Ik wil het wel, maar ik durf het niet..

Esprit 2016 collectie

Sinds een paar maanden ben ik er over uit dat ik echt eens wat anders wil met mijn kledingstijl. Wat er in mijn kleding kast hangt is minstens drie jaar oud en heb ik al zo een 4000 keer gedragen. Om een keer écht te kunnen shoppen en alles nieuw te mogen kopen is echt een droom. Helaas moet ik die droom maar laten gaan en het houden op kleine aanpassingen. Er zijn een paar dingen die ik erg graag aan mijn kleding collectie wil toevoegen, maar het gewoonweg niet durf.

Om er een iets leuker artikel van te maken dan alleen de items te laten zien die ik aan mijn garderobe wil toevoegen, heb ik er collages van gemaakt om te laten zien hoe ik het zou dragen. Alle items komen van Esprit, ook de accessoires. Op de webshop vind je alles op het gebied van de laatste trends en lekker veel pastel kleurtjes! Just in time for spring!

Esprit 2016 collectie

Het eerste item wat ik heel erg graag wil, is een turtle neck dress. Een jurk met een laag colletje en het liefst in een licht grijze kleur. Omdat dit soort jurkjes ontzettend nauw aan je lichaam sluiten, vind ik dit erg lastig en eng om te dragen. Zo een vijf jaar geleden droeg ik bijna alleen maar jurkjes en het idee van broeken vond ik waardeloos. Nu, op mijn 24e draag ik eigenlijk helemaal geen jurkjes meer en ergens vind ik dit wel jammer. Jurkjes in combinatie met sneakers vind ik zelf erg leuk, samen met een pastel roze vest/jas is deze outfit zo goed als af!

Esprit 2016 collectie

Het tweede item wat ik héél graag wil, is een witte broek. In dit geval is de reden dat ik het niet durf te dragen mijn cellulitis. Ik heb tot nu toe erg veel winkels gehad, telkens wanneer ik dacht dat de broek perfect zat werd het tegendeel bewezen. De achterkant. Billen zien er goed uit -ja daar kijk ik als eerst naar- maar zodra ik een stukje naar beneden ga zie ik toch telkens die vervelende sinaasappel huid. Op één of andere manier is de stof van witte broeken altijd anders dan ‘normale’ broeken. Of het nou een spijkerstof is of niet, het is áltijd zachter. Toch ga ik de gok eens wagen en combineer ik de witte broek gewoon een keer met een wat langer vest.

Natuurlijk is het ook gewoon een kwestie van ‘uit je comfort zone’ stappen, maar onzekerheid blijft nou eenmaal een puntje. Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd of jullie kleding items hebben die je wel eens wilt proberen, maar voor een bepaalde reden niet durft.

Liefs,
Rebecca

20 Reacties

 1. 30 maart 2016 / 06:49

  Ik heb heel lang het probleem gekend en ik ben nu telkens beetje bij beetje aan het weg doen en vervangen voor nieuwe items.

 2. 30 maart 2016 / 06:54

  Wat je zegt over die stof van witte broeken en je huid, dat herken ik wel hoor. Mega irritant! Het is fijn om af en toe wat nieuwe, goede items aan te schaffen voor je collectie.

 3. 30 maart 2016 / 08:19

  Deze stijl is hartstikke leuk meid, ik zou die aanpassingen zeker doen. Ik heb laatst geschreven over mijn fashion struggles, volgens mij had je dat ook gezien? Wie weet heb je daar wat aan, ik schrijf binnenkort nog een artikel over je stijl!

 4. 30 maart 2016 / 09:41

  Wauw, dit zijn echt twee prachtige outfits die ik zelf ook wel zou willen dragen! Ik ben ook echt al ontzettend lang opzoek naar een turtle neck jurk!

 5. 30 maart 2016 / 09:43

  Ik herken het wel van kleding hebben die je al jaren hebt en dat je het nog draagt en ik wil ook eigenlijk wel wat anders! Mijn kleding van toen is eigenlijk helemaal niet zo mooi bij mijn figuur; wat strakker staat bij mij gewoon mooier, maar het is best lastig om dingen te vinden die ik dan wel leuk vind. Dat van de cellulitis heb ik in sommige van die nepleren leggings ook jammer genoeg.

 6. 30 maart 2016 / 11:01

  De grijze jurk vind ik erg leuk, zeker in combinatie met sneakers. Gewoon aantrekken!

 7. 30 maart 2016 / 13:03

  Echt doen een witte broek! Het is zo mooi in de zomer, ik kan niet zonder. En jij bent echt de enige die erop let dat je cellulitis hebt hoor. Wit weerkaatst heel erg dus maak je daar niet druk om. Mooie wishlist verder!

 8. 30 maart 2016 / 14:57

  Potverdikkie Rebecca, je bent zo mooi, ook je lichaam! Ik kan me goed voorstellen dat je over sommige punten onzeker bent, ik denk dat er niemand is die dat niet heeft. Just do it, ik ben op zoveel punten uit mijn comfort zone gestapt in een korte tijd, geen minuut spijt van gehad. Het is zeker het proberen waard. <3

 9. 30 maart 2016 / 15:07

  Echt hele mooie combinatie’s heb je gemaakt! En ik zou zeggen,…gewoon doen! 😉 -x-

 10. 30 maart 2016 / 15:45

  Ik wil meer kleding items hebben in ‘nude’ stijl, dus eigenlijk wat je hierboven laat zien in je collages! En ik heb ook zo’n verouderde garderobe waarbij alles al 4000 keer is gedragen…

 11. 30 maart 2016 / 15:57

  Ik zou zelf wel meer jurkjes willen dragen. Ik heb ook laatst een jurk gekocht, maar die zit dus heel strak om het lichaam en daar voel ik me niet prettig in. Naast het passen in de winkel heb ik hem nog nooit aan gehad! Zonde eigenlijk want het staat best leuk, alleen je ziet alles dan zo goed haha

 12. 30 maart 2016 / 16:09

  Doen!! Alles! Het zal je vast fantastisch staan ook al begrijp ik je onzekerheden wel. Ik heb er zelf ook last van.

 13. 30 maart 2016 / 17:23

  Jammer idd dat je geen jurk meer draagt. Je kunt het hebben. Maar ik snap het wel een beetje. Ik draag ook lange tijd geen jurk maar ik heb nu zo zoveel mogelijke jurk als het maar kan. Uit je comfort zone’ ben ik mee eens. Gewoon doen die witte broek. Soms zijn wij vrouwen ook te kritisch tegen ons lichaam, terwijl het eigenlijk wel meevalt. 😉

 14. 30 maart 2016 / 20:46

  Eigenlijk gewoon een keer doen!! Als je je niet lekker voelt bij de broek is een lang vest idd wel een leuke oplossing!
  Ik wou dat ik jou figuurtje had! X

 15. 30 maart 2016 / 22:09

  Ik snap je helemaal. Alleen heb ik tegen mij zelf gezegd, jij mag soms al eens gaan shoppen. Een klein bedragje en dat werkt. Net zoals jij doet met de kleine aanpassingen. De witte broek vind ik echt wel mooi.

 16. 31 maart 2016 / 20:30

  Nou Nou, Jeetje hoe vaak per dag verkleedt je jezelf als je al je kleren 4000 keer hebt gedragen in drie jaar haha (grapje ;))
  Ik heb ook wel eens zo’n moment van ah ik wil andere kleding maar dan kijk ik nog eens goed in mijn kast en zie ik onderop ergens iets heel leuks liggen wat ik nog nooit gedragen heb haha: )

 17. 1 april 2016 / 17:37

  Wat een leuke setjes heb je samen gesteld! prachtig ook echt mijn smaak haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video