Een hele dag me time & een momentje met mama | Vlog #14

Een hele dag me time & een momentje met mama | Vlog #14

Woensdag en donderdag zijn mijn vaste vrije dagen. Ik probeer vaak alles in deze dagen te proppen, maar dit keer had ik daar echt geen zin in. Een keer geen verplichte afspraken of onnodige dingen doen. Deze twee dagen was het tijd voor mezelf en voor de dingen waar ik zin in had. Mijn nagels werden gedaan, ik ging sporten en bracht tijd door met mijn moeder. Een hele dag, of eigenlijk twee dagen vol met me time!

snow spacer

Nu ik op mezelf woon zie ik mijn mams natuurlijk veel minder vaak. Eerder ging ik al een hele dag met mijn vader naar Amsterdam om samen wat tijd door te brengen, dit keer met mijn moeder. Mijn ouders zijn nog bij elkaar, maar soms is iets met z’n tweetjes doen net wat persoonlijker. We gingen als van ouds cappuccino drinken, want daar zijn wij de beste in. We gingen samen boodschappen doen en hebben een prachtige karaoke sessie gehad in de auto. Ik bespaar jullie het volledige fragment maar je kunt wel een klein stukje in de vlog vinden.

➸ Vlog #14

Een keer een vlog waarin ik niet heel veel speciaals ging doen, maar ook die dagen horen er bij. Ik kan wel altijd alleen maar de leuke en drukke dagen laten zien, maar die heb ik nou eenmaal niet vaak. Natuurlijk hoop ik dat jullie deze vlog weer leuk vonden om te bekijken. Stiekem hoop ik dit jaar nog de 1500 abonnees te behalen, dus mocht je me willen helpen dan kun je dat doen door je hier op mij te abonneren.

Liefs,
Rebecca

13 Reacties

 1. 14 december 2016 / 20:34

  Heerlijk om te zien dat je zo geniet met je ouders! Lijkt me wel fijn om je moeder op een andere manier te zien nu moet je echt tijd voor elkaar vrijmaken terwijl het normaalgesproken zo makkelijk ging, heeft wel wat denk ik hihi! X

  • Rebecca
   Auteur
   16 december 2016 / 10:02

   Dat is zeker zo. Normaal namen we het voor lief maar nu waarderen we het veel meer!

 2. 14 december 2016 / 22:55

  Wat kunnen wij toch mooi zingen!! Snel weer een keer op pad samen! Leuke vlog.

  • Rebecca
   Auteur
   16 december 2016 / 10:02

   Hahah ja he! Sorry dat ik het er in liet hihi

 3. 15 december 2016 / 00:19

  Leuke vlog πŸ˜€ En jouw nichtje is super cute <3

 4. 15 december 2016 / 19:48

  Leuke vlog en dat hondje van je, hahaha, wat super lief. En wat zijn je nagels mooi geworden!

 5. 15 december 2016 / 19:49

  Wat leuk dat je een dagje met je moeder weg ging. Even tijd voor jullie tweetjes

 6. 15 december 2016 / 20:12

  Fijn me Time! Behalve opruimen… zou ik hier ook eens moeten doen!

  • Rebecca
   Auteur
   16 december 2016 / 10:03

   Helaas zat opruimen er ook bij ja.. niet iets wat ik graag doe haha

 7. 16 december 2016 / 22:12

  Super leuk om te zien hihi. Het is inderdaad ook gewoon leuk een normale dag te zien. Ik vind dat soms zelfs leuker, omdat je dan toch ook weer dingetjes herkent van jezelf. Ook geniaal dat je een karaoke sessie deed haha.

 8. 17 december 2016 / 19:29

  Hahaha, geweldig dat zang momentje van jou en je mams πŸ™‚ gezellie dat jullie samen even op pad waren πŸ™‚ ennuh, super leuke kersttrui!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video