Triwa horloge – Sort of black gold

Triwa horloge - sort of black goldEen tijdje geleden deelde ik met jullie mijn wishlist van cadeautjes die ik wel zou willen voor mijn verjaardag. Natuurlijk had ik gehoopt dat ik het één en ander er van kreeg, maar verwachten deed ik het niet. Het was namelijk niet een heel goedkoop lijstje. Toch heb ik er best wel wat items van gekregen en vandaag deel ik met jullie één van mijn nieuwe liefdes. Eindelijk een Triwa horloge!

triwa horloge review

 Triwa

Triwa is een horloge merk dat al een langere tijd op mijn wishlist stond. Ik vind het merk ontzettend mooi en allemaal hebben ze iets unieks. De meeste weten nu wel dat ik gek ben op horloges, zo gek was het dus niet dat deze op mijn wishlist stond. De variant die ik het mooist vond was ook nog eens goed afgeprijsd. Nu helaas niet meer, dus het was de perfecte periode om deze cadeau te krijgen.

sort of black triwa gold watchTriwa horloge review sort of black

➸ Sort of Black Gold

Het horloge die er voor mij gelijk uitsprong was de sort of black gold. De naam snapte ik niet helemaal, maar het schijnt een hulde te zijn naar de kleur zwart. Omdat we met zijn alle steeds minder zwarte horloges dragen maar Triwa wilt laten zien dat het nog prima kan. Het horloge is dus helemaal goud, maar komt ook met een zwart/bruin bandje.

Zelf had ik echt geen idee dat het horloge ook met een zwart bandje kwam. Ik opende het cadeautje op mijn verjaardag zelf en daarom schrok ik ook best. Er ging van alles door mijn hoofd en hoe bracht ik het nou subtiel dat dit het verkeerde horloge was en ik deze eigenlijk helemaal niet mooi vond? Gelukkig zag mijn moeder mijn geschrokken gezicht en vertelde dat er ook gewoon gouden bandjes bij zaten en dat je deze heel makkelijk kunt vervangen.

triwa horloge Triwa sort of black

Eenmaal het horloge aangepast te hebben naar de gouden bandjes, is deze prachtig. Het subtiele logo en de kleine gouden details die staan voor de cijfers zijn precies wat ik mooi vind aan een horloge. Ik heb wel een tijdje getwijfeld of ik voor zilver of goud ging, maar uiteindelijk ben ik erg blij met deze.

Triwa sort of black gold is online te koop en kost op dit moment €194,25

Liefs,
Rebecca

Related Post

22 thoughts on “Triwa horloge – Sort of black gold

  1. Ahh haha, ik snap dat je schrok toen je het andere bandje zag. Overigens wel heel leuk dat je twee verschillende bandjes er bij krijgt! Gelukkig kon je gelijk de ander er op zetten. 🙂 Hij is mooi hoor!

  2. Mijn complimenten, ik vind deze horloge echt heel mooi! Ik zal er ook super blij mee zijn als het mijn verjaardagscadeau is! Ik kan me voorstellen dat je eerst schrikt. Gelukkig kan je de band wel omruilen. 😉

  3. Waaaaauw, wat een onwijs mooi cadeau Rebecca <3 Een hele mooie toevoeging aan je horloge collectie. En wat tof dat er twee bandjes bij zitten! Kan je lekker afwisselen, ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *