Mag ik jullie even voorstellen aan Mia?

Britse korthaar kitten Mia

Voor de mensen die mij volgen op Instagram, is dit geen verassing meer. Ik deelde namelijk vol trots een foto van ons nieuwe kitten. Natuurlijk kan ik het niet laten om haar ook nog officieel voor te stellen op mijn blog. Ze zal namelijk vaak langs komen want het is echt een scheetje en ik ben nu al helemaal verliefd. Ben je klaar voor een paar onwijs lieve foto’s?

Mag ik jullie even voorstellen aan Mia?

MIA

Daar staat ze dan, ons prachtige Britse korthaar kitten die de naam Mia heeft gekregen. Mia is 14 weken oud en we hebben ongeveer twee uur moeten rijden om haar op te halen. Heel stiekem gingen wij in eerste instantie voor haar broertje, maar die was al verkocht. We gingen toch maar even langs om naar de rest te kijken en Mia zat al in de eerste minuut op mijn schoot. Vervolgens ook bij Mitchell en toen wisten we dat dit ons nieuwe aanwinst zou worden. Het is dus echt zo, je kiest niet zelf de kat, de kat kiest jou. Als jullie dit lezen is het inmiddels dag drie dat ze bij ons is en terwijl ik dit typ ligt ze in mijn nek te slapen.

snow spacer
British shorthair kittenMia Britse korthaar kitten

snow spacer

Ondanks dat ik volgens mij wel twintig artikels kan vullen met foto’s van Mia, ga ik dat niet doen. Ze komt vast en zeker vanaf nu in genoeg blog artikels voorbij en dit zijn zeker niet de laatste foto’s die jullie zien van haar. Binnenkort ook een paar video beelden in mijn vlog. Wil je die niet missen? Abonneer dan voor de zekerheid op mijn kanaal of kom natuurlijk terug op mijn blog!

Liefs,
Rebecca & Mia

Related Post

32 thoughts on “Mag ik jullie even voorstellen aan Mia?

  1. Oh wat schattig!!! Ik zie tegenwoordig zoveel britse kortharen(?) voorbij komen en ik moet er ook één hebben! En dat terwijl ik helemaal geen kattenmens ben haha. Zo lief! Nu heb ik nog meer redenen om je vooral te blijven volgen op Instagram 🙂

  2. Ohhh Mia, wat ben je prachtig! <3 Wat een ontzettend knap meisje is dit. Ik kan niet wachten om meer over haar te lezen en meer foto's van haar te zien. Wat mij betreft mag je zeker 10 artikelen vullen met foto's van deze beauty hoor! 🙂 Ga je ook een Instagram account voor deze kleine prinses maken? Ze is echt fotogeniek zo te zien. En ze heeft een enorm hoog schattigheidsgehalte. Net als alle katten. Maar die Britjes hebben altijd zoiets aandoenlijks. Als ik naar mijn Britse oma (hoewel ik denk dat ze inmiddels al overgrootoma is) kijk, dan denk ik vaak: volgens mij besef je gewoon echt niet hoe schattig je bent. Ik kan echt uren naar haar kijken. Mocht je het trouwens leuk vinden dan kun je mooie Mia natuurlijk ook showen op mijn blog in de "Show Your Cat" rubriek.

  3. Hoooo, wat een lief klein schatje! Echt de max, haha. Ik ben totaal geen kattenmens (dierenmens in het algemeen eigenlijk), maar Mia vind ik 100% überschattig. liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *