Op reis met srprs.me, waar gaan wij heen? | Vlog #18

Op reis met srprs.me, waar worden wij heen gestuurd? | Vlog #18

Eeeeindelijk was het zondag 22 januari tijd voor ons om  er achter te komen waar wij heen gestuurd werden door srprs.me. Al een paar weken hadden we het er telkens weer over, dat we zo benieuwd waren waar we heen zouden gaan. Zelf had ik heel erg het gevoel dat het Griekenland zou worden, maar Mitchell dacht meer aan Zuid-Frankrijk. Zou één van ons gelijk hebben gehad? In de eerste vlog van de srprs trip kom je er achter waar wij op dit moment zitten!

Op Schiphol

Rond zes uur ging de wekker en daar heb ik zelf behoorlijk moeite mee. Hoe leuk het ook is dat ik ga doen, vroeg op staan is gewoon niet voor mij gemaakt. Mijn ouders brachten ons naar Schiphol en na een bak koffie van uiteraard de Starbucks, was het tijd om de kraskaart te openen. Het moment dat we eindelijk wisten waar wij heen gestuurd werden! Zelf zijn we erg blij dat dit ons bestemming is geworden en hebben wij het tot nu toe erg naar ons zin.

Op reis met srprs.me, waar worden wij heen gestuurd? | Vlog #18

Op Instagram had ik al een foto gedeeld, waardoor behoorlijk wat mensen al wisten waar wij waren. Ik was verbaasd dat zo veel mensen dit wisten door alleen maar een plein op de achtergrond te zien. Op het moment dat jij waarschijnlijk deze vlog kijkt, zijn wij nog op de bestemming. Doordat wij niet hebben ingelezen wat wij hier kunnen doen, lijkt het ons leuk als iemand tips en hotspots voor ons hebben. Er is genoeg te doen, maar toch altijd leuk om het van andere te horen. Mocht je dus leuke ideeën hebben, laat ze dan zeker achter in de reacties! Abonneren kun je hier doen en dan hoop ik je bij dag twee van ons avontuur gewoon weer terug te zien!

Liefs,
Rebecca

22 thoughts on “Op reis met srprs.me, waar gaan wij heen? | Vlog #18

  1. Zo een verrassingsreis lijkt mij heel spannend. Maar wauw, Lissabon is echt een prachtige locatie. De hotel kamer ziet er ook erg mooi en verzorgd uit. Leuk om te zien dat jullie er zo van genieten samen <3 Kan niet wachten tot de volgende vlog!

  2. Super spannend als je niet weet waar jullie naar toe gaan. Dan ook nog een week lang. 😉 Scheuren in de taxi en de stank van het toilet in het vliegtuig, die je vergeet hopelijk de komende dagen. Eerst even rust. Hehe wat een avontuur om gezellig een lekker restaurant te zoeken. srprs.me wat een leuk concept en Lissabon is zeker een super leuke bestemming. Geniet ervan! x

  3. Zo leuk dat supriseme! Zou ik ook nog wel een keer willen doen. Ben alleen een beetje bang dat ik ergens naar toe wordt gestuurd wat me niet zo leuk lijkt. Veel plezier nog in Lissabon!

  4. Wat vervelend dat jullie dat moesten mee maken in het vliegtuig. Gelukkig hebben jullie wel een super mooi hotel kamer en zit je in een prachtige land. En zo een heerlijke pizza’s. Nog een fijne vanantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *