Lush snow fairy | Body conditioner

Lush snow fairy | Body conditioner

In een eerdere vlog kon je zien dat ik met mijn vader naar Amsterdam was. We liepen langs de Lush winkel en eigenlijk wilde ik er helemaal niet heen. Ik heb genoeg producten en wil nu toch eerst het één en ander opmaken. Uiteindelijk liep ik toch even naar binnen en werd gelijk aangetrokken tot de body conditioner in de geur van Snow Fairy. Na even twijfelen over de prijs nam ik deze toch maar mee, gelukkig!

Snow fairy bodyconditioner Lush

➸ Eye candy right here!

Op deze manier trof ik het potje aan. Geef maar toe dat dit enorm aantrekt, je moet er gewoon naar kijken. Ik weet niet of dit product er vorig jaar ook was, maar voor mij was deze helemaal nieuw. Ik denk dat bijna iedereen wel weet hoe Snow Fairy ruikt en wij thuis zijn er dol op. In eerste instantie knapte ik wel af aangezien ik de geur niet rook in het potje. Zouden ze dan alleen de naam hebben gegeven?

snow fairy lush body conditioner review

De Snow Fairy body conditioner bevat dezelfde blauwe glittertjes die je ook in de douchegel vind. Helaas is het bij de body conditioner alleen op de bovenste laag aangebracht. De glitter zit niet door het hele potje. Juist de glitter zorgt er voor dat dit zo een prachtig product is. Vaak is dit ook zo bij blushes, zodra je deze een paar keer hebt gebruikt is het ‘mooie’ er af. Anyhow, je koopt dit product natuurlijk niet voor de glitters maar voor de werking.

➸ Lush over de Snow Fairy body conditioner

”Dit is ons favoriete elfje op haar chicst: alsof je je huid bedekt met zijdezachte suikerspin. Om niet van een koude kermis thuis te komen, neem je Snow Fairy body conditioner mee onder de douche of in bad. Masseer de romige conditioner in op je natte huid en vertrek naar een zoete sprookjeswereld. De verzachtende kracht van biologische cacao-, mango- en avocadoboter is magisch en doet wonderen voor je huid. Uitgefantaseerd? Spoel je huid af, dep droog en land zachter dan zacht weer terug op aarde.”

body conditioner lush snow fairyingredienten lush snow fairy body conditioner

➸ Lush Snow Fairy body conditioner

Ik zou ik niet zijn als ik het etiket van Lush zou lezen. Eerder heb ik dit al een keer gedaan met een Lush haarproduct, waardoor ik mijn haar zo een zes keer moest wassen. Ook dit keer maakte ik weer de fout, ik dacht dat ik wel zou weten hoe dit werkte. Ik smeerde het op voor het slapen gaan en bleef achter met een behoorlijk vet laagje. Niet wetend dat je dit product aanbrengt terwijl je aan het douchen bent en nog heel licht moet afspoelen. Op deze manier blijft er een heel dun laagje achter wat opgenomen kan worden door je huid.

Lush Snow Fairy conditionerbody conditioner snow fairy review

➸ Resultaat (als je deze goed gebruikt)

Wanneer ik de body conditioner gebruik zoals dit hoor, is het resultaat amazing. Ik heb niet snel een zachte huid en kan me rot smeren met bodylotions, maar een echt zacht huidje krijg ik nooit. Toch komt het er met Snow Fairy heel dicht bij in de buurt en voelen vooral mijn armen heerlijk aan. En de geur? De geur is zoals we dit gewend zijn van Lush Snow Fairy. Bij het gebruik komt de welbekende, zoete suikerspinnen geur vrij en deze blijft zeker een hele dag hangen. Ik combineer deze niet met de douchegel want dat vind ik zonde. De geur is genoeg met alleen de body conditioner.

Snow fairy bodyconditioner Lush

Achteraf ben ik heel blij dat ik toch de Lush winkel ben ingelopen. Het prijsje vond ik even slikken, maar volgens mij ga ik hier heel lang mee doen. Uiteindelijk bij de kassa kreeg ik deze van mijn vader, yaay! Lush Snow Fairy body conditioner is te koop in alle Lush winkels of online. Voor deze grote pot met 250 gram betaal je €24,95.

Liefs,
Rebecca

28 Reacties

 1. 12 december 2016 / 06:33

  Dit klinkt echt als een heel erg fijn product. Die wil ik ook nog wel eens gaan proberen :-)!

 2. 12 december 2016 / 06:56

  Inderdaad wel aan de prijs, maar hij klinkt erg fijn! Ik vind de zoete geur van Snow fairy heerlijk en grappig dat je hem eerst verkeerd hebt gebruik. Had mij ook zo kunnen gebeuren!

 3. 12 december 2016 / 07:02

  Oh klinkt heerlijk!! Alleen de prijs.. Je was trouwens niet de enige die hem verkeerd gebruikte haha, had al meerdere verhalen er over gehoord!

 4. 12 december 2016 / 07:25

  Oeh hij lijkt me heel fijn! En ik zou ‘m ook verkeerd gebruiken als ik de gebruiksaanwijzing niet had gelezen hoor, haha!

 5. 12 december 2016 / 07:56

  Klinkt goed!! Lijkt me heerlijk om te gebruiken.
  Mooie foto’s ook weer ?

 6. 12 december 2016 / 08:03

  Hier blijft je inderdaad naar kijken! Ik had alleen geen idee dat je die glim alleen aan de bovenkant ziet joh, ik dacht dat het door het hele product zat. Wel tof dat je ‘m van je papa hebt gekregen, altijd fijn 🙂

 7. 12 december 2016 / 08:35

  Haha, Vera Camilla vertelde precies hetzelfde over dat zij het eerst had laten zitten en achteraf pas las dat ze het moest afspoelen. Grappig! Zo zie je maar, het overkomt iedereen. Het lijkt mij een super fijn product.

 8. 12 december 2016 / 08:42

  Deze klinkt echt heerlijk en het potje en de kleur van de body conditioner zijn inderdaad wel heel aantrekkelijk! Jammer dat het net Sinterklaas was geweest; anders had ik hem graag op mijn lijstje gezet 🙂

 9. 12 december 2016 / 09:15

  Hij is zo fijn!! Ik vind die glans ook zo mooi!!

 10. 12 december 2016 / 09:26

  Oooh dit klinkt zo lekker! Ik wil ‘m ook! Alleen dan inderdaad wel op de goede manier gebruiken ja, want als ik ergens een hekel aan heb dan is dat wel vette bodylotion die niet intrekt haha. Goed om te weten hoe je hem moet gebruiken! Wel een flinke prijs zeg, dat vind ik wel jammer, want daardoor zou ik het veel minder snel kopen. 🙁

 11. 12 december 2016 / 09:36

  Ohhh die glitters, ik moet er naar blijven kijken inderdaad! Ik ben echt heel benieuwd naar deze, eventjes slikken om de prijs en het dan maar gewoon meenemen denk ik! Malou x

 12. 12 december 2016 / 11:30

  Ik heb nog nooit iets van lush gekocht, vind het best aan de prijs. Van het weekend nog langs een Lush winkel gelopen, was echt mega druk binnen!

 13. 12 december 2016 / 12:46

  Deze body conditioner klinkt echt heerlijk, alleen al door de Snow Fairy geur. Binnenkort ga ik naar Keulen en hoop ik daar een pot te scoren!

 14. 12 december 2016 / 13:12

  Aah ik ben gek op Lush. Ik kom er zelden (vooral omdat er geen winkel bij mij in de buurt zit), maar als ik er dan kom en enkele dingen meeneem voelt het echt als een extreme “treat yourself” ervaring. Heerlijk. Xx

 15. 12 december 2016 / 15:41

  Dit klinkt echt als een heel fijn product, wat lief dat je hem van je vader kreeg!

 16. 12 december 2016 / 18:00

  Oeh, dit ziet er super uit. De geur is sowieso één van mijn favoriete Lush geuren, maar naar deze body conditioner had ik nog nooit goed gekeken. De prijs houdt mij ook altijd wat tegen om hem effectief te kopen. Wat lief dat je vader aan de kassa besliste hem voor je te kopen, zeg. Super van hem 🙂

 17. 12 december 2016 / 19:40

  Lijkt me echt heerlijk deze! Snow Fairy is sowieso een heerlijke geur, heb hem al een paar keer opnieuw gekocht als douchegel. Ga ik onthouden deze!

 18. 12 december 2016 / 19:57

  Ooh de geur van Snow Fairy is zo lekker! Deze ga ik onthouden 🙂

 19. 12 december 2016 / 20:06

  Oehh, die ziet er zo lekker uit! Om op te eten gewoon. Mooie foto’s heb je gemaakt Rebecca!
  Liefs,
  Elles

 20. 12 december 2016 / 20:44

  Dit klinkt echt als een heerlijk product! Je hebt er ook echt een heel erg mooi artikel van gemaakt. Ik heb meteen zin gekregen om dit product te gaan checken!

 21. 13 december 2016 / 22:33

  De naam is alleen al zo gaaf!! En hij ziet er zo leuk roze en glinsterend uit hihi. Ik snap dat je schrok van de prijs, maar als het goed werkt vind ik dat nooit zo erg. We hebben hier nergens een lush in de buurt. Maar ik ga dit even online bekijken;)

 22. 14 december 2016 / 13:29

  Hij klinkt heerlijk en zou het zeker willen proberen, maar voor bijna 25 euro vind ik hem iets te duur. Maar dat is een persoonlijke smaak natuurlijk 😉 Fijn dat je hem de hele dag blijft ruiken, dat vind ik altijd het lekkerste van een body lotion.

 23. 14 december 2016 / 17:41

  Haha, dat zou ik nou ook nog eens doen!
  Ik vind lush heel fijn maar veel te duur 🙁

 24. 15 december 2016 / 11:25

  Oh ziet er echt fantastisch uit, ik ben zo benieuwd naar de geur!!! Ik ben helemaal verliefd op de kleur en de glittertjes, jammer dat deze enkel op het bovenste laagje zit.

 25. 15 december 2016 / 21:54

  Lijkt me een fijn product, ik ben een groot fan van de snow fairy douchegel, dus deze lijkt mij ook erg lekker. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video