MAC – Mehr lipstick review | Is het de hype waard?

MAC - Mehr lipstick reviewIn een eerder artikel vertelde ik dat ik mijzelf getrakteerd had op twee nieuwe lipsticks omdat ik mijn MAC Faux was kwijt geraakt. De eerste die ik bestelde was Creme de la Femme, waar de review al eerder van te zien was en vandaag laat ik jullie mijn tweede zien. Het is een mega populair kleurtje die de naam ‘Mehr’ heeft. Vind ik deze kleur de hype waard of zou ik willen dat ik deze nooit had besteld?

MAC - Mehr lipstick review

Mehr zit in het vaste assortiment van MAC en behoort tot de matte lipsticks. In eerste instantie vind ik de kleur tussen bruin, roze en oranje inzitten. Op de lippen vind ik deze kleur altijd erg mooi staan bij mensen, maar toch schrok ik een beetje toen ik deze lipstick binnen kreeg, wat een aparte kleur. Dat het een matte lipstick is was vrij snel te zien. Geen glans of glittertje te bekennen. Me like!

MAC - Mehr lipstick review

MAC - Mehr lipstick review

Eenmaal op de lippen was ik verkocht.. Natuurlijk is het algemeen bekend dat je met een matte lipstick de lijntjes in je lippen extra benadrukt en ook dat velletjes veel sneller te zien zijn. Daarom vind ik het fijn om mijn lippen eerst te scrubben met een lipscrub van Lush bijvoorbeeld. Een specifieke kleur kan ik niet geven.. Het is rood, roze & bruin tegelijk. Wat ik wel weet is dat de lipstick mooi matte is, maar gelukkig niet heel droog aanvoelt. Wat ik fijn vind aan Mehr is dat de lipstick geleidelijk vervaagd, waardoor je dus geen gekke lijn om je lippen over houd. De lipstick houd bij mij gemakkelijk vier uur, zonder bij te hoeven werken. De lipstick geeft bij mij wel erg af op koffiekopjes, maar blijft tegelijk alsnog heel goed zitten, heel gek.

MAC - Mehr lipstick review

Ondanks dat ik deze kleur in het begin eng vond om te dragen, gebruik ik deze lipstick nu bijna dagelijks. Het is tenslotte best een aanwezige kleur als je zo bleek bent als ik, maar alsnog vind ik dat ik de kleur goed kan hebben. Mac Mehr is zeker een nieuwe favoriet geworden! Mehr is te koop bij MAC en kost 19,50. Als je het mij vraagt, is deze lipstick zeker de hype waard!

Liefs,
Rebecca

61 Reacties

  1. 6 april 2016 / 06:25

    Mooie kleur. Toch zou ik sneller voor brave gaan, omdat deze bij alle ooglooks past en ook prachtig staat bij elke outfit.

    • Rebecca
      Auteur
      7 april 2016 / 11:24

      Brave wil ik ook nog erg graag.. Die zit weer net tussen Faux & Mehr in denk ik..

  2. 6 april 2016 / 06:47

    Mehr is één van mijn favoriete kleuren, bij mij valt de kleur wel veel lichter uit en wat meer roze. Grappig hè, dat dit bij iedereen zo verschillend is. De kleur staat je goed.

    • 20 juli 2016 / 15:36

      Also, vor kurzem sagte ich scherzhaft zu meiner Frau, dass ich, wenn ich je einmal einen Rollator brauche und noch unter 65 Jahre alt sein sollte, nicht mehr aus dem Haus gehen würde. Vorher lieber ‘nen E-Roill.Also das ist mein Empfinden dazu

  3. 6 april 2016 / 08:24

    Ik ben gek op deze lipstick. Ik heb hem er ook erg vaak bij!

  4. 6 april 2016 / 08:34

    Ik kan echt niet zonder deze kleur, Mehr past zo goed overal bij!

  5. 6 april 2016 / 09:27

    Mehr staat al geruime tijd boven aan mijn lijstje maar ik heb Twig al en als ik het zo bekijk vind ik de kleuren best op elkaar lijken. Dus misschien dat ik dan toch voor een andere kleur ga.

    • Rebecca
      Auteur
      7 april 2016 / 11:24

      Die lijken volgens mij best veel op elkaar ja, alleen is Twig denk ik nét iets paarser..

  6. 6 april 2016 / 09:52

    Wat een mooie, draagbare kleur is dit! Het lijkt mij een kleur die je gemakkelijk bij verschillende kleuren kunt dragen, een kleur die niet snel gaat vervelen. Ideaal!

  7. 6 april 2016 / 11:56

    Ik vind dit zo een mooie kleur, maar om een of andere reden durf ik hem steeds niet te kopen. Als ik hem in het echt zie vind ik hem toch vaak iets minder mooi dan als ik hem op anderen zie, maar misschien moet ik hem toch gewoon een keer kopen en proberen!

    • Rebecca
      Auteur
      7 april 2016 / 11:23

      Mehr had ik zelf nog nooit in het echt gezien en ik schrok inderdaad best wel toen ik deze opende omdat de kleur er dan echt heel anders uit zien. Het is inderdaad een kwestie van opdoen en proberen 🙂

  8. 6 april 2016 / 12:41

    Prachtige kleur, ik heb hem zelf ook. Bij mij staat hij alleen echt héél anders op de lippen, veel donkerder. Hij staat juist heel mooi bij je huid vind ik, haha!

    • Rebecca
      Auteur
      7 april 2016 / 11:22

      Gek he, ik ken zo veel mensen die deze lipstick hebben en bij iedereen is het heel anders.. Toch vind ik tot nu toe dat iedereen deze kan hebben.

  9. 6 april 2016 / 14:00

    Ik vind het echt een super mooie kleur! staat je goed.

  10. 6 april 2016 / 14:06

    Wat een mooie kleur! Oogt vrij natuurlijk en staat je prachtig

  11. 6 april 2016 / 14:59

    Die kleur staat je heel erg goed! Ik ga eens kijken welke andere kleuren je draagt, maar dit kan prima. Ook bij een bleke huid (en die heb ik ook).
    Ik heb nog geen MAC lipstick, hoop dat ik die eens kan kopen. Like!

  12. 6 april 2016 / 15:06

    Ohhh jij ook al! Staat je echt super goed! Ik heb hem ook op mijn wishlist staan. Mehr is inderdaad een hype geworden, maar ik snap zeker waarom. Wat fijn dat deze matte lipstick niet droog aan voelt op de lippen. Een extra reden om hem te halen.

    -x-

    • Rebecca
      Auteur
      7 april 2016 / 11:21

      Dat is inderdaad een pluspunt, daarom nog meer reden om deze aan te schaffen 🙂

  13. 6 april 2016 / 15:21

    Mehr staat bij iedereen zo anders! Ik snap er geen hol van. Vind ‘m wel erg mooi bij jou!

    • Rebecca
      Auteur
      7 april 2016 / 11:21

      Haha dat is dus precies wat ik dacht, daarom schrok ik ook zo dat de kleur er zo anders uit ziet in de huls. Maar gelukkig heeft het goed uitgepakt 🙂

  14. 6 april 2016 / 16:22

    Wauw heel mooi kleurtje en staat je ook erg goed! Fijn dat dit product de hype waard is.

  15. 6 april 2016 / 17:15

    Aaah iedere keer als ik deze lipstick zie denk ik ‘die moet ik echt hebben’, maar het komt er nooit van. Heel fijn artikeltje! Denk dat ik hem nu toch maar een keer goed ga overwegen…

  16. 6 april 2016 / 17:16

    Ik heb deze lipstick zelf niet, maar ik vind de kleur wel geweldig mooi. Mehr staat jou ook erg goed!

  17. 6 april 2016 / 17:18

    Hijs echt mooi, twijfel al heel lang of ik deze zal kopen…

  18. 6 april 2016 / 18:29

    Stiekem wil ik Mehr ook nog steeds, samen met nog zo’n 10 andere lipsticks haha. Oeps. Ik vind het een mooi kleurtje 🙂 lekker draagbaar ook!

    • Rebecca
      Auteur
      7 april 2016 / 11:19

      Haha ja er staan er bij mij ook nog genoeg op mijn wishlist.. maar stukje bij beetje komen we er wel hihi

  19. 6 april 2016 / 18:38

    Hij staat je echt prachtig! Dit kleurtje zou ik ook nog graag toevoegen aan mijn collectie.

  20. 6 april 2016 / 19:06

    Prachtige kleur, die je erg goed staat.
    Volgens mij is er trouwens een Essence dupe gesignaleerd van 2 euro…

  21. 6 april 2016 / 19:14

    Die wil ik ook nog graag! Goed om te zien dat hij mooi bij je staat, ik heb een beetje dezelfde haarkleur haha.

  22. 6 april 2016 / 19:34

    Ik vind het ook echt een prachtige kleur! Hij staat zeker nog op mijn wishlist! -x-

  23. 6 april 2016 / 19:56

    Hij staat jou ook al zo mooi! Dit is mijn favoriet.

    • Rebecca
      Auteur
      7 april 2016 / 11:19

      Van mij heeft deze het ook gewonnen van Faux, zeker een nieuw favoriet!

  24. 6 april 2016 / 20:05

    Wow, deze lipstick staat je prachtig! Aaaaah, echt een heel leuk kleurtje 🙂

  25. 6 april 2016 / 21:19

    Mehr is groot favoriet bij mij. Ik vind dat hij je heel mooi staat.

  26. 6 april 2016 / 21:57

    Oeh wat ben jij knap meid! Ik lees steeds meer over de Mehr en ik wil hem nu ook echt. De kleur staat je prachtig!

  27. 6 april 2016 / 22:53

    Oké ik ben verkocht, ik moet hem nu ook hebben haha. Hij staat je ook super mooi!

    • Rebecca
      Auteur
      7 april 2016 / 11:18

      Hihi oeps, sorry! Zeker doen want het is ‘m helemaal waard!

  28. 6 april 2016 / 22:55

    Mooie lipstick 🙂 en staat je heel mooi :).
    Xoxo, leoniae

  29. 7 april 2016 / 13:06

    Ik vind ‘m zó mooi! Heb nog nooit een Macbook lipstick gekocht, simpelweg omdat ik dat geld er niet aan uit wil geven. Maar yay, hij is wel écht mooi!!

    • Rebecca
      Auteur
      7 april 2016 / 15:36

      Ik snap wel dat het een hele uitgave is, maar toch vind ik het de lipsticks telkens weer helemaal waard. Het is een keuze uiteindelijk hihi

  30. 7 april 2016 / 13:19

    Ik heb hem zelf ook en vind hem ook wel heel mooi. Bij mij staat hij wel wat anders dan bij jou, maar ik denk dat dit ook echt zo’n kleur is die bij iedereen anders uitvalt. Hij staat je wel heel mooi!

  31. 8 april 2016 / 11:13

    Wat een fijne en eerlijke review! De kleur staat je ook prachtig. Gek hoe de kleur bij iedereen er weer anders uitziet he? Bij mijzelf vind ik deze kleur namelijk echt wat minder staan. Wel hele fijne lippenstiften. Fijn weekend alvast 🙂

    Liefs,
    http://www.merelteunis.nl
    Een persoonlijke lifestyle blog met dagelijks nieuwe artikelen over de kleine dingen in het leven, inspiratie, beauty, wanderlust, food & health.

  32. 9 april 2016 / 13:56

    Deze staat dus nog op mijn verlanglijstje, vind hem erg mooi 🙂 op je lippen ziet hij er eigenlijk zo uit als ik had verwacht. Leuk!

  33. 9 april 2016 / 22:24

    Wauwie, wat een geweldige kleur. Ik kende hem al wel, maar door dit artikel is mijn mening nog even extra bevestigd, ik vind ‘m prachtig! Wat een leuke blog heb je trouwens.
    Liefs, Florentine

  34. 10 april 2016 / 21:47

    Hij staat je erg goed! Ik heb hem ook en vindt het echt een prachtige kleur ♥ xx Liefs

  35. 11 april 2016 / 20:37

    Deze kleur staat je heel goed! Ik vind ‘m echt heel mooi.

  36. 15 april 2016 / 21:09

    Daar komt Mehr weer voorbij, nu weet ik het zeker ik wil deze ook graag hebben.

  37. 14 juli 2016 / 22:28

    Ik vind dit zo’n mooie kleur, mijn favoriet op het moment is Twig xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video