Waarom?

Waarom?

Een tijdje geleden deelde ik mijn eerste artikel met mijn losse gedachten. Mijn hoofd maakt letterlijk overuren, maar de gedachten die het meest voorkomt is waarom. Minstens vijf keer per dag denk ik wel bij me zelf waarom is dit? Omdat er bepaalde dingen regelmatig terug komen, leek het me leuk om dit van een bepaald moment te verzamelen. Op mijn vorige artikel kwamen er leuke reacties binnen, dus daarom leek mij dit voor herhaling vatbaar. Er zijn weer allemaal nutteloze gedachten die ik met jullie wil delen. Want misschien heb jij wel hét antwoord voor me.

Waarom?

.. kunnen sommige mensen niet met hun mond dicht kauwen?

.. ben ik zo emotioneel als maar kan. Ik kan de laatste tijd niet eens meer normaal hard lachen zonder uiteindelijk te moeten huilen.

.. krijg ik altijd zó een koppijn wanneer ik lekker lang uitslaap?

.. gaat de tijd altijd zo snel als je de sims aan het spelen bent? Huh ben ik nu al acht uur verder?

.. blijft Friends nog steeds zó leuk na 100 jaar?

.. maar waarom worden series zo door elkaar uitgezonden? Zijn we bijna bij het einde, begint het weer ergens in het midden..

.. denk ik altijd bij een ambulance gelijk dat er iets ergs aan de hand is met iemand die ik ken?

.. is dit weer zo moeilijk om te bepalen wat je aan moet?

.. kan ik op mijn 25ste nog steeds niet normaal mijn mascara aanbrengen?

.. mensen. Gewoon, mensen.

.. zijn snelheidsboetes zo hoog?

.. is de motivatie zo moeilijk te vinden om te sporten als je eenmaal twee maanden niet geweest bent?

”I’m under no obligation to make sense to you”

Dit waren dan weer mijn random hersenspinsels, die ik graag even deel met jullie. Sinds een tijdje schrijf ik random verhaaltjes gewoon op, omdat mijn hoofd vaak zó vol zit. Dit werkt in mijn opzicht niet heel bevorderlijk, dus dan kan ik het maar beter kwijt zijn, toch? Het zijn geen serieuze zaken, op het kauwen met de mond open na want dat kan gewoon echt niet. Dat je dat thuis op de bank doet moet je lekker zelf weten, maar in het openbaar moet je gewoon je mond dichtdoen. Heb jij ook vaak van dit soort nutteloze gedachten?

Liefs,
Rebecca

15 Reacties

 1. 14 september 2017 / 07:59

  Wat een leuk lijstje weer! Ik heb ook altijd hoofdpijn en een zwaar hoofd als ik lang heb geslapen.. zo irritant!

 2. 14 september 2017 / 08:24

  Herkenbare puntjes uit je lijstje; vooral dat met die ambulance en denken dat er iets aan de hand is. Vaak probeer ik het geluid een beetje te volgen en hoop ik niet dat ‘ie richting een wijk gaat waar ik iemand ken (echt erg!) Goed dat je je gedachten lekker loslaat en neertypt <3

 3. 14 september 2017 / 08:39

  Grappig lijstje, heel veel is herkenbaar! En ja poeh die boetes, altijd zo hoog he. Verschrikkelijk..

 4. 14 september 2017 / 08:56

  Ik herken ook wel wat dingetjes hoor. Ik vraag me ook regelmatig af waarom, maar meer in de zin van: waarom ik nee zeg of iets verbied voor mijn dochter. Mijn nieuwe mantra: Let it go, let it gooooo! (Frozen ;-))

 5. 14 september 2017 / 09:21

  Met de mond open kauwen… why!!! De reden dat snelheidsboetes zo hoog zijn is natuurlijk wel logisch: wanneer het bedrag laag is zullen mensen eerder de drempel over gaan ”want het is maar een paar euro”. Nu is dat veel meer, wat mensen weerhoudt te hard te rijden.

 6. 14 september 2017 / 10:00

  Haha leuke lijst en ook herkenbaar! Mensen die met hun mond open kauwen is wel echt een van mijn grootste ergernissen. Of eigenlijk überhaupt etensgeluiden. Daar kan ik helemaal niet tegen. En tja, met Sims gaat de tijd inderdaad heel snel. Trouwen, misschien helpt een ander kussen tegen de hoofdpijn met wakker worden?

 7. 14 september 2017 / 12:01

  Oooh dat met die ambulance is zoo herkenbaar! Ik ben altijd bang dat er iets met iemand is gebeurd en kijk ook echt te vaak op van die meldingssites.

 8. 14 september 2017 / 12:33

  Haha, sommige dingen zijn zo herkenbaar! Times flies when you’re playing Sims, voor je het weet ben je twee dagen verder. Oké beetje overdreven maar het is heerlijk tijdverdrijf, haha. En inderdaad, Friends! All time favourite. Ik kijk het nu weer elke avond op comedy central <3

 9. 14 september 2017 / 12:36

  Leuk artikel! Sommige zijn heel herkenbaar. Vooral mensen. Gewoon, waarom mensen. Haha!

 10. 14 september 2017 / 13:06

  Wat een herkenbaar artikel! Zo’n hekel aan mensen die met hun mond open kauwen of heel hard smakken met kauwgom, bah! En oh, ik heb zoveel zin om Sims te spelen maar de tijd gaat dan gewoon veel te snel haha!

 11. 14 september 2017 / 13:55

  Dat van die hoofdpijn na lang (uit)slapen heeft een simpele verklaring: dat komt doordat je uitgedroogd bent doordat je zo lang niets gedronken hebt. 🙂 Ik heb het ook iedere keer als ik te lang geslapen heb.

 12. 14 september 2017 / 15:44

  Hahaha “waarom mensen.” Daar kan ik me soms ook zo in vinden. Overigens denk ik ook altijd dat er iets is gebeurd met iemand die ik ken als ik een ambulance hoor. Zo apart vind ik dat altijd.

 13. 14 september 2017 / 17:58

  Haha, wat een leuk lijstje met vragen weer! Leuk idee om hier eens bewust bij stil te staan, want volgens mij vraag ik mezelf ook dagelijks heel wat van dit soort dingen af 😉 Dat met de ambulance herken ik bijvoorbeeld volledig. Ik schrik daar nog altijd van.

 14. 15 september 2017 / 19:08

  Met sirenes denk ik ook meteen aan mijn ouders en check ik eigenlijk altijd of ze ok zijn ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video