Runway Hit | MAC lipstick review

Mac runway hit lipstick review

Voor mijn verjaardag heb ik in totaal drie MAC producten gekregen. Je kan wel zeggen dat ik echt verwend was die avond. Ik kreeg een lipstick die op mijn wishlist stond, maar ook een lipstick die er niet op stond. Sterker nog, ik had er zelfs nooit van gehoord. Ik dacht de meeste lipsticks wel te kennen, maar Runway Hit was toch echt nieuw voor mij.

mac runway hit lipstick review

 Runway Hit

Ik kreeg deze lipstick voor mijn verjaardag van Roxanne. Ze wilde iets anders doen dan de standaard Faux die ik nog net niet dag en nacht op heb en daarom vroeg ze advies bij de Mac counter. Ze vertelde de vrouw dat ik een lichte huid heb en erg blond haar. Al snel werd Runway Hit tevoorschijn getoverd en de vrouw garandeerde haar dat deze kleur goed bij mij zou passen. Het is best tricky om een lipstick voor een ander te kopen, maar je mag er van uit gaan dat ze daar wel weten wat ze doen.

Runway hit mac lipstick

 Mijn eerste indruk

De eerste indruk die ik had toen ik de huls opende was positief. De naam zei me helemaal niets en kon me er niks bij voorstellen. Daarom was ik toch wel erg blij toen ik de dop er af haalde. Het zag er uit als een nude lipstick maar toch met flink wat kleur. Een beetje roze maar ook zeker iets van oranje. Het lijkt een beetje een mix tussen Faux & Mehr. Zeker een mooie combinatie en ik was ontzettend benieuwd.

mac runway hit on the lips

 On the lips

Eerlijk? Ik weet het niet zo goed met dit kleurtje. Tijdens het aanbrengen leek deze totaal niet op de kleur in de huls. Wat ik zag in de lipstick dat er een beetje oranje in zit klopt helemaal, want deze lipstick is erg oranje. Zo op de foto vind ik de kleur me best staan, maar in het echt kon ik er niet echt aan wennen. Toch droeg ik deze een paar dagen geleden buiten en kreeg ik een complimentje van een meisje achter de kassa. Misschien moet ik deze gewoon vaker op doen óf deze er rond de zomer weer bij pakken. De kleur vind ik namelijk erg zomers en misschien net te kleurrijk voor de winter. Oh wat vind ik dit lastig..

mac runway hit lipstick

Dit is echt even een lipstick kleurtje waarbij ik jullie mening nodig heb. De kleur misstaat zeker niet, maar ik denk dat ik met deze lipstick wel wat aanpassingen moet doen met mijn make-up bijvoorbeeld. Misschien wat warmere kleuren dragen, of juist koelere? Help a girl out!

Liefs,
Rebecca

28 Reacties

  1. 10 december 2016 / 07:57

    Ik vind hem mooi hoor! Wel heel anders dan in de huls inderdaad. Staat je goed! Ik denk dat die helemaal geschikt is voor de lente straks, maar nu kan die ook prima.

  2. 10 december 2016 / 08:50

    Ik vind het een mooi kleurtje die wellicht nét wat beter kan in de lente/zomer. Maar ik ben zo’n kneus die zich daar niks van aan trekt 😉 Hij misstaat je absoluut niet hoor!

  3. 10 december 2016 / 09:01

    Wat staat hij je mooi!! Ik zou hem combineren met wat warmere tinten. Prachtige kleur!

  4. 10 december 2016 / 09:09

    Ik vind het echt een supermooie kleur, hij staat je ook gewoon heel erg goed! Als je dit draagt met een mooie grijze trui en iets suède bruinachtigs steel je echt de show volgens mij. Malou x

  5. 10 december 2016 / 09:57

    Speciaal kleurtje, maar jij kunt hem zeker hebben! Hij lijkt inderdaad wel niet op de kleur in de huls.

  6. 10 december 2016 / 10:42

    Oh jeetje wat lastig inderdaad! Het kleurtje vind ik wel heel tof, maar lastig om bij de rest van je make-up aan te passen. En ik vind het ook zo raar dat de kleur op de huls echt anders is dan op je lippen… Dat hoort niet! Ik zou hem combineren met warme tinten, maar denk dat dit kleurtje vooral heel tof is voor de zomer. Voor de winter weet ik het niet zo goed! Liefs

  7. 10 december 2016 / 10:51

    Ik heb ook nog nooit van deze gehoord, maar vind hem op de foto je wel mooi staan 🙂

  8. 10 december 2016 / 11:55

    Hij ziet er wel heel anders uit zo in de huls dan op je lippen. Ik vind hem je wel mooi staan! Het is inderdaad wel wat meer een zomerkleurtje.

  9. 10 december 2016 / 13:41

    Het kleurtje staat je wel ontzettend goed. Toen ik de lipstick zelf zag, dacht ik dat het meer een roze/bruine kleur was, dus het verbaasde me dat hij wat oranje uitpakte. Maar het is zeker geen lelijke kleur.

  10. 10 december 2016 / 13:44

    Ik vind hem je prachtig staan maar inderdaad hij is wel wat meer oranje!

  11. 10 december 2016 / 15:09

    Ik vind het mooi maar snap dat het moeilijk is om hier een mooie look mee te maken. Ik zou deze lipstick in het voorjaar en zomer gebruiken.

  12. 10 december 2016 / 18:49

    Oh lastig! Ik snap wel dat je zo kan twijfelen over een kleur, maar ik vind hem je juist wel staan!

  13. 10 december 2016 / 19:16

    Hij staat je mooi hoor! Ik vind hem ook wel een beetje een zomers kleurtje, maar er is vast wel een manier qua look waardoor je hem nu ook goed kan dragen. Daar kan ik je alleen geen tip voor geven, want ik ben niet zo goed in dit sorot dingen haha! Maar mooi is hij zeker. Toch wel een heel fris en zacht kleurtje!

  14. 10 december 2016 / 20:19

    Deze kleur staat je mooi Rebecca! Ik vind het zelf wel echt een voorjaars kleur alleen.

  15. 10 december 2016 / 21:49

    Ik had ook een andere kleur verwacht op je lippen. Ik zou deze lipstick eerder in de lente / zomer dragen, maar hij staat wel mooi in combinatie met je blonde haar.

  16. 11 december 2016 / 10:39

    Ik vind dat het je goed staat! Ik denk dat je hiermee gewoon moet opletten met je ooglook. Denk dat die zal zorgen of de lipkleur tot zijn recht komt of niet 🙂

  17. 11 december 2016 / 11:01

    Ik vind ‘m je wel goed staan, maar om eerlijk te zijn hou ik zelf niet zo van oranje achtige kleuren. Ik heb liever bruintinten of juist een beetje rood/roze 🙂 Maar smaken verschillen natuurlijk!

  18. 11 december 2016 / 12:01

    Ik vind ‘m je heel mooi staan! Ik snap wel dat het even wennen is hoor, maar staat je goed!

  19. Kim
    11 december 2016 / 16:56

    Oeh ik vind hem super mooi staan! Ik zou bij deze lipstick wat warmere tinten voor de rest van je make-up kiezen, want deze kleur vind ik best koel. Maar deze kleur staat je echt SUPER goed met je lichte huid en blonde haar!

  20. 11 december 2016 / 17:16

    Ik vind eerlijk gezegd dat je er heel goed mee staat. Maar als je twijfelt niet doen dan. Wel een mooie kleur.

  21. 11 december 2016 / 17:56

    Ik vind hem super mooi staan! Ik snap wel dat je er even aan moet wennen en hij in het echt misschien anders is.. Toch zou ik zeggen: gewoon vaker dragen 🙂

  22. 11 december 2016 / 20:35

    Ik snap wat je bedoelt, maar toch staat de kleur je wel! 🙂

  23. 12 december 2016 / 12:40

    Ik begrijp dat je twijfelt, maar ik vind hem wel echt supermooi! Misschien iets minder cliché, maar ik ben alleszins fan =D

  24. 13 december 2016 / 22:31

    Ik zie inderdaad dat hij echt anders is op je lippen dan in het omhulsel. Toch vind ik hem wel heel mooi bij je staan. Hij staat heel mooi bij je huidskleur en haar. Dus ik zou hem zeker vaker dragen;)

  25. 15 december 2016 / 00:04

    Oh wat staat deze kleur je ontzettend mooi 😀 😀

  26. 15 december 2016 / 22:59

    Ik vind hem je echt super mooi staan hoor! Dit is ook echt een kleur wat ik zou dragen.

  27. 3 juli 2017 / 20:51

    Staat je mooi! Neem aan dat je hem nu wel erbij pakt met het zomerse weer?! Inderdaad meer warmere kleuren gebruiken bij de rest van je make-up. Dit is echt een kleur die mij bleek maakt trouwens 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid