Operatie Update & een nieuw begin

operatie update nieuw begin

Hi allemaal! Welkom op mijn geheel vernieuwde blog! Tijd om afscheid te nemen van Living a Lie en tijd om byRebeccaDenise welkom te heten. In dit artikel leg ik uit waarom ik deze stap heb genomen en een kleine update over hoe het nu met mij gaat. Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden!

Hoe gaat het nu met mij?

Als aller eerst maar even een kleine update hoe het nu met mij gaat. In een eerder artikel kon je al lezen dat ik geopereerd werd aan mijn litteken. Het was geen mega ingreep maar toch heb ik er best wel wat last van. De eerste nacht heb ik een bloeding gehad, wat niet zo gek is met een litteken, maar toch blijft het een beetje eng omdat ik al gauw terug denk aan hoe ik überhaupt aan het litteken ben gekomen. Gelukkig was het allemaal in orde en word volgende week het tape eraf gehaald. Ondanks dat ik me nog steeds voel alsof er een olifant op mijn borst staat gaat het verder wel goed. Ik neem mijn rust en merk dat ik dat ook wel erg nodig had. Af en toe eens Nina uitlaten gaat gelukkig goed en als ik me bedenk waarvoor ik deze operatie heb gedaan, mag ik helemaal niet klagen!

Waarom geen Living a Lie meer?

Oké, zomaar je -redelijk- goed lopende blog opzeggen en een andere beginnen is best een grote stap. Maar, je moet begrijpen dat ik dit al langer dan een half jaar wilde doen. Ondanks dat veel mensen mijn blog nu kennen, en ik ‘het meisje van Living a Lie’ ben was ik de naam toch al een langere tijd zat.  Waarom? Mensen namen de naam veel te letterlijk en ik werd daarom vaak gevraagd of ik dan wel eerlijke reviews schreef, aangezien ik een leugen leef. Mensen die het verhaal achter die naam niet wisten, kwamen dus al snel met hun eigen conclusies. Een andere reden, is dat mensen vaak dachten dat ik Alie heette, en dat mijn blog dus Living Alie was. Ik kan je vertellen, dat is best vervelend. Ook betrapte ik mijzelf er steeds vaker op dat ik me een beetje schaamde voor mijn naam, als iemand vroeg wat mijn blog was dan vertelde ik het liever niet, gewoon om de naam niet te vertellen.

Maar waarom dan byRebeccaDenise?

De meeste van jullie hoor ik denken; ‘weer een blogger die verder gaat op haar eigen naam’. Want, laten we eerlijk zeggen, bijna heel bloggers wereld blogt ineens onder zijn/haar eigen naam. Toch vind ik het ergens heel mooi staan, het is tenslotte jouw blog. De twijfel was tussen RebeccaDenise.nl of byRebecca.nl maar beide namen waren helaas bezet, dus werd het een combinatie van beide. Denise is trouwens mijn tweede naam.

Blogger vs. WordPress.

Nog een grote stap, is dat ik nu blog via WordPress. Een stap die ik nooit durfde te nemen omdat ik het risico te groot vond (en stiekem iets teveel gedoe) Maar gelukkig bood mijn lieve vriend aan om mij hierin te helpen en zo heeft hij eigenlijk de hele blog omgezet en omgebouwd. WordPress is vergeleken met Blogger ietsje ingewikkelder, maar de opties die je hier hebt zijn zo veel beter en de thema’s die je hebt voor WordPress zijn al snel veel professioneler. Nu moeten alleen nog mijn bloglovin’ volgers omgezet worden en moet ik nog flink wat artikels aanpassen, maar dat komt helemaal goed.

Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van mijn nieuwe blog vinden & ik hoop dat jullie mijn nu natuurlijk ook hier gaan volgen. Living a Lie blijft nog voor de rest van het jaar actief, om mensen door te sturen.

Liefs,
Rebecca

60 Reacties

 1. 20 februari 2016 / 19:08

  Yeahhhh je bent online! Supermooi site! Ik ga gewoon verder met je te volgen!

  • Rebecca
   Auteur
   21 februari 2016 / 12:39

   Jaaa! Happy me! 🙂

 2. 20 februari 2016 / 19:08

  Hij is prachtig. Motiveert mij om nu ook echt eens mn layout te veranderen!

  • 21 februari 2016 / 16:34

   Ah moet je zeker doen meis!
   Het geeft inderdaad zo veel meer motivatie om er mee door te gaan

 3. 20 februari 2016 / 19:10

  Wow, wat een super gave lay-out heb je! Ondanks dat ik het wel een originele naam vond, snap ik dat je van naam wilde veranderen. Dit voelt ook wat persoonlijker ofzo. Rot dat je nog zoveel last hebt van je litteken. Maar met jouw kracht komt dat vast snel goed! Sterkte nog! <3

  • 21 februari 2016 / 16:37

   Ah tof om te horen, wat lief!
   Het zijn inderdaad twee redenen waarom ik van naam wilde veranderen en gelukkig snappen mensen het wel.
   Wat betreft mijn pijntjes komt het helemaal goed, dat weet ik zeker 🙂

 4. 20 februari 2016 / 19:14

  Hijs erg mooi geworden! Sterkte met je herstel!

 5. 20 februari 2016 / 19:20

  Wauw! Je blog is prachtig geworden! Ik ben echt heel jaloers. Ik wil ook heel graag overstappen naar WordPress maar wil wel iemand naast mij hebben die er verstand van heeft voordat ik het allemaal verpest. Ik moet nog even goed rondvragen dus.

  • 21 februari 2016 / 16:38

   Zeker de moeite waard om eens goed voor te zitten, al moet ik eerlijk bekennen dat ik het zonder mijn vriend niet zou hebben gedaan hoor.
   Het is best een grote stap en het blijft toch wel eng maar voor nu ben ik super blij dat ik het heb gedaan.

 6. 20 februari 2016 / 19:34

  Ik vind je nieuwe layout er echt prachtig uitzien! -x-

 7. Jessica
  20 februari 2016 / 19:34

  Geweldige blog door een geweldig mens! Ga zo door!

 8. 20 februari 2016 / 19:48

  Het ziet er supermooi uit, mooie naam ook, al zal ik er vast toch wel even aan moeten wennen….

  • 21 februari 2016 / 16:38

   Helaas is het wel even wennen inderdaad, maar ik hoop dat het snel gewend is 🙂
   Dankjewel!

 9. 20 februari 2016 / 19:53

  Veel (blog)plezier met je nieuwe site!

 10. 20 februari 2016 / 20:05

  Hij is echt prachtig Rebecca! Ik heb toen ook de stap van blogger naar wordpress gemaakt en vond dat ook mega spannend maar heb geen moment spijt! Heel veel plezier met je nieuwe blog!

  • 21 februari 2016 / 16:40

   Heel erg bedankt!
   Ik denk ook dat ik er geen spijt van ga krijgen hoor hihi

 11. Dieuwertje
  20 februari 2016 / 20:31

  Gefeliciteerd met je nieuwe blog ! En goed om te lezen dat het beter gaat na je operatie

 12. 20 februari 2016 / 21:00

  Heel erg mooi en ziet er echt super goed uit!

 13. 20 februari 2016 / 21:53

  Ik vind het prachtig! Zelf denk ik hier ook al enige tijd aan..Maar goed ook ik schuif het steeds voor me uit. Je bloglovin omzetten is trouwens niet heel lastig hoor!! Met een paar klikjes is dat gefixed. Fijn dat het zo goed met je gaat en de lay-out van je blog vind ik echt prachtig!

  • 21 februari 2016 / 16:41

   DOEN! Neem er wel even de tijd voor om er voor te zitten, maar zeker de moeite waard.
   Ik heb bloglovin gemaild en hoop snel iets te horen. Want voor nu schiet het niet echt op

 14. 20 februari 2016 / 22:18

  Wat een mooie, nieuwe stap! Ik vind je layout heel mooi geworden 🙂 En de foto is prachtig! Wat fijn dat de operatie nu achter je ligt. Hopelijk knap je snel weer helemaal op. Allemaal voor een goed doel uiteindelijk!

  • 21 februari 2016 / 16:42

   Ja, ik dacht een soort kleine nieuwe ik, dan ook een nieuwe blog EN naam hihi
   De foto vond ik zowaar ook goed gelukt hihi. Heel erg bedankt!

 15. 20 februari 2016 / 22:28

  Het ziet er echt mooi uit! Als je er zolang over nagedacht hebt, dan is het zeker een goede stap. Ik vind je nieuwe naam mooi, en hij is inderdaad een stuk persoonlijker. x

  • 21 februari 2016 / 16:43

   Heel erg bedankt! Lief om te horen 🙂
   Ik wil dan ook meer persoonlijke dingen gaan posten dus dat is helemaal waar ik voor ging hihi

 16. 20 februari 2016 / 22:35

  Zo, ik ben mee verhuisd. Een mooie stap, WordPress vind ik ook fijn werken, sowieso ideaal zo’n vriend die je blog kan ombouwen. Het ziet er erg mooi uit allemaal. Nu lekker een frisse start maken!

  • 21 februari 2016 / 16:43

   Welkom! Leuk dat je bent mee verhuisd.
   Ik ben inderdaad blij met mijn vriend want zelf had ik er niet veel van gebakken

 17. 20 februari 2016 / 22:42

  Mooi je nieuwe blog! Ik heb begin januari precies hetzelfde gedaan, spannend hé?! Fijn te horen dat het inmiddels beter gaat en nu duimen voor een goed eindresultaat 🙂

  • 21 februari 2016 / 16:44

   Klopt! Jij had ook ineens een andere naam ja!
   Maar zo te zien loopt jou blog nog helemaal goed en zijn je volgers gewoon mee gegaan. Ik hoop natuurlijk op hetzelfde.
   Heel erg bedankt!

 18. 21 februari 2016 / 09:07

  Je site is erg mooi geworden! Ik blijf je volgen 🙂

 19. 21 februari 2016 / 10:23

  Ik had je blog gisteren gezien op mijn mobiel, en nu bekijk ik hem even op mijn laptop: WAT MOOI! En ook fijn dat het goed is gegaan met je operatie <3

  • 21 februari 2016 / 16:45

   Wat lief!
   Op de mobiele versie is het inderdaad al leuk, maar zo op de laptop vind ik m super 🙂

 20. 21 februari 2016 / 13:14

  Wat is je nieuwe blog mooi geworden! Ik snap je wel, dat je je naam graag wilde veranderen als mensen het verkeerd interpreteren!

  • 21 februari 2016 / 16:50

   Ja, na het meerdere malen te hebben gehoord werd het toch wel vervelend.
   Nu is het gewoon mijn naam en kan er niets verkeerd aan worden begrepen hihi

 21. 21 februari 2016 / 17:27

  Wat leuk dat je de stap heb genomen! Ziet er mooi en strak uit en ook je blognaam is leuk geworden! Hopelijk knap je snel op van je operatie en kan je trots zijn op je lichaam.
  Beterschap en natuurlijk blijf ik je nu hierop verder volgen 😉 x

 22. Pieter
  21 februari 2016 / 21:48

  Top hoor. Ziet er strak uit. Succes. Groet pieter

 23. 22 februari 2016 / 11:14

  Mooi hoor je nieuwe blog! Ik blijf uiteraard volgen 🙂
  En succes met je revalidatie! Hopelijk gaat het snel de goede kant op 🙂
  Liefs XXX

 24. 22 februari 2016 / 14:13

  Jeej! Over naar wordpress, zo fijn! Vind ik veel prettiger reageren 😉 Hoop dat je bloglovin volgers snel over gezet zullen zijn, bij mij duurde het toen een dag of 3.

 25. 22 februari 2016 / 18:54

  En het ziet er geweldig leuk en super strak uit!! Je nieuwe naam vind ik zooooveel leuker nu <3

 26. 22 februari 2016 / 19:18

  WordPress is fijn he? Ik vind je blog heel mooi geworden! En succes met je herstel! <3

 27. Kim
  23 februari 2016 / 17:10

  Wat goed dat je deze grote stap hebt gemaakt! Het ziet er super mooi uit en ik ga je zeker volgen!
  X

 28. 23 februari 2016 / 19:33

  Super dat je deze stap hebt genomen! Ik vind de layout echt super mooi en professioneel!

 29. Martine
  24 februari 2016 / 00:28

  Oh wat gaaf dat je deze stap hebt genomen, ik zal je gewoon blijven volgen op deze blog! Overigens vond ik je vorige naam wel origineel. Deze is ook super leuk hoor!

 30. 24 februari 2016 / 19:22

  Fijn dat het nu een stuk beter gaat en slim dat je nog goed je rust pakt! Geniet van deze nieuwe stap, maar eigenlijk is het ook iets super leuks om even opnieuw te beginnen.

 31. 2 maart 2016 / 20:08

  Ziet er echt prachtig uit! En je foto; zoo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video