Unboxing van een heleboel pakketjes

Unboxing van een heleboel pakketjes

Oh. My. Goodness. Dat is wat ik dacht toen ik alle pakketjes bij elkaar had gelegd om een unboxing video te maken. Ik wist dat het veel was, maar alles zo bij elkaar gezien maakte mijn hart een sprongetje. Samen met mijn ouders en vriend was ik een weekje op vakantie en vaak als ik weg ben, denk ik al aan wat voor pakketjes er allemaal zullen liggen als ik thuis kom. Natuurlijk had ik wel wat verwacht, maar zo een berg als dit zag ik niet aankomen. Al eerder wilde ik een unboxing opnemen, maar vaak lukte het niet omdat ik simpelweg niet kan wachten om te zien wat er in zit. Nu was alles voor een groot deel nog dicht en was dit het perfecte moment. Tijd om 10+ pakketjes te openen, met een heerlijk slapende Mia op de achtergrond.

Toch een beetje vals gespeeld?

Eenmaal thuis kon ik niet wachten om al mijn pakketjes te openen. I mean, zou jij kunnen wachten als je dit voor je ziet? Ondertussen had ik al drie รก vier pakketjes geopend, toen ik me ineens bedacht dat een unboxing wel erg leuk zou zijn. Die dag had ik echter geen energie en besloot het uit te stellen. Man, nog langer wachten tot ik de pakketjes mocht openen. Ondanks dat ik die eerdere pakketjes had geopend, wilde ik deze wel in de video hebben. Het is dus niet helemaal een surprise unboxing voor mezelf, maar dit vertel ik netjes eerlijk in de video. Het is geen drama, maar mensen op youtube kunnen nogal hard zijn en dat was ik maar liever voor.

Trots en heel erg dankbaar

Toen ik nog geen twee jaar geleden begon aan deze blog, had ik nooit verwacht dat ik op een dag op mijn bed zou zitten en zijn omsingeld door pakketjes. Hier en daar kreeg ik natuurlijk wel eens wat opgestuurd, maar de laatste tijd gaat het zo goed met mijn blog, dat ook de samenwerkingen groeien. Ons papierbak zit elke keer weer propvol met dozen en overal door het huis vind je wel weer wat terug (sorry schat). Uiteraard blog ik niet om de pakketjes en samenwerkingen, maar ik zou liegen als ik zeg dat ik er niet heel blij van word. Ik ben trots op mijn bloggroei en ben ontzettend dankbaar dat ik mooie kansen krijg. Okรฉ, genoeg sentimenteel gedoe.. het is tijd om pakketjes te openen!

Unboxing van een heleboel pakketjes

Ik ben er nog niet helemaal zeker van of dit leuk is om te zien. Zelf vind ik dit bij andere altijd erg leuk, maar ik merk ook dat er vaak negatief op gereageerd word. Zo vinden mensen dat je opschept of gewoon een beetje wilt showen met wat je allemaal gratis krijgt ‘zonder er voor te werken’. Toch wilde ik het gewoon eens proberen en ben ik benieuwd of dit een beetje in de smaak valt. Inmiddels ben ik bijna bij de 6500 abonnees en zou het heel leuk vinden als jij ook abonneert op mijn kanaal, als je dat nog niet gedaan hebt natuurlijk. Wat was het laatste pakketje dat jij hebt ontvangen?

Liefs,
Rebecca

9 Reacties

 1. 15 september 2017 / 09:00

  Ah wat een hoop pakketjes, daar mag je best trots op zijn hoor! En er zitten een hoop leuke dingen tussen, ben benieuwd naar je reviews ๐Ÿ™‚

 2. 15 september 2017 / 09:18

  Wat veel mooie merken komen hier voorbij! Ik snap dat je zo enthousiast bent, echt tof. Ik ben dol op Happy Socks trouwens! Mijn vriend en ik dragen ze allebei en we vinden het zo leuk. We worden er echt vrolijk van!

 3. 15 september 2017 / 11:50

  Jeey ik ga ‘m straks eens kijken en reageer dan op YouTube ๐Ÿ˜› xxxxx

 4. 15 september 2017 / 13:27

  Wat tof dat je blog en samenwerkingen zo goed gaan! Je hebt het verdiend ๐Ÿ™‚

 5. 15 september 2017 / 15:41

  Ooooh wauw wat ben je verwend!!! Super leuk zeg al die pakketjes!
  Ik ben heel benieuwd naar je trui van My Jewelery en ook naar de shakes!

  Liefs, Nathalie

 6. 15 september 2017 / 18:16

  Daar mag je zeker trots op zijn ๐Ÿ™‚ fijn dat je blog zo goed gaat! Ben een beetje jaloers haha HAPPY SOCKS! Ik draag alleen maar Happy Socks, zitten heerlijk, blijven lang mooi en inderdaad makkelijk uit te sorteren bij de was ๐Ÿ™‚

 7. 16 september 2017 / 15:12

  het is een beetje lastig kijken vanuit dit artikel omdat het filmpje zo breed is en je het net niet helemaal kunt zien? Ik heb hem even in youtube geopend en dan is het beter. leuke dingen heb je ontvangen, ik ben erg benieuwd naar het philosophy product, echt een fijn merk, met je eens!

 8. 18 september 2017 / 13:52

  Whaa wat een hoop pakketjes! Heel leuk. Vooral je sieraden!

 9. 24 september 2017 / 11:57

  Wat een leuke video, leuk om te zien ๐Ÿ™‚ Dit moet je echt vaker doen hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video