Mag ik jullie even voorstellen aan Mia?

Britse korthaar kitten Mia

Voor de mensen die mij volgen op Instagram, is dit geen verassing meer. Ik deelde namelijk vol trots een foto van ons nieuwe kitten. Natuurlijk kan ik het niet laten om haar ook nog officieel voor te stellen op mijn blog. Ze zal namelijk vaak langs komen want het is echt een scheetje en ik ben nu al helemaal verliefd. Ben je klaar voor een paar onwijs lieve foto’s?

Mag ik jullie even voorstellen aan Mia?

MIA

Daar staat ze dan, ons prachtige Britse korthaar kitten die de naam Mia heeft gekregen. Mia is 14 weken oud en we hebben ongeveer twee uur moeten rijden om haar op te halen. Heel stiekem gingen wij in eerste instantie voor haar broertje, maar die was al verkocht. We gingen toch maar even langs om naar de rest te kijken en Mia zat al in de eerste minuut op mijn schoot. Vervolgens ook bij Mitchell en toen wisten we dat dit ons nieuwe aanwinst zou worden. Het is dus echt zo, je kiest niet zelf de kat, de kat kiest jou. Als jullie dit lezen is het inmiddels dag drie dat ze bij ons is en terwijl ik dit typ ligt ze in mijn nek te slapen.

snow spacer
British shorthair kittenMia Britse korthaar kitten

snow spacer

Ondanks dat ik volgens mij wel twintig artikels kan vullen met foto’s van Mia, ga ik dat niet doen. Ze komt vast en zeker vanaf nu in genoeg blog artikels voorbij en dit zijn zeker niet de laatste foto’s die jullie zien van haar. Binnenkort ook een paar video beelden in mijn vlog. Wil je die niet missen? Abonneer dan voor de zekerheid op mijn kanaal of kom natuurlijk terug op mijn blog!

Liefs,
Rebecca & Mia

32 Reacties

 1. 16 december 2016 / 07:03

  Ik ben verliefd! Wat een prachtig beestje zeg! Ik wil ook een katje! Ik kan niet wachten om haar meer te zien op je blog! X

 2. 16 december 2016 / 07:22

  Oh wat schattig!!! Ik zie tegenwoordig zoveel britse kortharen(?) voorbij komen en ik moet er ook één hebben! En dat terwijl ik helemaal geen kattenmens ben haha. Zo lief! Nu heb ik nog meer redenen om je vooral te blijven volgen op Instagram 🙂

 3. 16 december 2016 / 07:36

  Ah wat een schatje en zo’n leuke naam ook! Ze is echt té lief! Heel veel geluk en plezier met haar 🙂

 4. 16 december 2016 / 08:07

  Wat ontzettend schattig!!! Mag ik haar niet een keertje lenen haha

 5. 16 december 2016 / 09:37

  Och och och, wat een schatje!!! Veel plezier en geluk samen 🙂 <3

 6. 16 december 2016 / 10:10

  Ahwwwww zo schattig om zo’n klein katje te zien. Ik smelt gewoon nu hahah!

 7. 16 december 2016 / 11:30

  Ohhhhhhh wat een SCHATJE! Zo cute! Kittens zijn altijd zo schattig en grappig als ze slapen of proberen te klimmen en dan omvallen haha. Mooie naam ook!

 8. 16 december 2016 / 16:13

  Ohhh Mia, wat ben je prachtig! <3 Wat een ontzettend knap meisje is dit. Ik kan niet wachten om meer over haar te lezen en meer foto's van haar te zien. Wat mij betreft mag je zeker 10 artikelen vullen met foto's van deze beauty hoor! 🙂 Ga je ook een Instagram account voor deze kleine prinses maken? Ze is echt fotogeniek zo te zien. En ze heeft een enorm hoog schattigheidsgehalte. Net als alle katten. Maar die Britjes hebben altijd zoiets aandoenlijks. Als ik naar mijn Britse oma (hoewel ik denk dat ze inmiddels al overgrootoma is) kijk, dan denk ik vaak: volgens mij besef je gewoon echt niet hoe schattig je bent. Ik kan echt uren naar haar kijken. Mocht je het trouwens leuk vinden dan kun je mooie Mia natuurlijk ook showen op mijn blog in de "Show Your Cat" rubriek.

 9. 16 december 2016 / 17:38

  Naaawhh wat een dropje is het! Je hebt haar trouwens echt enorm mooi op de foto gezet! Ze ziet er zo lief uit!

 10. 16 december 2016 / 18:43

  Wat pittig! Ik zag hem al voorbij komen op Facebook! ♥♥

 11. 16 december 2016 / 20:50

  Zo een schattig katje. Echt een mooie kat. Ik ben er wel nieuwsgierig naar als die groter word.

 12. 16 december 2016 / 21:11

  Zooo lief! En 20 artikelen vullen met foto’s van Mia zou ik niet eens erg vinden haha.

 13. 16 december 2016 / 22:13

  Wat is Mia prachtig!! Ze zou zo in een reclame kunnen. Van mij mag je haar ook vaker laten zien hihi

 14. Sabrina
  16 december 2016 / 23:50

  Aaah lief!! Wat zullen jullie blij met haar zijn! En zij met jullie. Veel geluk 🙂

 15. Wendy (B)
  17 december 2016 / 05:28

  Zo een dotje 😀 !

 16. 17 december 2016 / 20:39

  OMG wat is Mia een schatje <3 <3 <3 Spam ons maar lekker met veel foto's hoor, vind ik totaal niet erg hihi. Geniet van jullie schattige pluizenbol!

 17. 17 december 2016 / 21:04

  Oooh wat een mooi beestje is Mia!
  Geniet er van want voor je het weet is ze groot!

 18. 18 december 2016 / 20:05

  Wat een schatje! Ik had haar al gezien op instagram en ik vind haar zooo leuk! Heel gezellig, zo’n kitten in huis.

 19. 20 december 2016 / 20:00

  Wat een poepie!!!!!!!! ^^ hihi ik zag ze inderdaad al op instagram voorbij komen maar wat een cutie zeg!

 20. 23 december 2016 / 21:32

  Hoooo, wat een lief klein schatje! Echt de max, haha. Ik ben totaal geen kattenmens (dierenmens in het algemeen eigenlijk), maar Mia vind ik 100% überschattig. liefs!

 21. 27 december 2016 / 02:05

  Ahhhh zo lief! Mooie naam ook, Mia! ❤

  Vandaag voor het eerst op je blog! Ziet er mooi uit en mooi geschreven artikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video