MAC – Creme de la femme lipstick review

mac - creme de la femme

Als je mij volgt op instagram, dan wist je dat ik een tijdje geleden mijn Faux lipstick was kwijtgeraakt. Om het leed een beetje te verzachten besloot ik om twee nieuwe lipsticks aan te schaffen van MAC. Eigenlijk wilde ik er één doen, maar daarbij wilde ik toch ook een kleur bestellen die ik niet zo snel zou nemen, gewoon omdat het kon en het af en toe goed is eens wat anders te proberen, toch?

mac - creme de la femme review

De lipstick die ik extra mee bestelde is Créme de la Femme, een frost lipstick in een mooie roze kleur. Nog nooit eerder heb ik een frost lipstick gehad van MAC maar ik was er erg benieuwd naar. Een frost finish staat meestal bekend om de lichte glittertjes en minimale dekking. Omdat ik het liefst een roze kleur wilde, maar toch op een subtiele manier, kwam ik heel snel uit op Creme de la femme.

mac - creme de la femme lipstick review

Toen ik de lipstick uit het welbekende doosje haalde, werd ik erg enthousiast. De lipstick deed me een beetje denken aan een holografisch lakje die ik heb. In elk licht is de kleur weer anders en dat vind ik persoonlijk erg mooi, je moet er gewoon naar blijven kijken. Al vrij snel werd me duidelijk dat dit inderdaad een lipstick is met veel glans. Is weer eens wat anders dan alle nude kleuren die ik altijd draag.

mac creme de la femme lipstick

creme de la femme mac lipstick review

Ondanks dat ik swatches op de hand leuk vind om te maken (is dat raar?) ging dat deze keer niet omdat ik een paar flink lelijke krassen op mijn handen heb (dankjewel kat). Gelukkig vind ik het niet heel veel toevoegen aan een review en ga ik dus gelijk door naar de lipswatches & de full face. De kleur vind ik werkelijk prachtig! Ondanks dat het een kleur is waarvan ik dacht dat deze mij niet zou staan. Al denk ik dat roze iedereen wel staat. De lipstick brengt erg makkelijk aan en glijd over je lippen als een zachte lipstick.

mac - creme de la femme

De lipstick bleef voor een paar uur perfect zitten. Om eerlijk te zijn had ik dit echt niet verwacht, aangezien de lipstick ontzettend ‘zacht’ is en ook zo aanvoelt op de lippen. Pas na een paar uur was een kleine bijwerking nodig. Voor een eerste keer een lipstick met een frost finish, ben ik erg enthousiast! Gelukkig was dit geen verkeerde keuze! Mac Créme de la femme bestelde ik online bij mac voor €19,50.

Binnenkort de review van mijn andere lipstick, kun je raden welke?

Liefs,
Rebecca

40 Reacties

  1. 9 maart 2016 / 06:30

    Ik vind deze kleur je prachtig staan. Ik moest van mezelf deze lipstick ook hebben in verband met mijn (blog)naam, maar ik vond hem bij mijzelf helemaal niet zo mooi staan. Ik hou van de frost finish :-)!

    • Rebecca
      Auteur
      10 maart 2016 / 18:16

      Stond deze jou niet? Dat kan ik me bijna niet voorstellen.
      Met de kleur moest ik inderdaad gelijk aan jou denken!
      Wat betreft de frost finish ben ik nu ook wel om 🙂

  2. 9 maart 2016 / 08:13

    Wat een onwijs lief kleurtje heb je er bij Rebecca! Ik vind de frost finish mooier dan ik had verwacht! De glans op je lippen is echt heel pretty!

    • Rebecca
      Auteur
      10 maart 2016 / 18:16

      Ja he! Dat had ik dus ook. Ik dacht ach laat ik het eens proberen.
      Het heeft me erg verbaast, maar gelukkig positief.

  3. 9 maart 2016 / 10:22

    Die glans ziet er erg mooi uit! Ik denk alleen niet dat dit mij staat, ik hou meer van echte licht roze lipsticks haha

  4. 9 maart 2016 / 10:47

    Wat een lieve kleur zeg. Hij staat je echt prachtig Rebecca! Heb je goed uitgekozen!

  5. 9 maart 2016 / 12:55

    Ik vind de kleur echt heel eg mooi bij je staan

  6. 9 maart 2016 / 13:47

    Wauw hij staat je zo goed! Ik vind het echt een mooie kleur.

  7. 9 maart 2016 / 14:41

    Wat een mooi neutraal kleurtje. Perfect voor overdag.

    • Rebecca
      Auteur
      10 maart 2016 / 18:17

      Juist! Ik wilde een alledaagse roze, en volgens mij is dat wel gelukt hihi

  8. 9 maart 2016 / 16:46

    Dit kleurtje vind ik jou echt goed staan! Ik kies zelf nooit zo snel voor een frost finish, maar het heeft best wel wat!

  9. 9 maart 2016 / 17:05

    Wauw, wat een mooie lipstick! Inderdaad heel subtiel, staat je goed. x

  10. 9 maart 2016 / 17:36

    Ik heb ook nog nooit een frost finish geprobeerd.. toch eens een keer doen! Staat je mooi!

    • Rebecca
      Auteur
      10 maart 2016 / 18:17

      Nu kan ik het inderdaad oprecht aanraden. Het is zo mooi!

  11. 9 maart 2016 / 18:59

    Ik heb zelf ook nog nooit een frost lipstick gehad van MAC. Deze ziet er mooi uit. Hij staat je ook goed!

  12. 9 maart 2016 / 19:48

    Ik ken het gevoel om een Mac lipstick kwijt te zijn, ik heb het ook eens gehad, niet leuk! Maar wauw deze lipstick is echt een beauty en hij staat je prachtig! Ik heb nog nooit een frost lipstick uitgeprobeerd want idd die glans/glittertjes houden me een beetje tegen, maar ik vind het reuze meevallen! Ziet er erg mooi uit

    • Rebecca
      Auteur
      10 maart 2016 / 18:18

      Balen he om er één kwijt te zijn, het is echt niet leuk haha. Gelukkig heb ik mijn Faux gewoon weer terug gevonden. Nu ik eenmaal een frost finish heb geprobeerd ben ik er erg blij mee en vallen de glittertjes erg mee!

  13. 9 maart 2016 / 20:17

    Wauw prachtige kleur,staat je ook mooi 🙂

  14. 9 maart 2016 / 20:21

    Deze kleur staat je echt heel erg mooi, wat een prachtige lipstick!

  15. 10 maart 2016 / 08:35

    Wat een mooi kleurtje Rebecca. Ik vind hem je echt mooi staan, fijn ook dat hij zo lang bleef zitten ook al had je dit niet verwacht, dan is het nóg leuker!

  16. 10 maart 2016 / 12:57

    Bijzonder kleurtje zeg! Je blijft er inderdaad naar kijken. Goed excuus om twee nieuwe lipstick aan te schaffen. 😉 Gelukkig heb je Faux ook weer terug gevonden! Dit blijft toch wel mijn echte favoriet!

    • Rebecca
      Auteur
      10 maart 2016 / 18:18

      Hihi ja, was een goed excuus he.
      Nog beter omdat Faux ook terug is!

  17. 10 maart 2016 / 14:16

    Oh dat vind ik wel echt een heel mooie kleur! Die staat je erg goed 😀

  18. 10 maart 2016 / 15:10

    Ik had nog niet van deze kleur gehoord, maar hij staat je erg mooi! Dit is een kleur die ik moet gaan onthouden 🙂

  19. 10 maart 2016 / 16:03

    Ik vind hem mooi! Hij staat je ook erg goed. Ik vind deze lipstick perfect passen bij een ‘frisse’ look. Goed uitgekozen dus! 🙂

  20. 10 maart 2016 / 17:19

    Wat een mooie kleur! Staat je echt leuk 🙂

  21. 10 maart 2016 / 19:42

    Mooie kleur!! Die wil ik ook! Staat jou ook heel erg mooi!

  22. 11 maart 2016 / 21:56

    Mooie kleur en het staat je ook echt goed! Ben benieuwd welke lippenstift je binnenkort gaat reviewen!

    -x-

  23. 12 maart 2016 / 22:05

    wauw! Deze heb ik nooit eerder gezien!
    Hij staat je prachtig!
    liefs,
    Marjolein

    • Rebecca
      Auteur
      15 maart 2016 / 23:37

      Ik had van deze ook nog nooit gehoord, dus was dubbel benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *