Een fancy feestje in een loft door Colmar | Vlog #12

Een fancy feestje in een loft door Colmar | Vlog #12

Huh, weer een vlog? Dat klopt, ik heb er gewoon nóg één. Afgelopen dagen heb ik zo veel leuke en bijzondere dingen gedaan dan het allemaal vlog waardig was, hihi. Dit keer was ik uitgenodigd om aanwezig te zijn op een heel leuk feestje. Het feest werd georganiseerd door Colmar en was 0p een prachtige locatie. Nog nooit heb ik een feestje gehad op een locatie zoals deze.

➸ Colmar meets Amsterdam

Het feestje werd georganiseerd door Colmar, ter ere van een nieuwe collectie. Ik dacht zelf dat het een soort van modeshow zou worden, maar dit was niet het geval. Het werd een avondje uit, met op de achtergrond een collectie die werd geshowd. De hele avond werd er ontzettend leuk muziek gedraaid door onder andere Kris Kross. De hele avond werden er heerlijke hapjes aangeboden en was er open bar. Het feest was goed georganiseerd, maar het aller mooist vond ik nog het uitzicht. Ik kon bijna niet stoppen me naar buiten kijken. Sowieso klinkt een feestje in het Loft van de Amsterdam Toren al erg leuk, maar om mee te maken is nóg leuker. In de vlog kun je mee genieten van het prachtige uitzicht en van wat andere leuke sfeerbeelden.

➸ Rooftop party vlog

Ik hoop dat deze vlog weer leuk was om naar te kijken. Misschien niet helemaal wat jullie tot nu toe van mij gewend zijn, maar toch weer leuk om naar te kijken. Althans, dat hoop ik. OOOH en mag ik dan ook even iedereen bedanken die op mij geabonneerd is. Ik heb namelijk de duizend abonnees behaald en ik ben oprecht zó blij. Ik krijg altijd onwijs lieve reacties op mijn filmpjes en dat voelt zo goed. Mocht je niet geabonneerd zijn, dan kun je dat hier toch nog even doen. Heel erg bedankt weer voor het kijken lieve mensen!

Liefs,
Rebecca

8 Reacties

 1. 20 november 2016 / 12:25

  Wauw wat een prachtige locatie!! En wat ben je toch een beauty ??

 2. 20 november 2016 / 17:34

  Het is wel een hele mooie locatie zeg en wat een gezelligheid

 3. 21 november 2016 / 11:11

  Hele toffe locatie! Ziet er zeker gezellig uit!

 4. 21 november 2016 / 21:48

  Erg mooie locatie en weer een leuke vlog heb je er van gemaakt! xx

 5. 21 november 2016 / 21:59

  Wat gaaf dat je 1000 abonees hebt gehaald! En super leuke vlog weer. Ik vind jullie samen ook altijd zo schattig! Super leuk om naar te kijken. Geiten vind ik ook niet leuk haha.

 6. 22 november 2016 / 14:21

  Leuk filmpje zeg! Wat gaaf dat je hier bij mocht zijn, en wat een gave locatie! Jullie zijn echt een leuk stel samen!

 7. 22 november 2016 / 14:57

  Hele leuke vlog weer om naar te kijken. Vind het zo tof dat je vriend ook gewoon in beeld is en ik moest ontzettend lachen om jullie outfits, toen hij over de merken begon. Zo herkenbaar, mijn vriend is ook meer van de merken haha. Nou ja, super leuk weer om mee te kijken met jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video