Pink on pink with some cute details

Pink on pink with some cute details

Een van de grootste struggles die ik heb sinds ik heel impulsief mijn haar roze verfde, is een outfit samen stellen. De laatste tijd was ik een beetje in to de blauwe tinten, maar dit staat echt verschrikkelijk met mijn roze haar. Het allerfijnst had gewoon geweest dat deze haarverf er uit zou zijn met drie wasbeurten, maar nee. De kleur is nog steeds erg intens en heb daarom zo vaak last met uitzoeken wat ik aan moet. Ik dacht dat roze met roze niet kon, maar eigenlijk vind ik dit best geslaagd. Zoals jullie van mij gewend zijn is dit weer een hele simpele outfit, maar toch heeft het wat leuke extraatjes.

roze haarverf van ActionAction roze haarverf testen

Always look on the pink side of life

Elke ochtend weer dezelfde strijd. Normaal ben ik al heel besluiteloos wat ik aan doe, maar nu ik roze haar heb is het helemaal moeilijk. Ik draag over het algemeen heel graag zwart, maar ik probeerde juist de laatste tijd iets minder te dragen. In een shoplog die eerder online is gekomen, konden jullie mijn nieuwe suede jasje al zien. Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee, maar heb deze nog niet eerder kunnen dragen. Het was een iets te warm jasje, maar nu met dit weer komt deze goed van pas. Even was ik mijn haarkleur vergeten en baalde toen ik besefte dat roze op roze helemaal niet kon. Dacht ik. Doordat het niet dezelfde roze tint is, vind ik dit echt ontzettend leuk staan en kan het prima!

my jewellery ketting review

Pink on pink with some cute details

Een beste tijd geleden werd ik uitgenodigd door My-Jewellery om bij hun nieuwe parfum lancering aanwezig te zijn. Ik heb hier een ontzettend gezellige avond gehad en ben heel blij met het luchtje. Eind van de avond werd ik gevraagd of ik een samenwerking weer eens leuk zou vinden en daar kon ik uiteraard geen nee op zeggen. My-Jewellery is in korte tijd een groot favoriet geworden op het gebied van webshops. Ik gaf aan dat ik graag zilver droeg en vooral minimale kettingen. De kettingen die ik uit had gezocht zouden niet meer opnieuw op voorraad komen, dus dat werden ze niet. Als een soort verrassing kreeg ik deze drie opgestuurd en zeg zelf, ze zijn zó cute! De bovenste is een chocker, die wilde ik héél graag. Op het tweede kettinkje staat een ‘D’ dat staat voor mijn tweede naam. De onderste is met twee sterretjes, die los van elkaar zitten. De kettinkjes vind ik heel leuk met z’n drieën, maar ook zeker individueel.

My-Jewellery trui inspiratie outfit

When in doubt, wear creme!

De laatste tijd heb ik echt een witte en creme kleurige kleding tik. Ik dacht altijd dat als je zo bleek als mij was, dat wit en creme kleurtjes echt niet oké waren. Tot dat ik het steeds vaker gewoon ging doen. Wie zegt namelijk dat het niet mag? Of dat het niet kan? Als ik vind dat het kan, dan kan het. Ook de top ontving ik van My-Jewellery en die heb ik wel zelf uitgekozen. Het word natuurlijk weer kouder buiten en ik ben nou eenmaal een echt truien persoon. Deze trui heeft net die twee extra details bij de mouwen. Ten eerste zijn het flared mouwtjes, wat een heel flirterig effect geeft. Buiten dit om, zitten er ook nog eens hele lieve strikjes aan de mouwen. De stof is heerlijk dik en van een mooie rib stof gemaakt. De trui sluit mooi aan en yaay voor het feit dat deze niet doorschijnt!

outfit inspiration with pink hairwhat to wear with pink hair

”It only takes one colorful item to make a grey day beautiful”

Tijdens het maken van deze foto’s moesten we drie keer met spoed schuilen omdat er keiharde regenbuien naar beneden kwamen. Toch weerhield het ons er niet van om de foto’s te maken en voelde ik me goed met mijn roze jasje op zo een druilerige dag. Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het roze uit mijn haar is, maar voor nu vond ik het stiekem best leuk. Welke kleur draag jij op dit moment graag?

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

17 Reacties

 1. 17 september 2017 / 08:24

  Ik vind dat het roze haar je echt geweldig staat <3 knap ook dat je het durfde. Het jasje staat er perfect bij, heel mooi jasje ook. Ik ben wel benieuwd hoe lang de verf nog blijft zitten.

 2. 17 september 2017 / 08:50

  Staat heel leuk bij elkaar!! Kan zeker wel samen.
  Hele leuke kettinkjes ook.

 3. 17 september 2017 / 09:22

  Ik vind de top heel erg mooi in combinatie met je haar!

 4. 17 september 2017 / 09:58

  Wat een superleuk jasje! Echt een mooie roze tint is het ook! En hij staat je super in combinatie met je roze haar en de witte top. Mooie outfit weer!

 5. 17 september 2017 / 10:17

  Alles staat top bij elkaar! Vind het echt omzettend tof staan. Wel gek trouwens dat de verf langer in je haar blijft zitten dan dat er op de verpakking staat. Kan me voorstellen dat je nu telkens kledingcrisis hebt ja, haha! Aar echt, deze outfit staat er super bij! 🙂

 6. 17 september 2017 / 10:45

  Oh dat jasje ik ben helemaal verliefd!

 7. 17 september 2017 / 12:48

  Prachtig je jasje! Vind het je geweldig staan.

 8. 17 september 2017 / 15:56

  Staat zo stoer! Ik vind je kettinkjes super leuk!

 9. 17 september 2017 / 21:11

  Wauw wat staat dat jasje je goed! Ik vind creme kleur inderdaad heel mooi bij je roze haar <3 En wat zijn die kettinkjes tof!

 10. 18 september 2017 / 09:09

  Wat heb je die kettinkjes leuk gecombineerd, die met die D is echt geweldig!

 11. 18 september 2017 / 10:30

  Jaaa je haren zo staat je echt goed hoor! En wat vind ik je outfit leuk!

 12. 18 september 2017 / 12:28

  Je haren, je jasje, je ketingkjes, je trui.. OMG! Ik vind alles gewoon leuk!

 13. 18 september 2017 / 20:48

  Leuke outfit! Vind het jasje erg leuk en staat je goed. Je haar is ook zo tof!

 14. 18 september 2017 / 22:35

  Outfit staat je echt super gaaf! Dat jasje is zo cool! En je kettingen zijn leuk <3

 15. 19 september 2017 / 08:39

  Wat een ontzettend gezellige outfit! Simpel, maar toch met leuke details door de kleur van het jasje en kettinkjes, I love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video