Action shoplog | Een hele boel kerst spullen

Action shoplog | Een hele boel kerst spullen

Zoals de meeste van jullie wel weten, woon ik nog niet zo lang samen met mijn vriend. Dit jaar vieren wij voor het eerst kerst in ons eigen huisje. Natuurlijk kan kerst niet zonder versiering, maar daar had ik nog helemaal niks van. De perfecte plek om naar toe te gaan is dan uiteraard de Action. Ik ben erg goed geslaagd en deel daarom graag mijn kerst aankopen.

snow spacer

In eerste instantie zouden wij geen boom nemen, omdat het budget er niet voor was. Toch vonden we het achteraf erg zonde en besloten we om een boom aan te schaffen. Ik ging er tijdens het shoppen voor deze spulletjes duidelijk vanuit dat wij geen boom zouden nemen en kocht een hele hoop varianten van bomen. Al met al valt het best mee en zie ik in het huis alsnog niet een overload aan kerstversiering. Of terwijl; I NEED TO SHOP MORE! Goed excuus, right? Gelukkig heb ik nog cadeau bonnen van de Intratuin en van Xenos liggen dus ik denk dat het wel goed komt.

Action shoplog | Een hele boel kerst spullen ?

Natuurlijk hoop ik dat jullie deze video weer leuk vonden om te zien. Als je meer video’s van mij wilt zien kun je je hier abonneren op mijn kanaal. Zo blijf je automatisch op de hoogte van mijn nieuwste video’s én help je mij een stapje dichter bij de 1500 abonnees te komen. Heb jij al veel nieuwe kerst aankopen gedaan?

Liefs,
Rebecca

18 Reacties

 1. 8 december 2016 / 17:57

  Leuke shoplog! De boompjes vind ik eigenlijk wel erg leuk staan, in plaats van de ‘standaard’ versiering. En ik was wel heel erg benieuwd naar de boom die je toch besloot te kopen 😉

 2. 8 december 2016 / 17:58

  Ik snap je helemaal over nog meer kunnen kopen. Leuke items heb je gekocht. Ik heb vaak bewondering hoe Action dat doet!

 3. 8 december 2016 / 19:27

  Leuke video! En je hebt leuke dingen geshopt. Ik heb laatst een aantal dingen bij de Xenos gekocht. Daar zou ik als ik jou was ook even heen gaan 🙂

 4. 8 december 2016 / 21:08

  Leuke kerst decoratie heb je gekocht meid. Super mooi.

 5. 8 december 2016 / 21:13

  Wat een toffe items allemaal! Ik geef je groot gelijk dat je je flink hebt uitgeleefd. Kerst is geen kerst zonder leuke versiering 🙂 Ik vind vooral de ster met lampjes erg gaaf!

 6. 9 december 2016 / 09:31

  Wauw, wat hebben jullie een hoop super leuke en mooie items gescoord! Vooral de witte ster en witte boom zijn favoriet. Ik heb nu meteen de neiging om heel hard naar de Action te rennen, maar stiekem heb ik al genoeg kerstspullen gekocht/in huis staan.

 7. 9 december 2016 / 09:54

  Wat een toffe items! Ik moet snel naar de Action zo te zien, haha!

 8. 9 december 2016 / 11:49

  Leuke spulletjes heb je allemaal gekocht! Ben benieuwd hoe je boom er straks uit ziet 🙂
  Ik heb dit jaar ook al aardig wat kerst aankopen gedaan 😀

 9. 9 december 2016 / 14:00

  Leuke spulletjes heb je geshopt. Ben vanmiddag ook maar even richting de Action gegaan. Lekker een hoop prul gekocht, heerlijk 🙂

 10. 9 december 2016 / 14:37

  Die sneeuwman en boompjes zijn zo schattig. Leuke dingen heb je zeker gekocht. Ik heb dit jaar nog geen nieuwe dingen gekocht. Ga ik morgen misschien wel doen. 😉

 11. 9 december 2016 / 15:34

  Oh, wat een leuke items! Ik heb echt zin in kerst!

  Love,
  Dascha

 12. 9 december 2016 / 17:16

  Leuk he die Kerst spullen, ik heb dit jaar alleen een paar nieuwe dingen in de USA gekocht.

 13. 10 december 2016 / 14:53

  De Action blijft een heerlijke winkel hihi en helemaal als je zo lekker los kunt gaan. Je hebt super leuke dingen gekocht en mij ook weer geïnspireerd 🙂 Ik ga de marble kaarsen vragen voor kerst!

 14. 10 december 2016 / 15:11

  Die grijze/zilveren boompjes die je hebt gekocht OH MY GOD! Oké ik was afgelopen week dus 2 dagen in Amsterdam en we waren ergens iets gaan drinken en hun hadden die exacte boompjes op de tafels staan. We vonden ze zo leuk en nu weet ik waar ze vandaag komen YAY! Ik doe m’n best om vandaag nog naar de action te rijden haha! Super leuke video trouwens ook weer.

 15. 10 december 2016 / 21:58

  Action shoplogs zijn altijd leuk! In de Action hebben ze superleuke kerstspulletjes. Je hebt mooie aankoopjes gedaan. Ik koop daar ook altijd waxinelichtjes.

 16. 13 december 2016 / 22:29

  Haha ik hou zo van de action. Ik wil echt nog een keer naar de grootste action van Nederland, weet even niet meer waar die zit;) Super leuke spulletjes heb je gekocht!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video