Hands off my chocolate | Cookie dough & hazelnut seasalt

Hands off my chocolate | Cookie dough & hazelnut seasalt

Een beste tijd geleden schreef ik al een keer over de té lekkere hands off my chocolate. Ik ontving toen der tijd de nieuwe smaken en was razend enthousiast. We zijn nu inmiddels negen maanden verder toen ik dat artikel schreef en je raad het al, er zijn nieuwe smaken! Ik zou ik niet zijn als ik nee zou zeggen tegen chocolade ontvangen en daarom vandaag dé nieuwe smaken van hands off my chocolate. Één daarvan wist ik al dat dit een groot favoriet zou worden, over de ander had ik nog mijn twijfels. Benieuwd naar de smaken én een kans krijgen om een reep te winnen? Lees dan gauw verder!

Hands off my chocolate | Cookie dough & hazelnut seasalt

Hands off my chocolate | Cookie dough & hazelnut seasalt

Ik wist dat ik het pakketje met de chocolade zou ontvangen, maar toch was ik stiekem erg benieuwd. Toen het pakketje binnen was moest ik erg lachen om het kaartje die er bij geleverd was. Deze chocolade is te lekker om te delen, verstop ‘m goed. Uiteraard wilde ik de chocolade gelijk proeven dus besloot om die dag al foto’s te maken. Dat is echt een struggle als blogger, eerst foto’s maken voordat je iets kan proberen. Al met al wil ik daar niet over klagen maar hey, het is best verleidelijk hoor met chocolade voor je. Het duurde even voordat ik de foto’s had die ik wilde en toen mocht eindelijk de verpakking open!

Hands off my chocolate cookie dough

De nieuwe smaken van Hands off my chocolate

De twee nieuwe smaken zijn Chocolate Chip Cookie Dough en Hazelnut Sea Salt & Cacoa Nibs. De repen zijn gemaakt van de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade. Een echte guilty pleasure-reep om ultiem van te genieten waar je een rondje extra van mag nemen. De Cookie Dough variant wist ik al dat ik die lekker vond, maar de Hazelnut Seasalt werd een ander verhaal. Ik lust namelijk geen noten en was daarom erg benieuwd of de hazelnoot zou overheersen. Seasalt kan vrij aanwezig zijn, dus ik hoopte dat dit ook het geval was. De verpakkingen zijn iniedergeval weer zoals we gewend zijn van Hands off my Chocolate, dus dat vind ik erg leuk!  Hands off is een duurzaam merk en helpt de boeren om hun cocoa op een duurzame manier te verbouwen. Alles draait om veiligheid en een eerlijke behandeling van de boeren en het gezin.

hands off my chocolate hazelnut seasalt cocaonibs

Een momentje voor jezelf

De hands off my Chocolate chocolade is gemaakt voor jou, en jou alleen. Dat is ook wel duidelijk te zien aan de stukjes, waar mine, mine, mine opstaat. Wat ik leuk vind aan deze repen, is dat de mine op elk stukje in een andere lettertype is geschreven. Dat is een klein detail, maar ik vind dat soort dingen altijd heel erg leuk. Elk stukje is zo gemaakt dat ze precies in je mond passen, al heb ik vaak wel moeite met het afbreken ervan. Ik denk dat het aan mij ligt, echt balen want dan moet ik gelijk vijf stukjes nemen. Sjonge. Na de foto’s was het ein-de-lijk tijd voor een taste test!

 Chocolate Chip Cookie Dough hands off my chocolate

Chocolate Chip Cookie Dough | Hands off my chocolate

Van deze reep wist ik al dat ik verslaafd zou raken. Ik ben dol, nee, stapelgek op cookie dough en het liefst smeer ik het op mijn brood. Toen ik hoorde dat Hands off met een chocoladereep kwam waar de smaak van Cookie Dough in zou zitten, werd ik heel blij. Mijn favoriet van Hands off is the crispy cookie sea salt en ik was benieuwd of deze de plaats zou innemen. Ik zette een lekker bakje koffie, maakte mijn bed op en stak wat kaarsjes aan. Tijd om heerlijk languit een filmpje te kijken. De reep ging mee naar boven, maar bij de eerste hap merkte ik toch dat crispy cookie mijn favoriet blijft. Of deze dan vies is? Nou, het feit dat de reep sneller op was dan ik dacht bevestigd dat deze smaak ook heel erg lekker is. De Cookie Dough is aanwezig, maar niet gelijk mierzoet. Deze is op de crispy variant zeker mijn favoriet, maar je weet wat ze zeggen.. oude liefde roest niet.

”a balanced diet is chocolate in both hands”

Hazelnut Seasalt & Cocoa nibs | Hands off my chocolate

Hazelnut Seasalt & Cocoa nibs | Hands off my chocolate

Dan nu de reep met hazelnoot. Zoals ik al eerder vertelde lust ik geen noten en dus ook geen hazelnoot. Op z’n tijd lust ik wel een snicker maar daar blijft het bij. Waar ik wel weer benieuwd naar was, was het feit dat deze reep 70% is en dat vind ik dan wel weer heel erg lekker. Omdat ik de moeilijkste niet ben, wilde ik het natuurlijk wel even proeven. Toch werd het bevestigd dat ik geen noten persoon ben, maar is er wel iets heel positiefs aan deze reep. Hij smaakt echt naar hazelnoot! Ik hoor vaak van mensen dat de noot smaak niet te vinden is in chocolade repen, maar bij de Hands off is het zeker aanwezig. Een pluspunt dus als je van hazelnoot houd. Wel moet je dan houden van pure chocolade, want de cacoa nibs zijn ook erg aanwezig waardoor de reep iets wat bitter van smaak is. Ik weet niet of dit voor mij de noten zijn, of de cacoa. Klein feitje, de gehele review ben ik al hazelnooit aan het schrijven, ik eet het dus echt nooit.

hands off my chocolate winactie

”Laughter may be the best medicine, but sometimes you need a dose of chocolate”

Nu was het zo dat ik van iedere reep twee varianten toegestuurd kreeg. Ik mocht zelf kiezen of ik deze weggaf, of zelf wilde houden. Mijn idee was om van iedere smaak één reep open te maken om te testen en de andere weg te geven. Helaas is dat niet gelukt en heb ik niks meer over van de Cookie Dough repen. Wél heb ik de reep met hazelnoot smaak over (dicht uiteraard) en die wil ik weggeven aan een liefhebber van pure chocolade en hazelnoot. Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten dat je de reep wilt proberen en dan kies ik over twee weken ongeveer iemand uit naar wie ik deze reep toestuur. De repen zijn te vinden in de Albert Heijn en kosten €1,99 per stuk! Heb jij ze al geprobeerd?

Liefs,
Rebecca

ontvangen ter review

13 Reacties

 1. 16 september 2017 / 07:50

  Ah jah, dit vind ik wel heel erg leuk bedacht, die rondjes! Alhoewel chocolade die hier het huis binnenkomt sowieso alleen voor mij is, want mijn vriend is niet zo’n zoetekauw. Die smaken zijn trouwens ook echt verrassend.

 2. 16 september 2017 / 09:29

  Deze chocolade is echt zo onwijs lekker! en die cookies trekt ook direct mijn aandacht

 3. 16 september 2017 / 10:25

  OMY die cookie dough ziet er echt goddelijk uit! Zou er hier ook wel vlotjes in gaan 😉

 4. 16 september 2017 / 11:42

  Oh dit ziet er heerlijk uit! Ik had deze blog niet moet lezen terwijl ik al trek had haha.

 5. 16 september 2017 / 15:58

  Die pure met hazelnoot heb ik al thuis liggen! Ik eet alleen chocolade die 70% of puurder is dus ik vind het heel leuk dat ze ook daar een nieuwe smaak van hebben!

 6. 16 september 2017 / 22:55

  Ik vind Cookie Dough er heel lekker uitzien. Ik ben zeker een zoetekauw en ik houd van chocolade en ik zou denk ik niets overhouden om weg te geven 😉

 7. 17 september 2017 / 08:54

  Nou die wil ik wel proberen!! Jammie! Ik ben dol op chocola.

 8. 17 september 2017 / 12:45

  Ziet er heerlijk uit! Ik ben met name nieuwsgierig naar de hazelnoot variant.

 9. 18 september 2017 / 20:44

  ze zien er weer heerlijk uit! Ik heb de nieuwe smaken nog niet geprobeerd, heb nog steeds maar 2 smaken in huis gehad. De volgende keer maar weer een reep scoren 🙂

 10. Kim
  18 september 2017 / 21:01

  Aaah ik hou zoo erg van dit merk! Alleen al een tijdje niet meer gehad omdat ik weer een beetje oplette, maar na een half jaar vind ik dat het weer mag hihi! Ik ben echt een mega grote liefhebber van hazelnoot én pure chocolade, dus dit is echt helemaal mijn ding! Ik heb deze nog niet gehad en zou hem graag willen proberen door te winnen!! Super leuk artikel weer!

 11. 18 september 2017 / 23:08

  Oh my..! I WANT CHOCOLATE CHIP COOKIE DOUGH!!! Ik ga snel een keertje kijken in de supermarkt;-)

 12. 19 september 2017 / 15:02

  Ik heb ze ook ontvangen ja. Ik vind die met hazelnoot zo enorm lekker! 🙂 Echt mijn favoriet. Wel lastig he, dat je eerst foto’s moet maken haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid