Outfit ➸ Bordeaux cut out

Outfit ➸ bordeaux cut out

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een outfit liet zien op mijn blog. Omdat ik er nog steeds leuke reacties op krijg laat ik vandaag weer eens een outfit zien. Het is een outfit die perfect bij mij past, want het is wederom met een rokje. Ik kan er niets aan doen, het is gewoon zo leuk. Rokjes vind ik één van de makkelijkste items om te combineren.

outfit Primark coolcat

Een tijdje geleden ging ik gezellig met mijn moeder een dagje naar Harderwijk. Het oorspronkelijke idee was sowieso al om foto’s te maken, maar we besloten om dit te combineren met een lekkere lunch en cappuccino. Mijn moeder en ik doen het helaas iets minder vaak dan dat we zouden willen, maar als het aan ons lag deden we dit elke week. In Harderwijk zijn er zo veel leuke plekjes om foto’s te maken en voor deze outfit vonden we het bruggetje wel een leuke locatie.

Outfit of the day 2016

➸ Plissé rokje

Zoals ik al eerder vertelde vind ik rokjes ontzettend makkelijk om te combineren. Dit plissé rokje kocht ik per toeval bij de Coolcat. Ik had zo een beetje elke winkel gehad en nergens vond ik een leuk rokje. Als laatste optie had ik de Coolcat en zag al heel snel dit rokje hangen. Eindelijk geen rokje waarbij mijn billen er gewoon onder uit komen. De rokjes worden allemaal steeds korter.

➸ Bordeaux cut out

De trui die ik aan heb is een cropped trui van de Primark. Ik ben al jaren verliefd op de khaki kleurtjes maar daar hoort bordeaux nu helemaal bij. Voorheen dacht ik dat de kleur mij heel bleek zou maken maar dit is helemaal niet het geval. De trui zelf is cropped, maar wanneer je deze in een rokje stopt zie je daar natuurlijk helemaal niks van.

rebecca denise outfit postb5

➸ Accessoires

Op het gebied van sieraden heb ik het onwijs simpel gehouden. Het rokje valt al erg op door het plissé effect en de trui heeft als toevoeging dat er cut outs zitten op de schouders. Zoals jullie misschien wel weten hoeft het bij mij niet allemaal over the top. Qua sieraden had ik alleen een ring om van Beautiful Bijoux. Ook het horloge die ik om had komt er vandaan, maar deze ben ik helemaal vergeten op de foto te zetten.

➸ De laarsjes

De laarsjes die ik aan heb zijn echt nieuwe liefdes. Oké heel nieuw zijn ze niet meer, maar verliefd ben ik wel. Eigenlijk zijn ze leuker zonder panty omdat je dan het effect van de laarsjes goed ziet. De laarsjes bevatten namelijk ook cut outs aan de zijkanten. Verder twee gouden riempjes en op de achterkant een rits met een goud detail. Gelukkig dat er een rits in zit want niks is vervelender dan riempjes gebruiken. De laarsjes heb ik besteld op Tinqerbell Fashion. Een iets minder bekende webshop maar zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Rebecca Denise outfit

Mocht deze outfit je bekend voor komen, dan kan dit kloppen. Deze outfit droeg ik ook in mijn Fall Lookbook. Toch vind ik het altijd wel leuk om ook foto’s te delen van de outfits die ik laat zien in een filmpje.

Liefs,
Rebecca

42 thoughts on “Outfit ➸ Bordeaux cut out

  1. Bordeaux staat je goed en het maakt je inderdaad helemaal niet bleek! Vind je trui heel gaaf . Ik hou echt van die kleur! Ook gecombineerd met die rok ziet het totaal er heel leuk uit. Tof! 🙂

  2. Ben al tijden opzoek naar zo een rokje, nooit gedacht dat het bij de Coolcat vandaan komt. Dat is inderdaad niet een winkel die ik snel inloop. Toch maar even gaan kijken dan hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *