Waarom?

Waarom?

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat ik al mijn random gedachten heb gedeeld. Per dag spoken er meerdere raadsels en ‘waarom’ situaties door mijn hoofd. Voorheen kon ik me altijd heel erg druk maken om bepaalde dingen maar nu besef ik dat het compleet nutteloos is. Toch vind ik het eens in de zoveel tijd wel leuk om een paar van deze hersenspinsels met jullie te delen. Het is bij lange na niet alles, maar sommige dingen houd ik liever voor mezelf. Dit keer wil ik weten waarom bepaalde dingen gebeuren wanneer je op de wc zit en waarom sommige mensen zo stom zijn..

Waarom..

.. gaat de deurbel altijd wanneer ik op de wc zit, tmi maar meestal is dit tijdens de grote boodschap.

.. zitten er ALTIJD vlekken op mijn bril

.. laten kittens nooit eens kerstbomen met rust

.. kijk ik zo lang uit naar de december maand, maar heb ik nu alleen maar stress..

.. vinden mijn katten een plantenspuit leuk in plaats van een straf

.. houd ik de slaapkamer nooit netjes terwijl het zó makkelijk is

.. besluit het weer nooit mee te werken als ik foto’s wil maken of wil filmen

.. zie ik nu ineens 100 dingen die ik voor mijn verjaardag wilde, maar altijd als ik jarig ben weet ik niks

.. groeit haar altijd zo snel op plekken waar je het juist niet wilt, maar mijn hoofdhaar ho maar.

.. gaan ook de meest makkelijke planten alsnog niet lang mee hier

.. krijg ik al-tijd hoofdpijn van verwarmingswarmte

.. helpt geen één lippenbalsem zodra je lippen eenmaal helemaal kapot zijn

.. denken sommige mensen nog steeds dat het oké is om een ongevraagde mening te bleren

But why?

Zoals altijd zijn het geen levensbelangrijke vragen, of dingen die mij dag en nacht wakker houden. Wel is dit een snel overzicht van wat ik zo ongeveer allemaal denk op een dag. Mijn hoofd maakt echt non-stop overuren en dat is soms best vermoeiend. Nu ik eenmaal weet dat niet overal een antwoord op is, vind ik dit soort gedachten alleen maar leuk. Net zoals altijd, wil ik ook weten wat jouw laatste random en misschien wel vreemde ‘waarom’ moment is geweest.

Liefs,
Rebecca

15 Reacties

 1. 30 november 2017 / 07:07

  Soms zijn dit soort gedachten waar je geen antwoord op weet inderdaad juist zo leuk! Er zitten weer herkenbare vragen tussen. Vooral die vlekken op mijn bril… Ik weet niet wat ik doe, maar dat heb ik dus AL-TIJD!

 2. 30 november 2017 / 08:44

  Hahaha wat een heeeerlijk lijstje weer. Heel herkenbaar dat de deurbel gaat als je net een grote boodschap zit te doen. Wat jij met je verjaardagscadeaus hebt, heb ik nu met kerst. Waarom kan ik nu niks bedenken voor mijn kerstlijstje terwijl ik twee maanden geleden precies wist wat ik wilde hebben? Haha.

 3. 30 november 2017 / 09:28

  Dit is zo leuk om te lezen! De deurbel inderdaad hahaha! Als ik een pakket verwacht of eten besteld heb… de hele dag wacht je erop en ja hoor je gaat even zitten DINGDONG, fml haha!

 4. Daisy
  30 november 2017 / 09:53

  HAHAAHHA LOVE ITTT! Pakketje komt tussen die en die tijd, oke dan kan ik nu even naar de wc *tringgg* dit gebeurd mij zo vaak. Oh en die planten… yep same here

 5. 30 november 2017 / 10:11

  Super herkenbaar! Ik zit ook altijd op de wc als de pakketjesman komt.. En vandaag was ik middenin het doen van mijn foundation, ook niet heel charmant.. En tegen die verwarmingswarmtehoofdpijn (snap je het nog, haha) kan je wel iets doen. Wij hadden daar ook last van en waarschijnlijk komt het door de droge lucht. Zoek eens op luchtbevochtigers! Zijn gewoon bakjes die je aan je verwarming hangt met water en het helpt echt. Op het moment hebben ze ze bij Lidl geloof ik voor 4 euro!

 6. 30 november 2017 / 10:21

  Wow, deze is zooo herkenbaar!! (.. zie ik nu ineens 100 dingen die ik voor mijn verjaardag wilde, maar altijd als ik jarig ben weet ik niks)

 7. 30 november 2017 / 11:07

  Van die ongevraagde meningen word ik ook altijd een beetje boos. En goh, het haar op mijn hoofd groeit ontzettend snel, maar jammer genoeg doet het dat op andere plekken ook. :’)

 8. 30 november 2017 / 12:10

  Jaaa zo herkenbaar. Op het werk wordt het kantoor dagelijks verwarmd tot standje sauna en ik vind het echt verschrikkelijk! Er komt amper frisse lucht binnen, het is benauwd, de lucht is droog en ik heb élke dag hoofdpijn.

 9. 30 november 2017 / 21:07

  Hahaha! Ik zag je story al van je poezenkinders en de boom. Ik weet dat je het niet leuk vindt als het dan gezegd wordt: maar ze zijn zoooo schattig haha!

 10. 30 november 2017 / 22:46

  Daar heb ik ook last van ik ben pas jarig geweest en nu zie ik allemaal leuke dingen.

 11. 1 december 2017 / 10:11

  Haha, heerlijk. Ik heb ook aaaaltijd vlekken op mijn bril en word er helemaal gek van. De slaapkamer- en haar perikelen snap ik ook helemaal.

 12. 1 december 2017 / 16:05

  Wat een herkenbare waarom-vragen! Het weer werkt bij mij de laatste tijd ook niet mee op de dagen dat ik foto’s maak, argh! En ik vind de verwarming ook niet fijn, ik heb soms een klein raampje open en de verwarming aan haha, ik wil wel frisse lucht! :p

 13. 1 december 2017 / 23:21

  Haha, reuzeherkenbaar. Vooral die vlekken op mijn bril en het grote talent voor het vermoorden van planten. Ik ben de Jack the Ripper van de flora. En in het brilverlengde: waarom gaat het altijd regenen als ik eens geen lenzen maar een bril draag op de fiets?

 14. 2 december 2017 / 13:07

  Hahahaha, hele herkenbare hersenspinsels hoor! De laatste die ik had was “Waarom vind ik een open haard zo heerlijk binnen, maar het slaat het verschrikkelijk op mijn longen buiten?” xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video