IT’S MY BIRTHDAY! 25 jaar oud + DM winactie

IT'S MY BIRTHDAY! 25 jaar oud + DM winactie

Vandaag, achttien november werd ik vijfentwintig jaar geleden geboren! Yaaay, happy birthday to me! Over het algemeen is het zo dat hoe ouder je word, hoe minder zin je hebt in je verjaardag. In dit geval is het voor mij dit jaar anders. Voor het eerst sinds een paar jaar heb ik er weer echt een keer zin in. Mede doordat ik het aankomende zondag ga vieren en bijna iedereen ook daadwerkelijk kan. Dat is echt een wonder.

happy birthday to me

➸ Wat is er dan zo speciaal?

Wat het dit jaar nóg specialer maakt, is dat ik mijn verjaardag voor het eerst vier in ons eigen huis. Eerst wilde ik het voorbij laten gaan en het volgend jaar pas weer vieren, aangezien het huis nog niet af is. Maar toch vind ik het ergens wel mooi dat ik nu al een kwart eeuw word. Mijn verjaardag vier ik in combinatie met onze housewarming, zodat mensen ook gelijk ons stulpje kunnen bekijken. Twee in één en dat vraagt om een goed feestje.

➸ Wie jarig is trakteert! 

Net als vroeger op school, is het nu mijn beurt om uit te delen. Helaas kan ik niet iedereen iets geven dus heb ik besloten weer een winactie te organiseren. Het is een heerlijk verwenpakket van DM met onder andere producten van Balea. Een pakketje dat iedereen wel kan gebruiken tijdens deze donkere dagen. Want tijd voor jezelf is ook erg belangrijk. Je hoeft je alleen maar te abonneren op mijn youtube kanaal, een duimpje omhoog te geven en daarna even reageren dat je mee doet. Een geldig email adres is daarbij heel belangrijk.

Ik hoop dat jullie het een leuke winactie vinden en dat jullie natuurlijk mee gaan doen. Het is tenslotte erg simpel om hier aan deel te nemen. De winactie loopt tot en met 18 december, precies een maand dus. Veel succes! Dan ga ik duimen dat ik wat leuke dingen krijg van mijn birthday wishlist, hihi.

Liefs,
Rebecca

33 Reacties

 1. 18 november 2016 / 07:25

  Van harte gefeliciteerd! Een fijne dag vandaag!

 2. 18 november 2016 / 07:42

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooie dag van vandaag in jullie nieuwe huis!

 3. 18 november 2016 / 09:15

  Gefeliciteerd! Een speciale dag met een speciale leeftijd, geniet ervan! En veel plezier zondag ! X

 4. 18 november 2016 / 10:08

  Gefeliciteerd! Wens je een fijne dag en heel veel plezier zondag!

 5. Michiel
  18 november 2016 / 10:38

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Maak er een mooie dag van. Wat een leuke giveaway actie. Fingers crossed dat ik win zodat ik mijn vrouw een mooie verrassing kan bezorgen ;-).

 6. 18 november 2016 / 11:26

  Gelukkige verjaardag! Veel plezier op je verjaardagsfeest/housewarming! xo

 7. 18 november 2016 / 11:32

  Van harte gefeliciteerd en maak er een feestelijke dag van! Wat heerlijk dat Balea in je pakket zit, hopelijk kan ik er nu ook eens mee kennismaken. “Tweedehands”nagellak is geen probleem, het is juist zonde als je dat weg zou gooien. Ik twijfel ook altijd of ik daar iemand blij mee kan maken…
  Ik doe graag mee, zo een mooi pakket, leuk!

 8. 18 november 2016 / 11:40

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hele fijne dag vandaag! X

 9. 18 november 2016 / 12:46

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er nog een gezellige dag van! Ik ben donderdag jarig en ik vier het volgende week zondag. Het is ook de eerste keer dat iedereen kan komen echt een wonder.

  Ik doe graag mee voor dit te gekke pakketje van de dm. Ik ben al een tijdje geabonneerd op je youtube kanaal (liekeee24)
  Ik volg je ook op instagram (liekevv24)

 10. 18 november 2016 / 13:33

  Gefeliciteerdddd! Super mooie foto’s en ik ga je filmpje bekijken én uiteraard meedoen 😉

 11. Marina
  18 november 2016 / 14:32

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Mooie leeftijd.wat een leuke winactie. Ik volg je al op verschillende kanalen. Toffe filmpjes en blogs. Een hele leuke dag vandaag! groetjes van Marina.

 12. 18 november 2016 / 14:38

  Gefeliciteerd Rebecca! Ik vind 25 een mooie leeftijd die zeker gevierd mag worden. Ik ga zeker meedoen 🙂 x

 13. 18 november 2016 / 16:09

  Gefeliciteerd met je verjaardag! 25 Jaar is inderdaad een mooie leeftijd! Ik doe graag mee met de winactie, hihi!
  Liefs,
  Elles

 14. 18 november 2016 / 16:56

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

 15. 18 november 2016 / 20:05

  Van harte gefeliciteerd en veel plezier alvast zondag!

 16. 18 november 2016 / 21:43

  Van harte gefeliciteerd!! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad en nu nog een mooie avond hebt! Natuurlijk doe ik ook graag mee aan je winactie, een DM pakketje met oa Balea is altijd heerlijk 🙂

 17. Linda Raaijmakers
  18 november 2016 / 22:10

  Gefeliciteerd!! Ik vind het zo’n gaaf pakket dat ik alles uit de kast getrokken heb 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers (gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en getweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)
  Google+: lindaenbjorn (volg en gedeeld)

  groetjes Linda

 18. 18 november 2016 / 22:52

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Volgend jaar vier ik ook mijn 25e verjaardag in mijn echt eigen huisje. Zal net zo speciaal worden hoop ik:)

 19. 18 november 2016 / 23:16

  Een hele fijne verjaardag het laatste uurtje! 🙂

 20. Anita te Gussinklo
  19 november 2016 / 00:18

  Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  En veel plezier op je feestje/housewarming.

 21. ilsiee prins
  19 november 2016 / 10:14

  Gefeliciteerd!! 😉 Op naar de volgende gezonde en gelukkige jaartjes!
  Heel graag vier ik je feestje mee, wat een superleuke actie!
  Groetje Ilsiee

 22. Jolijn
  19 november 2016 / 10:40

  Gefeliciteerd, ik maak graag kans op dit leuke pakketje (:

 23. Claudia Diependaal
  20 november 2016 / 00:13

  Alsnog gefeliciteerd, ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt. Ik doe graag mee. Leuk pakket!

 24. Claudia Diependaal
  20 november 2016 / 00:15

  Alsnog gefeliciteerd, ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt. Ik doe graag mee. Leuk pakket!

  Ik volg je overal ?

 25. Hinke
  20 november 2016 / 23:32

  Te laat, maar alsnog gefeliciteerd!! Ik doe mee, ik volg je overal op.

 26. 21 november 2016 / 21:13

  Nog van harte gefeliciteerd! 25! Ik wou dat ik nog even terug mocht naar die leeftijd 😀 ik heb je filmpje een duim gegeven ben nu abonnee van je youtube kanaal 🙂 verder volg ik je overal al 😉 ik doe graag mee aan de winactie. I luv DM en Balea 🙂

 27. 21 november 2016 / 21:56

  Ik zie het nu pas, nog van harte gefeliciteerd meid. Heerlijk nog maar 25, lekker genieten! Ik doe graag mee met je winactie. Heel erg gaaf! Ik hoop dat je alles hebt gekregen op je wishlist;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video