Hands off my chocolate | (h)eerlijke chocolade! + win!

Hands off my chocolate | (h)eerlijke chocolade!

Herinneren jullie mijn review nog van de karamel zeezout kruidnoten? Ik was zo teleurgesteld in het feit dat een smaak zoals deze zo kon tegenvallen. Toch is het nog steeds een razend populaire smaak en daarom kon Hands off my Chocolate niet achter blijven. Naast de bestaande smaken komt Hands off nu met de nieuwe smaak; crispy cookie caramel & seasalt. Is dit ook een tegenvaller, of is het ze gelukt?

hands off my chocolate review

➸ Eerlijke chocolade

Hands off my chocolate heeft meerdere repen in het assortiment zodat er voor ieder iets lekkers is. Zelf houd ik erg veel van puur, maar andere vinden dit misschien helemaal niet lekker. Hands off is een duurzaam merk en helpt de boeren om hun cocoa op een duurzame manier te verbouwen. Ook sponsoren ze verschillende activiteiten rondom kinderarbeid en sponsoren ze sportevenementen. Alles draait om veiligheid en een eerlijke behandeling van de boeren en het gezin. Met elke reep die er verkocht word, helpen ze de boeren weer een beetje meer. Een echte win-win situatie!

crispy cookie caramel & seasalt

➸ Hands off my chocolate

De chocolade repen van hands off schijnen zo lekker te zijn, dat je ze eigenlijk helemaal niet wilt delen. Zo staat er op elk stukje ‘mine’ wat een ontzettend leuk detail is. Op één van de stukjes staat yours, waar tegelijkertijd een grote kruis doorheen staat. Dat lijkt me dus wel duidelijk. Er zijn (volgens mij) acht verschillende repen en ik heb er drie paar mogen ontvangen. Niet zo slim dat ik net deze week op mijn voeding ben gaan letten. Ach, cocoa is gezond voor je!

hands off crispy cookie caramel & seasalt

➸ Crispy cookie caramel & seasalt

Ik begin maar gelijk even met de nieuwkomer in het assortiment, de crispy cookie caramel & seasalt. Ik was ontzettend benieuwd naar deze aangezien ik door de kruidnoten wel was afgeknapt op deze smaak. Eerst was het tijd om wat foto’s te maken en daarna was het tijd om te proeven. Het viel me gelijk al op hoeveel details er in de repen zitten en van dat soort details houd ik wel.

Taste test: Aangezien ik beter op mijn voeding wil letten en ik pas net bezig ben besloot ik om één stukje te nemen. Nu wil ik niet overdrijven maar ik denk serieus dat dit de lekkerste chocolade is die ik ooit geproefd heb. Nu hoor ik mensen denken, right.. alleen omdat het een samenwerking is. Nee, dit is mijn eerlijke, eigen mening. De knapperige stukjes karamel en de (heel) subtiele smaak van zeezout is perfect gecombineerd. Zo werd één stukje vijf stukjes, but I regret nothing!

hands off seriously dark

➸ Seriously Dark | 85% cocoa

Dan hier een reep waar je van houd of niet. Dit is namelijk een mega pure reep en er zijn volgens mij maar weinig mensen die dit lekker zullen vinden. Ik ben er persoonlijk dol op, maar mijn vriend vind dit verschrikkelijk. Dit is de puurste variant die te koop is van Hands off.

Taste test: WOW! Dat is een intense pure chocolade. De eerste drie stukjes waren even wennen en ik wist ook niet of ik het nou lekker vond. Na stukje vier kwam ik er achter dat ik het toch wel lekker vond. Deze vind ik ook heerlijk in mijn havermout omdat één stukje al meer dan genoeg smaak geeft. Puur is ‘ie zeker, but I love it. Voor een echte puur liefhebber is dit zeker een aanrader.

double dark chocolate hands off my chocolate

➸ Double Dark | 70% cocoa

Voor een iets mindere variant van de pure chocolade, kun je gaan voor Double Dark. Dit is met 70% cocoa en zeker een stuk minder bitter dan de Seriously Dark. Mocht deze variant voor jou toch nog te puur zijn, is er ook nog een Friendly Dark variant met 50% cocoa.

Taste test: Now this is what I’m talking about. Dit is precies de chocolade waar je mij (nog net niet) wakker voor kan maken. Je moet mij nou eenmaal niet wakker maken, hihi. De Double Dark is precies puur genoeg en zó ontzettend rijk van smaak. Je begrijpt wel dat ik er hier ook niet maar één van kon nemen.

hands off my chocolate giveaway

➸ Benieuwd geworden? Win een reep!

Deze repen zijn gelukkig gewoon te koop in bijna elke supermarkt, onder andere Jumbo en AH. Nog leuker is het natuurlijk als je een reep van mij toegestuurd krijgt om zelf een smaak te proberen. Omdat ik niet de moeilijkste ben geef ik van elke smaak in samenwerking met Hands Off een reep weg. Ik mocht kiezen tussen alles zelf houden óf een paar weggeven. Lief ben ik hé?

Laat in een reactie duidelijk achter dat je mee doet en welke van de drie smaken je graag zou willen proberen en waarom. Daarbij is het natuurlijk heel lief als je me volgt op bloglovin’ en Instagram. Daarbij waardeer ik het enorm als je ook Hands off een like geeft op Facebook en misschien ook even volgt op Instagram.

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

31 Reacties

 1. 6 december 2016 / 07:46

  Ik ben echt fan van die chocolade! De crispy cookie lijkt me wel het lekkerste

 2. 6 december 2016 / 07:53

  Oh yum, deze klinken echt geweldig! Ik ben zelf niet zo van de chocolade, maar zou mijn broertje graag een paar van zijn favoriete repen meegeven op zijn reis naar Barcelona 🙂 Leuke winactie!

 3. 6 december 2016 / 08:36

  Mmmm ik ga rennen naar de winkel, ik wil de pure variant proberen <3

 4. 6 december 2016 / 10:43

  Nog nooit van gehoord, maar klinkt wel als heel goede chocolade! Ik doe mee voor de crispy cookie caramel & seasalt, dat klinkt zo leuk! 🙂

 5. 6 december 2016 / 11:52

  Oh toevallig! Heb ze vorige week voor het eerst gekocht en geproefd 🙂 Heb er volgende week een blogje over 😀

 6. 6 december 2016 / 11:59

  Ik heb deze nog nooit geprobeerd! Lijkt me wel erg lekker!

 7. 6 december 2016 / 13:26

  Hmmmm, ik zou supergraag Double Dark 70% willen proberen! Ik houd ook enorm van pure chocola, maar het moet niet té puur zijn. Je hebt me wel heel benieuwd gemaakt naar deze heerlijke smaak. Malou x

 8. 6 december 2016 / 13:50

  Crispy cookie caramel & seasalt heeft mijn voorkeur, alles waar ik van hou in 1 reep dat is gewoon geweldig

 9. 6 december 2016 / 16:38

  De Crispycoockie caramel & sea salt lijkt me heerlijk. (Ik doe mee)!! Want die zou ik natuurlijk ontzettend graag willen proeven, klinkt echt heerlijk en het ziet er ook zo lekker uit haha!

 10. 6 december 2016 / 17:15

  Klinkt goed allemaal! Ik eet zelf eigenlijk bijna nooit chocolade (en anders alleen hele pure), maar ik wens iedereen die mee doet met de winactie heel veel succes!

 11. 6 december 2016 / 18:39

  Wat lief dat je er één weggeeft, ik weet niet of ik dat had gedaan hoor hihi. Ik volgde je al op de verschillende media en waag graag een kansje 🙂

 12. 6 december 2016 / 19:06

  Oh wat klinkt dit lekker, yummie! Ik doe graag mee voor de crispy cookie caramel & seasalt! Ik volg je al op Instagram, Bloglovin heb ik niet. Ik volg nu ook Hands off my Chocolate op Instagram 😉 Ben benieuwd!

 13. 6 december 2016 / 19:22

  Zie deze overal opduiken, ben super benieuwd hoe ze zijn! Het meest benieuwd ben ik naar die met karamel zeezout 😀

 14. 6 december 2016 / 19:44

  Ik ben nu wel heel benieuwd naar de smaak crispy cookie caramel & seasalt.

 15. Kim
  6 december 2016 / 19:52

  Ik heb echt al super veel over dit merk gehoord en ik vind het fantastisch om er over te lezen! Ik heb zelf die 80% cocoa al een keertje gehad, en OMG I love it!!!! Ik doe ZEKER mee met je winactie, en dan graaf voor de crispy cookie caramel&seasalt! Xx

 16. 6 december 2016 / 20:44

  Ja, heel lief dat je dit doet! 😉 Ik ga natuurlijk voor caramel & seasalt! Ik geloof je direct dat deze super lekker is en als ik hem niet win , dan ga ik hem toch kopen, lijkt mij heerlijk!

 17. 6 december 2016 / 20:59

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Vooral de Crispy cookie caramel & seasalt lijkt mij wat, dus hier doe ik voor mee. Fingers crossed!

 18. 6 december 2016 / 21:21

  Oeeh, die met karamel en zeezout lijkt me zooo goed! Vooral omdat de zeezout naar jouw mening subtiel in de chocola is verwerkt. Ik vond die met zeezout van Tony ook altijd lekker, maar ik had een keer een reep met ZOVEEL zout. Ik vond het niet zo chill meer. Subtiel moet het van mij wel een beetje zijn. Helaas wil ik, zo voor de vadsige feestdagen, ook een beetje opletten op mijn voeding. Jammer, hoor! Want het ziet er zo lekker uit!

 19. 6 december 2016 / 21:27

  IK DOE MEEEEEE omdat chocola zo lekker is en omdat ik vind dat ik wel weer eens iets mag “zondigen” De crispy cookie lijkt mee het aller lekkerst!

 20. Marian
  6 december 2016 / 21:30

  Als chocoholic moet ik wel meedoen! Je hebt me meer dan nieuwsgierig gemaakt naar de Crispy cookie caramel & seasalt. Zou deze smaaksensatie graag zelf ervaren.

 21. Rianne
  6 december 2016 / 21:32

  Oké na het lezen van je artikel loop ik bij de jumbo binnen en valt mijn oog op de caramel macchiato handsoff chocolade en die is super lekker, super goede chocolade ga zeker de andere smaken ook eens proberen.

 22. 7 december 2016 / 11:23

  Wat een leuke verpakking. Ik ben dol op chocolade. Al doe ik niet mee, omdat ik wat minder probeer te eten. 😉

 23. 7 december 2016 / 11:34

  Klinkt goed! Zelf eet ik vrij weinig chocolade nog haha. Ik sla deze winactie even af. Liefs Gea

 24. 7 december 2016 / 13:15

  Jaaa die crispy cookie is heaven! Ik hoef hem niet te winnen, geef er zelf binnenkort ook 1 weg, maar iedereen moet weten dat dat echt de allerlekkerste is 😀

 25. 7 december 2016 / 15:28

  Oeh, ik lees win een reep chocolade en ik doe zeker weten mee. Ik ben namelijk (zoals misschien bijna elke vrouw) een chocolade fan. Ik doe mee met de Double Dark. Ik weet namelijk niet of de 85% versie te bitter is voor mij. Leuk dat je gekozen hebt om chocola weg te geven, erg lief van je!

  Oh en ik volgde je al op instagram.

 26. 7 december 2016 / 19:38

  Hihi wat een lekkere winactie. Ik doe zeker mee! Ik heb z onlangs nog opgestuurd naar iemand als bedankje, maar eigenlijk zelf nooit geproefd. Vingers crossed;)

 27. 7 december 2016 / 20:08

  OMG Caramel Seasalt daar staat mijn naam gewoon op hoor, maar ik heb ze nog nooit geproefd.

 28. 7 december 2016 / 20:14

  De karamel zeezout variant zag ik toevallig van de week in de supermarkt liggen, wist niet eens dat die bestond. Lijkt me wel erg lekker 🙂

 29. 7 december 2016 / 21:22

  Ik doe heel erg graag mee! Ik zou dan graag mee doen voor de crispy cookie variant, die lijkt mij echt hemels!

 30. Sabrina
  11 december 2016 / 01:49

  Heerlijk! Ik zou de caramel wel willen, maar doe toch mee voor de puurste! Dit voor mijn man omdat wij zijn vorige hebben opgegeten 🙂
  Ik volgde bijna overal, alleen hands off Nog op Facebook geliket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video