Bath & Bodyworks shoplog uit Amerika + winactie reminder

Bath & Bodyworks shoplog uit Amerika + winactie reminder

Een vriendin van mij ging een tijdje geleden naar Amerika. Vanzelfsprekend vroeg ik of zij het één en ander voor mij mee kon nemen. Dat wilde ze wel doen en verder gaf ze aan dat er geen limiet zat aan het aantal wat ze mee kon nemen. Als het maar niet voor overgewicht zou zorgen. Aan de hand van die informatie ging ik de hele Bath & Bodyworks site af om te kijken wat ik wilde. Bereid je voor een op jaloersmakende shoplog met heel veel pumpkin geur!

bath bodyworks shoplog 2016 nl

➸ Bath & Bodyworks 3 wick Candle

Één ding was zeker, ik wilde sowieso de grote kaarsen van Bath & Bodyworks met drie lontjes. Buiten het feit dat de geuren heerlijk zijn, zijn het ook nog eens plaatjes om naar te kijken. Het was een dilemma om er een paar uit te zoeken maar uiteindelijk ben ik heel blij met mijn keuze.

Autumn
Geurnoten: rode appel, sappige vijg, eucalyptus en dennenbalsem

De kaars is inmiddels al weer op en heeft zo een drie weken, bijna elke avond gebrand. De geur verspreidde zich snel door het hele huis en zodra je beneden binnen kwam, rook je de geur al boven in de woonkamer. Een heel warme en gezellige geur, maar tegelijk ook ontzettend fris. I love it.

Marshmallow pumpkin Latte
Geurnoten: pumpkin latte, geroosterde marshmallow, witte gember, praline, musk en sandelwood

Deze kaars ruikt romig. Ik weet niet precies hoe ik het moet uitleggen, maar het eerst wat me te binnen schiet is een romige en warme geur. Als je van pompoen en marshmallow geur houd is dit zeker een aanrader.

Sweater Weather
Geurnoten: verse salie, jeneverbes, eucalyptus en hout

In eerste instantie had ik een beetje spijt van deze geur. Ik ben dol op warme geuren met een tikkeltje fris er in. Deze kaars is precies omgekeerd. Heel erg fris met een heel klein beetje warmte. Het doet me een beetje denken aan een wc geur, of een hele sterke kauwgom. Niet perse vies, maar ook niet zo lekker dat ik deze nogmaals zou aanschaffen.

bath1bath6

➸ Mini scented candle

De periode dat mijn vriendin (hi Jess!) naar Amerika ging, kwam ook de Halloween collectie uit. Lucky me! Ze nam drie mini kaarsjes mee die bij deze collectie hoorde. Ze zijn allemaal ontzettend schattig en zien er zó leuk uit! Boo is een vanille geur met een vleugje marshmallow. Vampire blood is mijn favoriet. Als deze er in het groot was had ik deze zeker aangeschaft. Een geur van aardbeien, jasmijn en pruim. ZO. ONWIJS. LEKKER. Purrfect pumpkin koos ik door de naam en het etiket. Gelukkig is deze geur echt herfst in een kaarsje en is deze niet alleen leuk aan de buitenkant. Deze heeft de geur van pompoen, vanille en bruine suiker.

Deze kaarsjes branden ongeveer 10 uur.

champagne apple & honeybath2

Verder kocht ik nog twee items die niet echt bij een collectie hoorde. Black cherry merlot klonk heerlijk, maar valt een beetje tegen. De geur heeft iets dat me tegen staat, maar alsnog zal ik deze wel opbranden. Daar zijn we nu al een paar avonden mee bezig, maar deze raakt maar niet op. Champagne Apple & Honey is een bodycream en heb ik nog niet geprobeerd. De geur is wel heel erg lekker, voor zover ik dat nu kan ruiken.

purrfect pumpkin

 Purrfect pumpkin Shower Spell & Body Scream

Als eerst, pluspunten voor de namen. Shower spell en body scream. Ik ben dol op die kleine details en dit viel me ook gelijk op. De geur is precies zoals het mini kaarsje en dit is echt de lekkerste bodylotion die ik ooit heb gehad. Purrfect voor deze koude dagen want beide producten zijn ook nog eens goed voedend en maken de huid lekker zacht.

marshmallow pumpkin lattemarshmallow pumpkin latte bath bodyworks

➸ Marshmallow pumpkin Latte body cream & sugar scrub

Als laatst nog één van mijn favoriete geuren van Bath & Bodyworks. Jessica vond deze zelf echt totaal niet lekker en je moet er ook zeker van houden. De geur is erg aanwezig en daar ben ik dol op. Deze producten ruiken weer precies naar de kaars. Ook deze heb ik nog niet gebruikt dus weet ik niet precies hoe de geur is wanneer je crème op hebt. Bath & Bodyworks kennende valt het zeker niet tegen.

bath and bodyworks shoplog nederland

Ondanks dat ik voor mezelf ruim een jaar geleden had besloten om voorlopig geen bodylotions, crèmes en douchegels te kopen.. mocht deze uitzondering wel van mezelf. Hier en daar een uitspatting mag best, toch? De geuren zijn stuk voor stuk heerlijk.

➸ Winactie

Omdat ik stiekem vergeten was dat ik ook een winactie heb lopen van Bath & Bodyworks, link ik deze nog even hier. De winactie was eigenlijk al afgelopen maar wilde nog een keer een reminder doorgeven. Omdat ik dit niet heb gedaan, kies ik volgende week een winnaar uit. Je kunt dus nog één week kans maken op dit heerlijke pakket.

Liefs,
Rebecca

23 Reacties

 1. 24 november 2016 / 07:38

  Wauw, wat een heerlijk merk lijkt me dit! Ik ben dol op geurkaarsen en hoe leuk is het als er crème en scrub met dezelfde geur te krijgen is.

 2. 24 november 2016 / 09:21

  Wat zien deze producten er onwijs leuk uit!! Morgen ga ik eens kijken als ik in New York ben, wil dit eigenlijk ook wel haha! Ik doe overigens al mee aan je winactie!

 3. 24 november 2016 / 09:35

  Oh wat heerlijk allemaal! De verpakkingen alleen al zien er super leuk uit. Ik heb zelf een paar van die handgels, maar ik ben nu eigenlijk ook wel benieuwd naar de kaarsen en body producten.

 4. 24 november 2016 / 11:24

  Oh heerlijk! Ze zien er ook nog eens geweldig uit!

 5. marina
  24 november 2016 / 12:22

  Geweldig pakketje. Ik Doe Zeker Ook Mee.

 6. 24 november 2016 / 19:26

  Love B&BW! Ziet er allemaal heerlijk uit.

 7. 24 november 2016 / 21:55

  Oh dit merk heb ik helemaal niet ingeslagen tijdens onze trip naar Florida. Jammer! Volgend jaar hopelijk een herkansing. Mag wel een lege koffer meenemen met mijn wishlist.

 8. Jessica
  24 november 2016 / 22:15

  Nou wat een lieve vriendin heb jij zeg! Haha 🙂 Ja wat mensen lekker vinden aan die herft geurtjes, mij een vraag hihi. Als jij er maar lekker van kan genieten ! Xxx

 9. 25 november 2016 / 07:11

  Wat fijn dat je vriendin dit alles voor je mee wilde nemen! Dat dit niet voor overgewicht zorgde, haha!

 10. 25 november 2016 / 07:53

  Oh wauw, ben gewoon direct jaloers. Zoveel lekkere producten!

 11. 25 november 2016 / 08:33

  Leuke winactie! Ze lijken allemaal stuk per stuk heerlijk. 🙂

 12. 25 november 2016 / 10:13

  Wauw, alleen die vormgeving van de producten al! Super leuk! Lekker herfstig en ik word er helemaal vrolijk van 🙂 De autumn kaars lijkt mij heerlijk! Liefs

 13. 25 november 2016 / 13:35

  Oh wauw, zo veel spulletjes! Ik ben echt gek op kaarsen maar héél specifiek over wat ik graag ruik en ik val eigenlijk altijd terug op dezelfde geuren… jasmijn, limoen, citroen, lavendel en dat is het zowat haha! Ik ben dus niet erg creatief in het vinden van nieuwe geurtjes. Ik ga binnenkort een hele grote bestelling plaatsen bij Yankee Candles!

 14. 25 november 2016 / 17:55

  Oohh het klinkt allemaal echt heerlijk! Wat lief ook van die vriendin dat ze dit voor je mee heeft genomen!

 15. 25 november 2016 / 19:11

  Wow! Dat zou ik graag even willen ruiken, want ze klinken heerlijk.

 16. Kim
  26 november 2016 / 17:21

  Ooh ik ben gelijk verliefd op die namen! Ik hou echt super veel van geurkaarsen, ik heb ze echt elke avond aan! Xx

 17. 27 november 2016 / 12:04

  Ik heb een aantal kaarsen van dit merk toevallig voor het eerst gezien in een Youtube filmpje, dat vond ik super interessant! Zoveel geuren, oh ik wil ze allemaal testen!

 18. 28 november 2016 / 20:49

  Wat een leuke producten!! Die met die zwarte katjes vind ik echt geweldig;) Lijken me ook echt heerlijk. Ik denk dat ik al mee doe aan je winactie, maar ik zal het even controleren!

 19. 2 december 2016 / 10:02

  Ze hebben altijd van deze heerlijke kaarsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video