De eerste karamel zeezout misser?

Kruidvat Karamel zeezout kruidnoten

Karamel zeezout is niet meer weg te denken uit elk assortiment. Tijdens de Pasen zijn er de karamel zeezout paaseitjes, tijdens de zomer is er ijs te vinden met karamel zeezout smaak. Voor elke andere dag is er natuurlijk de Tony chocolade in deze smaak. Taart, brownies, fudge, chocolademelk… Hierdoor mochten de pepernoten (kruidnoten) natuurlijk niet achterblijven!

Kruidvat karamel zeezout pepernoten

➸ Karamel zeezout kruidnoten

Oké, het kan zijn dat ik vorig jaar onder een steen heb gelegen. Maar voor zover ik wist hadden ze deze variant van de kruidnoten niet. Voor mij was dit een ware ontdekking toen ik in het Kruidvat liep en deze tegen kwam. Er was een mega schap met verschillende smaken. Cappuccino, tiramisu, drie chocolade, truffel, yoghurt en zo ook deze. Omdat ik zelf een groot fan ben van alles in deze smaak, was ik mega enthousiast en nam ik gelijk een grote zak mee naar huis.

Karamel zeezout kruidnoten

Helaas was ik aan de sapkuur toen ik deze kruidnoten kocht, maar toch nam ik ze mee. Ik kon niet wachten tot mijn sapkuur over was om deze zak aan te vallen. Natuurlijk wilde ik eerst wat mooie foto’s maken omdat ik het met iedereen wilde delen. Na dat ik een klein kwartiertje foto’s had gemaakt liep het water me in de mond. Ik nam mijn bakje koffie en ging samen met mijn vriend een serie kijken. EIN-DE-LIJK kon ik de eerste nemen. Ik verwachte heel wat maar werd mega teleurgesteld. Deze kruidnoten zijn echt één hap zout, oh nee.. zeezout. Bleh!

De eerste karamel zeezout misser?

Gelukkig waren deze kruidnoten nog geen paar euro, maar man wat was dit jammer zeg. Na zo een sapkuur hoop je natuurlijk op iets onwijs lekkers. Wij vonden ze echt vies. Normaal zeg je dat je iets niet lekker vind, maar dit was gewoon vies. Ik houd best van zoutig, maar dit was echt overdreven. En ja, omdat ik de foto’s had gemaakt wilde ik wel een artikel delen hihi. Ik ben wel benieuwd of iemand deze al gegeten heeft en ze wél lekker vond?

Liefs,
Rebecca

41 Reacties

 1. 22 november 2016 / 07:47

  Wat zonde zeg dat dit niks was, zeker als je er echt zin in hebt. Ik lust sowieso al geen pepernoten dus ik zou het niet proberen. Leuk idee, jammer dat het niet smaakt. En artikelen over teleurstellingen zijn ook altijd handig vind ik zelf. Xx Laura

 2. 22 november 2016 / 08:37

  Wat jammer dat ze tegenvallen! Dan maar gewoon een reep caramel zeezout Tony chocolonely hihi! Handig om te weten dit want als ik ze had gezien had ik ze anders zeker gekocht!

 3. 22 november 2016 / 08:43

  Wat jammer dat ze tegenvallen want het ziet er wel heel lekker uit hihi!

  Liefs,
  Dascha

 4. 22 november 2016 / 08:58

  Wat jammer dat deze zo tegenvielen! Ik was zelf juist erg benieuwd naar deze smaak, maar eet eigenlijk nooit pepernoten. Ik vind het juist wel leuk om je eerlijke mening over deze pepernoten te weten. Ik ga ze in ieder geval niet zo snel als schoencadeautje geven nu 😉

 5. 22 november 2016 / 09:26

  Oef, dat klinkt echt heel vies. Ik heb ze nog niet geproefd, want ik ga altijd voor de truffelpepernoten die hemels zijn btw ;p

 6. 22 november 2016 / 09:37

  Oeh jammerr dat het niets is. Ze leken me juist super lekker! Ben alsnog benieuwd en zou ze alsnog zelf halen, puur om te proberen, haha!

 7. 22 november 2016 / 10:01

  Ik heb nog nooit iets met karamel zeezout gegeten dus weet ook niet goed wat ik moet verwachten van deze twee smaken. Maar goed, nu weet ik dat ik deze zeker al niet moet kopen 😉

 8. 22 november 2016 / 10:24

  Je zou in eerste instantie denken dat het erg lekker zou zijn haha! Helaas! X

 9. 22 november 2016 / 11:13

  Oh nooo! Haha! Dan maar als troost zo’n lekkere Tony karamel zeezout reep halen! Vind wel dat je dat verdiend hebt 😉

 10. 22 november 2016 / 12:03

  Oh zo jammer dat ze niet lekker zijn! Ik had echt verwacht dat ze geweldig zouden zijn…

 11. 22 november 2016 / 12:21

  Ah dat is erg jammer! Vooral omdat je trek had in iets lekkers na die sapkuur. Dan is dit wel echt een domper… Snel maar een Tony’s halen dan? Haha! Als goedmaker. 🙂

 12. 22 november 2016 / 12:29

  Zonde zeg maar ik moet eerlijk zeggen dat de verpakking en hoe het er uit ziet me al niet trekt en ik ze had laten liggen. Snel een Tony’s halen zou ik zeggen !

 13. 22 november 2016 / 13:06

  Haha, balen is dat altijd als je ergens zo naar verlangt en dat het zo ”vies” tegenvalt! Geef mij ook maar gewoon het witte of bruine melkchocolade laagje eromheen, is veel lekkerder! 😛

 14. 22 november 2016 / 13:36

  Ik hou sowieso niet enorm van pepernoten maar de combinatie van karamel met zeezout vind ik bij de chocolade van Tony Chocolonely wel enorm lekker!

 15. 22 november 2016 / 14:03

  Jammer dat het helemaal niks was. Ze zien er overigens wel heerlijk uit trouwens! Hoe is je sapkuur gegaan?

 16. 22 november 2016 / 14:17

  Ah wat jammer! Zo stom als je je ergens op hebt verheugd en het dan zo tegenvalt! Dan maar een Tony`s, die is sowieso lekker!

 17. 22 november 2016 / 14:19

  Wat jammer dat ze tegenvielen. Ik ben niet zo’n fan van de zeezout Tony’s, vind de reep niet vies maar koop altijd liever een andere smaak, dus zou deze niet zo snel kopen, nu helemaal niet meer 🙂

 18. 22 november 2016 / 15:18

  Dat lijkt me ook niet zo lekker als ze helemaal naar zout smaken! Ik ben laatst bij van Delft pepernotenfabriek geweest en hier heb ik ook karamel zeezout meegenomen. Ze zijn echt super lekker! Misschien moet je die eens proberen?

 19. 22 november 2016 / 15:34

  Ahh jammer dat ze zo erg tegenvallen! Haast ondenkbaar dat iets in de smaak karamel zeezout kan tegenvallen. Mehhh.

 20. 22 november 2016 / 17:45

  Haha bummer!! Ik vind de truffelnoten altijd zo lekker

 21. 22 november 2016 / 18:45

  In chocolade vind ik het helemaal niks. Hier ben ik wel benieuwd naar.

 22. 22 november 2016 / 19:24

  Ohnee! Nu moet ik zeggen dat ik die van Tony ook niet lekker vindt 😮

 23. 22 november 2016 / 20:16

  ik had deze van t weekend ook gekocht en heb ze maar aan mn vriend meegegeven haha. Ik vond trouwens de kruidnoot die erin zat ook niet erg lekker, alsof ze oude kruidnoten van vorig jaar erin hadden gestopt!

  • Rebecca
   Auteur
   25 november 2016 / 21:11

   Hahaha ja inderdaad! Had het bijna niet beter kunnen verwoorden. Ik heb ze uiteindelijk maar weggedaan want niemand vond ze lekker.

 24. 22 november 2016 / 20:34

  Ah wat jammer zeg! ik kende ze sowieso niet, maar als het een hap zout is word je er ook niet bepaald vrolijk van. Ik laat ze lekker liggen.

 25. 22 november 2016 / 22:08

  Ze zien er zoooo lekker uit! Wat balen dat het dan zo tegenvalt. Jammer.

 26. 23 november 2016 / 06:15

  Wat jammer dat ze totaal niet lekker zijn, ik ga ze maar niet kopen ;-).

 27. 23 november 2016 / 07:39

  Haha, wij hadden precies dezelfde ervaring! Toen we de zakken de winkel inzette had 1 iemand meteen een zakje gekocht. Zoveel zout! Jammer.

 28. 23 november 2016 / 10:26

  Begrijpelijk dat je na zo’n sapkuur wel zin hebt in iets lekkers! Wat jammer dat ze niet lekker waren. Toch goed dat je dit deelt, weten wij dit ook alvast haha, het trekt mij namelijk nu ook niet meer.

 29. 23 november 2016 / 19:26

  Door je ervaring zal ik zelf willen proberen. Ik review ook weleens een product dat niet goed bevalt alleen omdat ik al mooie foto’s heb gemaakt.. hihi

 30. 23 november 2016 / 22:55

  Dat is dan heel hard balen als je eindelijk de eerste hap kunt nemen en dat je dan veel te veel zout proeft.

 31. 24 november 2016 / 11:47

  Aaah het klinkt zo lekker, maar jammer dat ze zo tegenvielen! De foto’s zijn in elk geval goed gelukt, ik heb er trek van gekregen haha.

 32. 24 november 2016 / 14:18

  Mooie foto’s heb je ervan gemaakt. Jammer dat ze te zout waren haha. Ik ga ze een keer proberen.

 33. 28 november 2016 / 00:01

  Wat jammer zeg! Ze zien er wel heel smakelijk uit op de foto’s! Haha! Mijn favoriete kruidnoten zijn sowieso truffelkruidnoten. Loooove it!

 34. Nene
  28 november 2016 / 15:46

  Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik vind ze echt superlekker! Eerst karamel en het zoutje proef je pas aan het eind, nog even lekker extraatje.
  Volgens mij ben ik toch niet de enige, in de hele omgeving hier waren ze snel uitverkocht, na de eerste paar zakken (ik kon maar 1 formaat vinden, zo’n 250 gram zakje) heb ik 5 Kruidvatten moeten langsfietsen om ze nog te halen. (toen gingen er natuurlijk ook 5 zakken mee).
  Die mogen ze volgend jaar wel weer maken, en dan hopelijk in een grote oplage, en grotere zakken, nom.

 35. 28 november 2016 / 20:48

  Oh dat is zo naar, als je ergens al langer zin in hebt en het gewoon niet lekker blijkt te zijn! Ik heb deze nog nooit geprobeerd. Eigenlijk vind ik pepernoten met iets er omheen nooit echt lekker hihi. Wel super knap dat je je sapkuur gewoon vol hebt gehouden. Ik wil dat ook nog eens proberen;)

 36. Jeroen
  2 september 2020 / 20:02

  Ik eet nu die van AH eigen merk maar ook niet te doen zo zout. Echt vies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video