Action kerstspulletjes shoplog

Action kerstspulletjes shoplog

Jaaa, de decembermaand is aangebroken en dat vraagt om extra kerst video’s/artikelen. Het leek me leuk om iets extra’s toe te voegen aan mijn achtergrond en op de foto is het al duidelijk te zien. Ik heb voor het eerst een kerstachtergrond en ik vind deze zó ontzettend leuk! Ergens was ik bang dat het misschien iets te druk zou zijn, maar volgens mij kan dit prima. Het is ruim acht maanden geleden dat ik een Action shoplog gedeeld heb en eigenlijk kan dat echt niet. De Action kerstspulletjes van 2017 zijn heel erg leuk en ik deel vandaag mijn aankoopjes.

kerst slinger rebecca denise

Zijn kerstartikelen te vroeg te koop?

Ik weet nog heel goed wanneer ik het eerste kerst item kocht van de Action. Dit was namelijk al begin oktober. Mij kan je echt niet gelukkiger maken dan met kerst spullen. Als een kind in een snoepwinkel kon ik al zo een drie gangpaden vol met kerstitems vinden. Hoe blij dat ik was, hoe chagrijnig twee oudere dames waren. Die vonden het belachelijk dat er al zo veel kerst items te koop waren. Op dat moment dacht ik echt waar maak je je druk om. Toch snap ik het ergens wel. Elk jaar word het weer vroeger, al vind ik dat totaal niet erg. Ik wil bijna zeggen dat het altijd te koop mag zijn voor mij, maar dat gaat dan wel weer te ver. Begin oktober vind ik prima en mij hoor je niet.

Christmas overload

Dit word het tweede jaar dat ik samen met mijn vriend woon. Vorig jaar moest ik heel veel kerst spullen kopen, aangezien ik helemaal niks had. Uiteraard vond ik dat helemaal niet vervelend, maar ik merkte dat ik echt niet genoeg had. Daarom heb ik dit jaar nog een hele lading gehaald en komen er nog meerdere shoplogs aan. Misschien lijkt het voor sommige wat veel wat ik koop, maar dat komt dus hierdoor. Ik wil dat mijn hele huis kerst schreeuwt en dat het overduidelijk is dat ik van kerst houd, maar dan wel op een rustige manier..

Action kerstspulletjes shoplog

Na het filmen besefte ik ineens dat het allemaal best wel meeviel wat ik gekocht had. Naar mijn idee had ik echt een hele nieuwe kast vol gekocht, maar nee. Zoals ik net al vertelde is Action niet de enige winkel waar ik kerstspullen heb gekocht. Er komen nog veel meer kerst video’s en artikelen aan met nieuwe items en nieuwe onderwerpen. Ik ben heel benieuwd ook wat jullie van mijn kerst intro vinden, ik vind ‘m zooo cute! Anyhow, als je wilt abonneren op mijn kanaal dan kun je dat hier doen. Heb jij al veel nieuwe kerstitems gekocht?

Liefs,
Rebecca

10 Reacties

 1. 1 december 2017 / 10:13

  Hele leuke shoplog, nu wil ik ook naar de Action haha! Vind vooral die kerstbomenschaal zo leuk, ik houd echt van dat soort servies.

 2. 1 december 2017 / 10:55

  Wat leuk! Ik ben toevallig gister naar de action geweest, maar dan voor een boel (geur)kaarsen. Daar heb ik ook een shoplog van gefilmd. Zo leuk om te doen! 🙂 Ik ga je shoplog vanavond gelijk kijken! Xx

 3. 1 december 2017 / 11:02

  Oohh dat kerstboompje en die kerstster voor waxinelichtjes zijn zo leuk! Die kerstkaarten vind ik ook echt heel mooi. En die kerstbomenschaal!!! Wauw. Die heb ik nodog. Ik denk dat ik maar eens naar de action moet 🙂

 4. 1 december 2017 / 12:01

  Ik ben er laatst nog geweest, maar heb het schap bewust over geslagen haha. Ben niet zo’n kerstpersoon, maar toch een leuke video 🙂

 5. 1 december 2017 / 20:21

  Super leuke shoplog! De laatste keer dat ik er was waren ze de Kerst spullen in de schappen aan het leggen haha dus ik moet snel nog eens terug. Die foute kersttrui is zo leuk, ik moet er ook nog eentje kopen 🙂

 6. 1 december 2017 / 22:22

  Wat een leuke video mop! ik hou van de Action haha

 7. 1 december 2017 / 22:26

  Je hebt leuke kerstspulletjes geshopt! Bij das futterhaus (dierenwinkel in Duitsland) heb ik voor onze kittens een katten adventskalender gekocht, zo leuk!

 8. 2 december 2017 / 19:03

  Wat heb je dit leuk gedaan. De gouden kerstboom-waxinehouder ga ik kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video