Mijn verjaardagsweekend & vader-dochter dag | Vlog #13

Mijn verjaardagsweekend & vader-dochter dag | Vlog #13

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten was ik 18 november jarig. Mijn vader en ik wilde al heel lang samen een dagje weg plannen maar telkens kwam het er niet van. Uiteindelijk leek het ons een leuk idee om met mijn verjaardag een dagje weg te gaan. Helaas moest ik op mijn verjaardag zelf werken, maar de dag voor mijn verjaardag waren we allebei vrij. Hetzelfde weekend vierde ik mijn verjaardag en hadden wij gelijk de housewarming. Ook heeft Mitchell mij heel lief verrast.

➸ Vader-dochter dag in Amsterdam

Al snel kwamen mijn vader en ik op het idee om naar Amsterdam te gaan. Mijn vader is daar geboren en getogen en kon mij dus heel wat meer laten zien dat dat je normaal doet met een dagje Amsterdam. We gingen naar hofjes, aten in een minder bekend restaurant (wacht maar tot je ons reactie ziet in de video) en hebben heel wat gelachen die dag. Eindelijk zijn wij gezellig een dagje weg gegaan en daar ben ik heel erg blij mee. Dit is een dag die ik niet snel zal vergeten <3

➸ Verjaardag & housewarming

Zondag 20 november vierde ik dat ik 25 jaar ben geworden en besloot dit te combineren met ons housewarming. Er kwamen iets meer mensen dan gepland, ondanks dat er een paar mensen nog afgezegd hadden. Het huis was bomvol, maar het was zeker weten gezellig. We hebben mega lieve reacties gekregen op ons huisje en iedereen vond ons meubels prachtig. Yaay!

Mitchell begon de dag goed met een hele lieve verassing. Helaas ging het vloggen hem soms iets minder goed af doordat hij niet wist waar de microfoon zat, hihi. Ik krijg altijd leuke reacties van jullie, dat het zo leuk is dat hij gewoon met mij mee doet. Dit keer besloot hij om zelf een stukje te vloggen! Zo lief!

➸ Mijn verjaardagsweekend vlog

Voor mijn verjaardag en na mijn verjaardag heb ik mij erg jarig gevoeld. Helaas op de dag zelf was dit niet het geval. Er komt hier nog een apart artikel over. Het is niet iets om je zorgen over te maken maar wel iets waar ik nog steeds last van heb. Ook wil ik een video op nemen met alle leuke cadeautjes die ik gekregen heb. Ik ben echt onwijs verwend en iedereen heeft weer mega zijn best gedaan.

Als je wilt abonneren op mijn video’s kun je dat hier doen.

Liefs,
Rebecca

 

24 Reacties

 1. Dieuw
  26 november 2016 / 10:39

  Leuke vlog, echt leuk dat je vader ook gewoon meedoet!!
  Nogmaals gefeliciteerd en wat een super schattige lieve vriend heb je toch !

 2. 26 november 2016 / 11:33

  Super leuke vlog. Wat lief dat je vader even meedoet. Gefeliciteerd met je verjaardag. 25 is echt een prachtige leeftijd, geniet er van. 🙂

 3. 26 november 2016 / 12:01

  Leuke vlog en gefeliciteerd met je verjaardag!:)

 4. 26 november 2016 / 12:05

  Geweldig die ochtend dat Mitchell met de vlog begint! Super leuk! Je vader dochter dag ziet er ook ontzettend gezellig uit, dat Amsterdamse accent van je pa, zo leuk om te horen!

  • Rebecca
   Auteur
   26 november 2016 / 17:49

   Hihi ja, was echt een verassing toen ik de beelden zag. Was zo leuk!

 5. 26 november 2016 / 13:01

  Leuke volg weer!! Wat een mooi/lekker ontbijtje van die lieve Mitchell en wat is papa toch een heerlijke “droogkloot” hahaha!

  • Rebecca
   Auteur
   26 november 2016 / 17:49

   Jaaa lief he, was ook nog eens heel erg lekker.

 6. 26 november 2016 / 16:09

  Nog eens gefeliciteerd met je verjaardag! Klinkt alvast allemaal super leuk, ga ook nog even je vlog bekijken!

 7. 26 november 2016 / 16:32

  Ooh wat een leuk vlog! En wat ziet dat ontbijtje er heerlijk uit! En natuurlijk van harte nog eens gefeliciteerd met jouw verjaardag!

 8. 26 november 2016 / 17:54

  Wat een leuke vlog! En wat superlief dat ‘ie je verraste met een ontbijtje!

 9. 26 november 2016 / 18:25

  Leuke vlog! Heb er echt van genoten en veel gelachen. Gelijk geabonneerd op je kanaal. Volgens mij heb ik je al gefeliciteerd, maar nogmaals gefeliciteerd. En kijk uit naar je volgende vlog, je doet het heel goed én leuk! 🙂

 10. 26 november 2016 / 19:58

  Ah leuk! Ik heb het helemaal gemist, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!

 11. 26 november 2016 / 22:05

  Wat leuk om je volg te zien en bijzonder om een zo een dag je met je vader op pad te gaan.

 12. 27 november 2016 / 00:13

  Nog gefeliciteerd met je 25e verjaardag! Dat ontbijtje wat je vriend maakte zag er super leuk en lekker uit joh. Soms moet je mannen gewoon een ‘subtiele’ hint geven ja, haha.
  Super grappig dat je vader zo leuk mee deed terwijl jij aan het vloggen was. Leuk om te zien! 🙂

 13. 27 november 2016 / 00:15

  Aaah wat super leuk dat je vriend ook een stukje vlogt in je filmpje!! Mijn vriend heet ook Mitchell maar helaas doet hij zoiets leuks niet, hij haat t als ik pogingen tot vloggen doe hahaha

 14. 27 november 2016 / 09:17

  Leuke vlog van leuke en kostbare momenten! Heel fijn om samen iets met je vader te doen!

 15. 27 november 2016 / 09:45

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Achteraf dan en je house verwarming. Wat leuk! Een dagje Amsterdam met je vader, ik wou dat ik het kon. 😉 al regende het. Lief van je vriend met dat ontbijt. 🙂

 16. 27 november 2016 / 12:52

  Wat heb je weer een leuke vlog gemaakt! En zo lief van je vriend hihi, Extra punten 😛

 17. 27 november 2016 / 21:09

  Wat een super leuke vlog meis! En ik heb je nog helemaal niet gefeliciteerd, daarom bij deze alsnog van harte!!

 18. 28 november 2016 / 20:53

  Omg dat is toch niet normaal hoe lief je vriend je had verwend!! Echt te lief om te zien! En ook echt schattig hoe je met je vader op pad was;) Echt een leuke vlog!

 19. 2 december 2016 / 09:49

  Wat een fijne vader heb je..! Super leuk dat u vriend zo een heerlijke ontbijtje heeft gemaakt dat der echt heerlijk uit. En zo een gezellige bende, kan ik me goed voor stelen dat je een super verjaardag hebt gehad meid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video