Outfit ➸ Bordeaux cut out

Outfit ➸ bordeaux cut out

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een outfit liet zien op mijn blog. Omdat ik er nog steeds leuke reacties op krijg laat ik vandaag weer eens een outfit zien. Het is een outfit die perfect bij mij past, want het is wederom met een rokje. Ik kan er niets aan doen, het is gewoon zo leuk. Rokjes vind ik één van de makkelijkste items om te combineren.

outfit Primark coolcat

Een tijdje geleden ging ik gezellig met mijn moeder een dagje naar Harderwijk. Het oorspronkelijke idee was sowieso al om foto’s te maken, maar we besloten om dit te combineren met een lekkere lunch en cappuccino. Mijn moeder en ik doen het helaas iets minder vaak dan dat we zouden willen, maar als het aan ons lag deden we dit elke week. In Harderwijk zijn er zo veel leuke plekjes om foto’s te maken en voor deze outfit vonden we het bruggetje wel een leuke locatie.

Outfit of the day 2016

➸ Plissé rokje

Zoals ik al eerder vertelde vind ik rokjes ontzettend makkelijk om te combineren. Dit plissé rokje kocht ik per toeval bij de Coolcat. Ik had zo een beetje elke winkel gehad en nergens vond ik een leuk rokje. Als laatste optie had ik de Coolcat en zag al heel snel dit rokje hangen. Eindelijk geen rokje waarbij mijn billen er gewoon onder uit komen. De rokjes worden allemaal steeds korter.

➸ Bordeaux cut out

De trui die ik aan heb is een cropped trui van de Primark. Ik ben al jaren verliefd op de khaki kleurtjes maar daar hoort bordeaux nu helemaal bij. Voorheen dacht ik dat de kleur mij heel bleek zou maken maar dit is helemaal niet het geval. De trui zelf is cropped, maar wanneer je deze in een rokje stopt zie je daar natuurlijk helemaal niks van.

rebecca denise outfit postb5

➸ Accessoires

Op het gebied van sieraden heb ik het onwijs simpel gehouden. Het rokje valt al erg op door het plissé effect en de trui heeft als toevoeging dat er cut outs zitten op de schouders. Zoals jullie misschien wel weten hoeft het bij mij niet allemaal over the top. Qua sieraden had ik alleen een ring om van Beautiful Bijoux. Ook het horloge die ik om had komt er vandaan, maar deze ben ik helemaal vergeten op de foto te zetten.

➸ De laarsjes

De laarsjes die ik aan heb zijn echt nieuwe liefdes. Oké heel nieuw zijn ze niet meer, maar verliefd ben ik wel. Eigenlijk zijn ze leuker zonder panty omdat je dan het effect van de laarsjes goed ziet. De laarsjes bevatten namelijk ook cut outs aan de zijkanten. Verder twee gouden riempjes en op de achterkant een rits met een goud detail. Gelukkig dat er een rits in zit want niks is vervelender dan riempjes gebruiken. De laarsjes heb ik besteld op Tinqerbell Fashion. Een iets minder bekende webshop maar zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Rebecca Denise outfit

Mocht deze outfit je bekend voor komen, dan kan dit kloppen. Deze outfit droeg ik ook in mijn Fall Lookbook. Toch vind ik het altijd wel leuk om ook foto’s te delen van de outfits die ik laat zien in een filmpje.

Liefs,
Rebecca

42 Reacties

 1. 28 november 2016 / 06:17

  Wat een toffe outfit! Dat rokje is heel leuk en je hebt het ook superleuk gecombineerd met de trui. Gaaf die details bij je schouders!

 2. 28 november 2016 / 07:49

  Die kleur staat je prachtig! Toffe outfit ook:)

 3. 28 november 2016 / 08:33

  Wat een mooie outfit, ik vind hem echt heel leuk. Helemaal mijn style!

 4. 28 november 2016 / 09:18

  Mooie outfit! Het past allemaal perfect bij elkaar! En ik vind je rokje ook heel gaaf!

 5. 28 november 2016 / 09:20

  Ik had al het idee dat ik deze gezien had… mooie locatie ook!

 6. 28 november 2016 / 10:10

  Je hebt duidelijk je eigen stijl, het staat je en dat straal je ook uit. Ik vind de rok, de laars en de look echt leuk om te zien. Al ben ik misschien wat te oud voor de rok. 😉

  • Rebecca
   Auteur
   28 november 2016 / 11:24

   Ik denk dat ik nu inderdaad wel mijn stijl gevonden heb. Ben dol op rokjes. Volgens mij ben je nooit te oud voor rokjes.

 7. 28 november 2016 / 11:01

  Mooie foto’s en leuke oufit. Die truitjes met ‘gaten’ bij de mouwen zie ik bij iedere winkel wel weer terug komen, helemaal in de mode weer dus 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   28 november 2016 / 11:25

   Het is inderdaad wel echt iets van nu. Voorheen moest ik er niks van weten, maar nu vind ik het erg leuk.

 8. 28 november 2016 / 11:58

  Bordeaux staat je goed en het maakt je inderdaad helemaal niet bleek! Vind je trui heel gaaf . Ik hou echt van die kleur! Ook gecombineerd met die rok ziet het totaal er heel leuk uit. Tof! 🙂

 9. 28 november 2016 / 12:55

  Wat een leuke outfit! Is het niet koud om met dit weer in rokjes te lopen? Maar de trui is echt super mooi! Ook de kleur vind ik geweldig.

 10. 28 november 2016 / 15:45

  Wat een super classy outfit! Ik vind je laarsjes echt super leuk!

 11. 28 november 2016 / 16:08

  Wat leuk outfitje! Ik vind outfitje met donkere kleuren sowieso altijd mooi en dit zou zo in mijn kast kunnen hangen.

 12. 28 november 2016 / 16:15

  Je outfit kwam me al bekend voor. Heel leuk! En ik had niet verwacht dat ‘ie bij Coolcat vandaan kwam!

 13. 28 november 2016 / 17:06

  Looking good! Steeds als ik je outfits (met rokje) zie denk ik “ik moet echt vaker rokjes dragen”. Tot nu toe nog niet gelukt haha. Oeps.

  • Rebecca
   Auteur
   28 november 2016 / 19:03

   Doeeen! Gewoon beginnen met een simpel rokje en al snel merk je hoe leuk en makkelijk het is ^^

 14. 28 november 2016 / 18:01

  De kleur van dat topje staat je ERG leuk! <3

 15. 28 november 2016 / 19:29

  Wat een leuke outfit, het staat je heel goed!

 16. 28 november 2016 / 20:40

  ah super leuk! je hebt het super leuk gecombineerd met dat rokje & de schoentjes! Staat je weer heel leuk! Woon je (net als ik) dichtbij harderwijk? :-0

  • Rebecca
   Auteur
   30 november 2016 / 16:47

   Ik woon ongeveer een half uurtje rijden van Harderwijk. Best dichtbij dus ^^

 17. 28 november 2016 / 20:54

  Ik had hem inderdaad al even gezien in je fall lookbook. Echt super mooi en ook echt iets dat ik zou dragen hihi. Staat je prachtig!

 18. 28 november 2016 / 22:36

  Supermooie outfit! Ik vind rokjes juist heel lastig eigenlijk, ik draag liever jurkjes of broeken. Grappig hoe stijlen verschillen 🙂

 19. 28 november 2016 / 22:53

  Super mooie foto’s! Ik vind jouw outfits altijd erg geslaagd!

 20. 29 november 2016 / 08:53

  Classy lady <3 Echt een super mooie outfit Rebecca! Liefde voor jouw stijl!

 21. 29 november 2016 / 10:17

  Staat je echt prachtig! Ik vind zulke rokjes ook zo leuk staan 🙂 Bij de Coolcat kijken zou niet snel bij me opkomen. Toch zeker de moeite waard dus!

 22. 29 november 2016 / 12:06

  Ik vind de laatste foto heel mooi. De outfit staat je goed, leuk gecombineerd met de stoere schoenen.

 23. 29 november 2016 / 12:51

  Bordeaux vind ik ook een erg mooie kleur! Staat je ook heel goed 🙂

 24. 29 november 2016 / 12:52

  Wat een super mooie look! Lijkt me echt perfect voor éénder welk kerst/oudejaar feest!

 25. 29 november 2016 / 13:07

  Wat ben je mooi! Ik zou zo deze outfit zelf ook kunnen dragen 🙂

 26. 29 november 2016 / 21:22

  Mooie outfit hoor staat je super!!
  Snel weer een keer naar Harderwijk!?

 27. 29 november 2016 / 22:44

  Ben al tijden opzoek naar zo een rokje, nooit gedacht dat het bij de Coolcat vandaan komt. Dat is inderdaad niet een winkel die ik snel inloop. Toch maar even gaan kijken dan hihi

 28. 29 november 2016 / 23:11

  Die laarsjes <3 Kan me voorstellen dat je verliefd bent 🙂 En ze staan gewoon ook erg stoer bij deze outfit. Heel leuk gecombineerd!

 29. 1 december 2016 / 18:37

  Leuke outfit. Ik wil nog steeds een rokje kopen maar dan een van nepleer. Alleen zijn die rokjes die ik leuk vond helaas te groot.

 30. 2 december 2016 / 09:33

  Wat een super mooie outfit is het meid. Het sta je beeldig.

 31. 6 december 2016 / 15:31

  Echt een prachtige outfit! <3 Zulke rokjes zijn inderdaad makkelijk en leuk te combineren. Ik heb ook een hekel aan te korte rokjes haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid