Pilaten Blackhead pore strip review

Pilaten blackhead pore strip review

Wie kent ze niet, de zwarte maskertjes die op een makkelijke manier ál je mee-eters weg werken. Een simpel vloeibaar maskertje wat je aanbrengt, een paar minuten laat zitten en dan er af trekt als een peel-off masker. In een eerder artikel vertelde ik al dat ik heel graag eens deze maskertjes wilde proberen en als ik iets in mijn hoofd heb, moet ik dat ook doen.

De maskertjes kreeg ik via een vriendin en dan werd het eindelijk tijd om het eens zelf te proberen, na alle verhalen die ik heb gehoord. In de video laat ik zien hoe de Pilaten Blackhead pore strip te werk gaat en, misschien nog wel belangrijker, of het überhaupt werkt! Als de video het niet doet, kan je hier klikken om naar de video op Youtube te gaan.

Ik hoop dat je de video leuk vond en dat je er iets aan hebt gehad.
Dankjewel voor het kijken & abonneren zou wel héél lief zijn hihi

Liefs,
Rebecca

35 Reacties

  1. 11 maart 2016 / 06:44

    Haha hoe je ook die maskertjes eraf trekt. Je kan ook je huid een beetje tegenhouden, dan doet het niet meer zo’n pijn haha. Ik heb deze maskers ook liggen maar nog niet geprobeerd, ik ken wel iemand die bij deze specifieke maskers zweert! Ik ben benieuwd..

    • 14 maart 2016 / 16:56

      Wat gek! Je hoort zulke wisselende verhalen..
      Ben benieuwd wat jou mening is met deze maskertjes 🙂

  2. 11 maart 2016 / 11:03

    Ik vond het altijd heerlijk om van die neusstrips te gebruik en het er af te trekken en het vieze resultaat te zien haha. Nu doe ik het nooit meer, want het is best wel agressief om het zo er af te trekken en mijn huid is super gevoelig.

    • 14 maart 2016 / 16:56

      Hahaha ja ik vond het resultaat ook altijd erg fascinerend om te zien!
      Het is inderdaad erg agressief dus van mij hoeft het ook niet meer hoor

  3. 11 maart 2016 / 18:54

    Oh dat lijkt me zo pijnlijk haha, je kan je huid wel wat strakker trekken. Jammer dat het bij jou niet werkt.

  4. 11 maart 2016 / 20:13

    Heb er een gehad in echte post is cool. Wist niet dat t peel off was dus heb t met douchen afgespoeld maar t werkt wel als een trein.

    • 14 maart 2016 / 16:55

      Haha echt!?
      Dus misschien is dat de truc wel? Om het eraf te spoelen ipv trekken

  5. 11 maart 2016 / 21:56

    Autsj, dit lijkt me nou pijnlijk! Zo mooi die foto’s voordat je het filmpje start hahah!

  6. 11 maart 2016 / 23:10

    Ahh helaas! Jammer dat het niet voor je werkt. Ik heb zelf wel heel veel mee-eters, dus ik ben wel benieuwd of die dan wel bij mij zou werken! Ik vind het trouwens zelf héél leuk om te zien als er dan wel wat op zit. Net als van die puisten uitknijp filmpjes, fascinerend! Haha

    • 14 maart 2016 / 16:54

      Ja daar ben ik dus ook wel erg benieuwd naar, of het dan wel werkt!
      Hihi zelf vind ik het ook altijd stom hoor als ze het niet laten zien, dat is juist boeiend!

  7. 11 maart 2016 / 23:59

    Hahaha super leuk filmpje! Ik heb het ook geprobeerd! Het deed echt zoveel pijn, niet normaal meer! -x-

  8. 12 maart 2016 / 07:21

    Ooooh heel handig zo’n filmpje! Ik wilde het namelijk ook gaan proberen, maar ik denk dat ik maar skip.. Ziet er veel te pijnlijk uit!

    • 14 maart 2016 / 16:53

      Ja, dat raad ik wel aan haha
      Ik vond het de moeite niet echt waard.

  9. 12 maart 2016 / 10:39

    whahaha wat een superleuke vlog! Erg grappig! Maar ik ga het denk ik zelf maar niet proberen …;p Fijn weekend! xx

  10. 12 maart 2016 / 11:26

    Dat vind ik ook. Je moet het vaak zelf proberen, omdat iedereen een andere ervaring heeft. Dat lijkt mij onaangenaam om uit te trekken. Lijkt mij niets die pijn. En lekker dat hij werkt niet, maar goed dat je het toch probeert!

    • 14 maart 2016 / 16:53

      Ik ben inderdaad van mening dat je het áltijd zelf moet proberen.. Dan pas weet je of alle verhalen echt waren.

  11. 12 maart 2016 / 23:55

    Haha, te leuk filmpje! Ik had hem toen over mijn hele gezicht gedaan en mijn haartjes trok ik overal helemaal mee, het was zo pijnlijk!! 😛

    • 14 maart 2016 / 16:52

      Nooo dat is niet fijn! Ik vind het nu al pijnlijk haha

  12. 13 maart 2016 / 10:24

    Ik heb deze wel op andere blogs gezien maar ken het persoonlijk niet. Inderdaad jammer dat het niet werkt.

  13. 13 maart 2016 / 13:50

    ieee jammer dat het zo’n pijn doet! Ik zou het zelf wel graag een keer proberen maar aan de andere kant voel ik niet zoveel voor producten waar in de verpakking niet van kan lezen… Ik heb wel eens een filmpje gezien waarin het meisje zei dat je het masker van onder naar boven er af moet trekken in plaats van links naar rechts.. Ik heb echt geen idee of dat verschil maakt hoor!

    • 14 maart 2016 / 16:51

      Oh echt waar? Dan ga ik het denk ik nog een keer proberen want ik denk wel dat het zou moeten helpen. Maar aan de andere kant om nou weer die pijn te moeten ervaren.. is niet heel fijn.

  14. 13 maart 2016 / 15:35

    Oei, eraf halen ziet er niet fijn uit 😛 Volgens mij zijn deze dingen een beetje overhyped, maar je hebt er wel wat leuks van gemaakt 🙂

    • 14 maart 2016 / 16:51

      Oh zeker weten dat ze overhyped zijn!
      Daarom moest ik ze ook proberen hihi

  15. 13 maart 2016 / 18:08

    Jammer dat het zo pijnlijk is, maar zou ze wel graag een keer willen proberen! xx

  16. 14 maart 2016 / 17:00

    Oei dit ziet er wel heel pijnlijk uit met het eraf trekken! Als het dan nog goed werkt zou ik het misschien nog wel proberen, maar als ik jou zo hoor is het alleen een succes als je je neus of kin wil ontharen, dus ik denk dat ik deze maar oversla!

    • 15 maart 2016 / 23:36

      Hihi ja, voor ontharing werkt het erg goed! Maar voor de rest zal ik dit vooral skippen.

  17. 14 maart 2016 / 19:07

    Door deze filmpje te zien van je, ga ik het zeker niet proberen.
    Vooral omdat ik zie dat het eigenlijk niet echt werkt.

  18. 15 maart 2016 / 14:52

    Bij mij blijven er ook heel de tijd haartjes inzitten maar geen een meeeter. Heel jammer want het concept is zo leuk!

    • 15 maart 2016 / 23:36

      Het concept is inderdaad erg leuk, maar als ik mij gezicht wil ontharen zou ik dat toch echt anders doen hihi

  19. 15 maart 2016 / 22:37

    Ik zou dit zelf ook nog eens graag willen proberen maar het ziet er zo pijnlijk uit dat ik het maar niet ga doen.

  20. 17 maart 2016 / 12:50

    Leuk filmpje! Ik heb ze een tijd geleden gekocht maar nog nooit geprobeerd, ben nu wel een beetje bang voor die pijn :p
    Alleen jammer dat dit masker bij jou niet zo goed werkt!

  21. 20 maart 2016 / 17:56

    Het ziet er allereerst zo onwijs smerig uit, dat dat mij al een beetje weerhoud van het testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *