OUTFIT ➸ White lace & Pink pastel | Sammydress review

outfit sammydress.comIn deze outfit post heb ik een (voor mij) erg unieke outfit. Deze outfit bevat namelijk geen zwart, geen grijs én geen khaki. Dagelijks heb ik altijd wel iets van deze kleuren aan, dus dat ik deze outfit aan had is heel wat. Nog leuker is dat ik me er heel fijn bij voelde, wat ik totaal niet had verwacht. De foto’s zijn voor het eerst gemaakt door mijn zus dus ik ben erg benieuwd hoe jullie vinden dat zij het heeft gedaan, hihi. Ik ben tevreden!

OUTFIT ➸ White floral & Pink pastelOUTFIT ➸ White lace & Pink pastel | Sammydress reviewreview sammydress.com nederlands

 ➸ About the outfit

Deze outfit is voor mij perfect om iets meer kleur te dragen. Zolang ik me kan herinneren vind ik mijn benen, en dan vooral mijn knieën echt een erger puntje van mijn lichaam. Toch voel ik me fijn in deze outfit en dat komt door de plooitjes in het rokje. Ik weet dat ik niet de mooiste benen heb, maar dat wilt niet zeggen dat ik met dit weer in een lange broek blijf lopen. With flaws & all. In deze outfit komen meerdere trends voor. Zo is het rokje high waist, maar ook nog eens in een mooi pastel kleurtje. De top is met cut-out shoulders én heeft iets weg van kant. Win win!

De plooien in de rok zorgen er voor dat je een eventueel buikje perfect kunt verstoppen, maar ook valt het minder op dat je er een shirt in hebt gestopt. Voor mij zijn de plooitjes vooral achter ideaal, aangezien putjes een stuk minder opvallen op deze manier.

schoen review sammydress NLOutfit blog sammydress reviewoutfit details calvin klein bag

 ➸ Outfit details

De gehele outfit komt van de low-price webshop Sammydress.com, waar je voor een klein budget al een hele hoop kledingstukken hebt. Zo was ik voor alles bij elkaar (zonder accessoires) nog geen 25 euro kwijt. Doordat de outfit van zichzelf al opvalt, had ik niet veel accessoires nodig om het af te maken. De linkjes achter de items gaan gelijk naar het kledingstuk.

– High waist pastel rok ; Sammydress €6,00 besteld in een S
– Cut out shoulder blouse ; Sammydress €11,57 besteld in onesize
– Witte sandaaltjes ; Sammydress €6,00 besteld in maat 39
– Horloge ; Mockberg ╳ Armbandje ; Wanderlust & Co ╳ Tas; Calvin Klein

Mocht je ook bij Sammydress bestellen, houd er dan rekening mee dat je de items dan vaak niet allemaal tegelijk ontvangt. Op deze webshop licht het er puur aan hoe lang het duurt voordat ze het versturen. Per item word aangegeven hoe lang het duurt dat het verstuurd word. Als je dit in het begin niet weet kan het vervelend zijn, dus keep that in mind!

outfit of the day

Nu ik dit zo een dag gedragen heb, wil ik het zeker proberen om vaker een hele outfit zonder donkere kleuren te gebruiken. De tas valt wat mij betreft niet onder donker, want het is lichtgrijs hihi. Ik ben happy en ga deze outfit zeker vaker dragen! Nu ben ik wel benieuwd of het bij jouw vaak voorkomt dat je helemaal geen zwart in een outfit hebt? Let me know! Als je verder nog leuke tips hebt om meer kleur te dragen, hoor ik dat ook erg graag.

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

43 Reacties

 1. 16 september 2016 / 13:37

  Deze outfit staat je prachtig! Vooral het rokje vind ik superleuk!

 2. 16 september 2016 / 13:56

  Wat een onwijs leuke outfit! Mooie kleuren en dat rokje is erg leuk!

 3. 16 september 2016 / 14:08

  Leuke outfit! Goed voornemen om te proberen wat vaker kleur te dragen!
  Ik was trouwens altijd wat huiverig voor Sammydress, altijd het idee van “Straks is het weer veel te klein of slechte kwaliteit”.

  • Rebecca
   Auteur
   16 september 2016 / 14:47

   Dat is logisch ook, het is tenslote eigenlijk zo een ‘typische’ webshop waarbij je dat verwacht. Toch heb ik alles in mijn normale maat besteld en alles paste precies goed.

  • 17 september 2016 / 07:31

   Mooie outfit hoor, zeker meer kleur gaan dragen, staat je goed!!

 4. 16 september 2016 / 14:27

  Wat een leuke outfit! Ik houd zo van de combinatie wit met roze!

  • Rebecca
   Auteur
   16 september 2016 / 14:48

   Ik vanaf nu ook! Dacht voorheen dat het heel barbie achtig zou staan bij mijn blonde haren, maar gelukkig valt dat reuze mee.

 5. 16 september 2016 / 14:38

  Prachtige outfit Rebecca! Het staat je super leuk. Ik vind de top ook echt geweldig<3

 6. 16 september 2016 / 15:03

  Oeh, de top vind ik onwijs leuk! Mooie foto’s ook! Ik heb ook al eens met SammyDress samengewerkt en er staat inderdaad zóveel met een lage prijs op de website; als je dan toch besteld, kun je net zo goed gelijk een mand vol doen haha. Xx

  • Rebecca
   Auteur
   16 september 2016 / 19:42

   Haha echt he! Zonde voor die prijs om maar één ding te bestellen. Het zijn zulke leuke items die er te vinden zijn!

 7. 16 september 2016 / 15:04

  You’re so pretty! De outfit staat je heel mooi <3

  • Rebecca
   Auteur
   17 september 2016 / 09:28

   Zeker een kijkje nemen! Ze hebben hele leuke items 🙂

 8. 16 september 2016 / 17:45

  Wat staat het je leuk!! Ook leuk die matchende nagels en schoentjes erbij

 9. Kim
  16 september 2016 / 19:44

  Staat je echt heel mooi! Ik heb eigenlijk altijd iets met zwart aan, ik probeer het zo niet te doen maar het lukt gewoon niet?

  • Rebecca
   Auteur
   17 september 2016 / 09:29

   Haha ZO herkenbaar! Tijdens het bewerken dacht zag ik dat mijn teennagels zwart zijn gelakt. Oeps, zit het toch weer in mijn outfit..

 10. 16 september 2016 / 20:24

  Wat een mooie outfit! Je ziet er mooi uit! 😀

 11. 16 september 2016 / 20:53

  Prachtige foto’s, outfit en jij natuurlijk haha! Heel mooi, ik vind de kleurtjes allemaal ook heel tof op elkaar afgestemd.

 12. 16 september 2016 / 21:00

  Ik herken dat wel met altijd iets van zwart ofzo in de kleding, dit doe ik zelf ook regelmatig. Ik vind je de outfit erg mooi staan. Van de webshop had ik nog nooit gehoord, maar ik ga zeker eens neuzen of er wat leuks tussen zit voor mij. Xx Laura

  • Rebecca
   Auteur
   17 september 2016 / 09:30

   Ja volgens mij zijn er heel veel mensen precies zoals ons. Zwart is gewoon altijd goed en staat iedereen. Ik ga dit soort outfits vaker proberen maar zwart blijft echt mijn favoriet.

 13. 16 september 2016 / 21:24

  Hele toffe outfit! Staat je heel mooi!

 14. 16 september 2016 / 22:31

  Heb in het verleden wel vaker bij Sammydress besteld. Ze hebben echt leuke dingen! En het staat je ook echt heel mooi 😀

  • Rebecca
   Auteur
   17 september 2016 / 09:31

   Ja hé!? Ik zag echt mega veel leuke dingen!

 15. 16 september 2016 / 23:29

  Ik vind het erg leuk gecombineerd 🙂 En goed bezig, soms moet je eens wat anders dan anders doen. In dit geval een ander kleurtje. Je kunt het goed hebben hoor.

  • Rebecca
   Auteur
   17 september 2016 / 09:31

   Dankjewel! Het is vaak de drempel om even uit je comfort zone te stappen, maar toch is het goed uitgepakt.

 16. Michelle
  17 september 2016 / 09:53

  Yeaahhh… wat zijn die foto’s toch goed gelukt!! Al zeg ik het zelf!! Mijn mooie zusje ? xxx

 17. 17 september 2016 / 09:53

  Jaaaa, leuke outfit! Staat je goed, die kleuren. <3 Zijn leuke foto's geworden!

 18. 17 september 2016 / 12:09

  Wauw wat een mooie blog heb je en je outfit staat je super.
  De rok vind ik helemaal super :). xx

  • Rebecca
   Auteur
   20 september 2016 / 09:02

   Dankjewel!
   Die vind ik inderdaad ook echt geweldig <3

 19. 17 september 2016 / 20:09

  Wat een leuke outfit! Kleur staat je goed! En lekker goedkoop ook allemaal! Top!

 20. 18 september 2016 / 20:00

  Super leuk gecombineerd! Kende deze webshop nog niet!

 21. 20 september 2016 / 12:32

  Meid, wat zeg je toch allemaal over je benen, ze zijn prachtig! Hele mooie outfit trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video