2017 / 16:16

  Wat een ontzettend gaaf idee zeg!! Lissabon lijkt me geweldig!! Veel plezier!

 6. 24 januari 2017 / 20:40

  Ik hoop dat jullie het heel erg naar jullie zin hebben! Geniet van deze mooie plek. XXX

 7. 25 januari 2017 / 12:56

  Super spannend als je niet weet waar jullie naar toe gaan. Dan ook nog een week lang. 😉 Scheuren in de taxi en de stank van het toilet in het vliegtuig, die je vergeet hopelijk de komende dagen. Eerst even rust. Hehe wat een avontuur om gezellig een lekker restaurant te zoeken. srprs.me wat een leuk concept en Lissabon is zeker een super leuke bestemming. Geniet ervan! x

 8. 25 januari 2017 / 23:47

  Wauw wat gaaf!! Nu wil ik ook boeken, hahaha! Zo leuk, je vlog. Liefs, Josine

 9. 26 januari 2017 / 00:03

  Zo leuk dat supriseme! Zou ik ook nog wel een keer willen doen. Ben alleen een beetje bang dat ik ergens naar toe wordt gestuurd wat me niet zo leuk lijkt. Veel plezier nog in Lissabon!

 10. 26 januari 2017 / 14:45

  oh in januari eventje lekker naar de zon! geniet ervan.

 11. 26 januari 2017 / 16:51

  Oh wat leuk, nog heel veel plezier! Ik ga dit jaar met vriendinnen naar Lissabon, dus als je nog tips hebt na je tripje, let me know!

 12. 26 januari 2017 / 19:02

  Super leuk zeg! Ik ben nog nooit naar Lissabon geweest. Tof dat je hierheen mocht!

 13. 26 januari 2017 / 21:25

  Geniet ervan! De vlog zag er super leuk uit!

 14. 27 januari 2017 / 22:51

  Ik vind het echt zo’n leuk concept! Zou het ook graag eens doen 🙂 Veel plezier!

 15. 28 januari 2017 / 13:15

  Ik hou echt van Lissabon! Mijn vriend komt uit Portugal, dus we zijn er regelmatig. Als je ooit van plan bent terug te gaan, mail me dan even voor tip;)

 16. 29 januari 2017 / 11:52

  Wat vervelend dat jullie dat moesten mee maken in het vliegtuig. Gelukkig hebben jullie wel een super mooi hotel kamer en zit je in een prachtige land. En zo een heerlijke pizza’s. Nog een fijne vanantie.

 17. 30 januari 2017 / 00:45

  Wat een leuke verrassing 😀 Leuk filmpje, ziet er leuk uit daar! Lijkt me ook eens heel leuk om dat te doen 🙂

 18. 31 januari 2017 / 15:10

  Oeh ja, dat lijkt mij nou echt zo tof om een keer zo’n trip met srprs.me te doen! Lissabon ben ik nog nooit geweest, leuk hoor!

 19. 3 februari 2017 / 22:02

  Wat leuk om van te voren helemaal niet te weten waar je heen gaat, dit zou ik ook wel willen. De bestemming is mooi zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video